Nieuw Ontwerp voor het project: Gezond leven

Sommigen van u misschien gemerkt dat het al: degene Die is over-gesurft gisteren en deze ochtend hier op de Blog, staande in de voorkant van gesloten deuren. Omdat van het project: Gezond leven heeft een nieuw Design! Langer last van mij, het oude Design (uiterlijk en was er niet in het Sjabloon, een paar fouten, het was, helaas, ook 100% responsive), en ik het hard nodig een verandering in mijn digitale thuis.

Relaunch Projekt Gesund leben

Het is niet allemaal klaar en nog niet alles is perfect, maar ik zal er aan werken dat in de komende paar weken. Dus als je suggesties hebt voor verbetering, bring it on! De meerderheid is nu maar één keer gedaan, en ik ben benieuwd om te zien hoe je de nieuwe blog design!

Morgen zal uitgebracht worden in de volgende Nieuwsbrief met groot nieuws! 🙂 Tot dan, ik wens je een geweldig weekend!

Geef een reactie