“Gezond in het kantoor” – Mijn tweede boek is hier!

Ik ben erg blij dat u vandaag, eindelijk, mijn tweede boek, stel je voor! Ruim een jaar geleden, ik ben al begonnen te werken. De ene of de andere heeft ontdekt dat het online is, want het boek is al voor een week. Ik heb ook al een aantal berichten van lezers over het boek, en daar was ik heel blij! Omdat ik moest wachten vanwege de stakingen op mijn levering en het boek was alleen gisteren voor de eerste Keer in mijn handen, ik zei maar nog steeds niets, en zeer stil! 🙂

Gesund im Büro Hannah Frey

“Gezonde office”* is een heel ander boek als mijn eerste boek, “Schoon het Eten is – Natuurlijk-koken”. In mijn tweede boek, kon ik laat al mijn Kennis en ervaring van de corporate health management (BGM) feed. Want als de gezondheid van de wetenschapper, het is mijn Taak om de strategieën te ontwikkelen voor gezonde arbeidsomstandigheden voor bedrijven, ik doe ook corporate Workshops en preventie tarieven als een maatregel van workplace health promotion.

Te meer dankbaar ben ik dat ik mijn twee passies, gezondheid en Schrijven voor enige tijd en professioneel kunnen worden aangesloten, zoals, bijvoorbeeld, in de context van dit boek project, maar ook voor diverse (Online) magazines en Corporate Blogs. Ik heb gedroomd van een kind te schrijven op een bepaald punt boeken en nu denk ik met alleen 26 jaar al, en mijn tweede boek in de Hand! Hard werken loont! 🙂

Sinds ik werk veel aan een Bureau, ik weet dat alle ongezonde routines die kunnen worden verworven op het werk, met inbegrip van en de “Gezonde office”*, natuurlijk, maar al te goed: gebrek aan lichaamsbeweging, een kwaadaardige houding, Vrije tijd tekort en Stress in veel kantoren overal. Op basis van de normale dagelijkse routine van een office-medewerker, ik toon gezondheid en natuurlijk, hoe deze patronen door gezonder gedrag kan worden vervangen. Met zelfreflecties, checklists, vragenlijsten en Oefeningen, ik nodigen u uit om het werk gezonder.

Hoewel het boek “Gezond op kantoor”* het voordeel leerlingen, studenten en mensen die niet werken in het kantoor van mijn tweede boek. Hier kunt u op een beetje door het boek en een eerste indruk van krijgen.

En net als bij mijn eerste boek, ik ben enthousiast en zeer onder de indruk, wat je zegt! 🙂

“Gezonde office”* 14,99 €, 192 pagina ‘ s, gepubliceerd kruis) is beschikbaar.

Geef een reactie