Vandaag vieren we de blog verjaardag: ETEN TREIN LIEFDE is 3 jaar oud!

Eigenlijk, ik kan niet eens geloven! Mijn Baby ETEN TREIN LIEFDE is echt al 3 jaar oud. In 2012 begon ik mijn eigen reis naar een gezonder, actiever en gelukkiger leven en op 01.02.2012 ik begon te schrijven. Het was een van de beste beslissingen van mijn leven! Ik kan je vertellen! Ik ben erg trots op ETEN TREIN LIEFDE en haar ontwikkeling. Vandaag wil ik je meenemen op een kleurrijke, speelse reis door de afgelopen 3 jaar. Vandaag de dag, het is niet eens een kwestie van Schoon Eten, Fitness en co. – vandaag gaat rechtstreeks naar het ETEN TREIN LIEFDE.

Bloggeburtstag-3-Jahre-EAT-TRAIN-LOVE

Zelf-bewust TREIN HOU van het leven om te ETEN

Mijn langste Volgers weten: ETEN TREIN LIEFDE was in het begin van mijn reis van “zelf-bewust te leven.” Ik begon mijn Blog bijna over de nacht, en mijn eerste keuze viel op het “zelf-bewust leven,” want dat is precies wat ik wilde. Ik wilde zelf-bewust te leven. Ik wilde weten wie ik ben, wat ik ben in termen van voeding en Sport, dat is mijn roeping, en hoe zie ik mijn plaats in de wereld. Om schreef al in het begin heb ik op de 3 grote onderwerpen van voeding, Fitness en zelf-ontdekking en zelf-liefde. Na een jaar ben ik volwassen was, echter, uit de jurk uit. Ik had altijd het goede weer, dat het gaat op mijn Blog gewoon naar zelfbewustzijn, maar veel meer dan dat. En dus maakte ik een kleine groep van lezers en vroeg hen om mij te helpen. Hoe kan heet mijn Blog in de toekomst? Uit verschillende gedachten 2013 ETEN TREIN LIEFDE te spelen in het voorjaar. Het past, en past ook vandaag de dag perfect!! Omdat ik hier aan het schrijven ben, vergelijkbaar met Elizabeth Gilbert in Eat, Pray, Love – over mijn reis in de drie grote, grote leefruimte, ETEN, TREIN en LIEFDE.

Een terugblik: Mijn eerste Keer…

Op mijn ETEN TREIN HOU van reis, er waren veel eerste keer, denk ik graag terug. Zoals u weet, ik ben zeer avontuurlijk en hebben geprobeerd in de afgelopen jaren, zo veel dingen. Een paar van de Hoogtepunten tel ik voor u:

 • Voor de eerste Keer “ETEN, SCHONE VOEDING” door Tosca Reno en lees! Ik verslond het boek in één nacht en op 4 in de ochtend om te lezen! De volgende dag, ik wilde niet meer eten anders!
 • Voor de eerste Keer in de gezondheid van voedsel op te slaan winkelen! Het was een groot avontuur. Ik nam een winkelwagentje en zeker doorgebracht 2 uur in de Winkel. Ik heb gehouden van voedsel in de Hand en in de auto, die ik nog nooit eerder had touch-punten. Ik heb gewinkeld veel en van daar naar de schone reis ging echt…:-)
 • De eerste Keer dat Groene Smoothies te drinken! Haha, deze ervaring zal ik niet vergeten. Ik heb gehoord van Groene Smoothies en het was te proberen natuurlijk. Ergens in 2012, toen waren er nauwelijks boeken of Internet-bronnen. Dus ik mengde een wilde mix met gaaaaanz veel groene spul. Wij zeggen: Hij smaakte nogal “vreemd” voor een beginner zoals ik! Ik zou graag bij de tijd, om een post als dit met goede tips aan de Hand!
 • Voor de eerste Keer, Hoge Intensiteit Interval Training. Met Bodyrock.tv en Zuzana Licht gevangen door mijn liefde voor HIIT Trainingen. Mijn resolutie is in 2012 was: ik wil te krijgen in de beste vorm van mijn leven! Een hoog doel, maar ik was er dit jaar, waanzinnig goed! Aan het einde van het jaar had ik bijna 50 HIIT Trainingen op het horloge, en had spieren waar voorheen waren er geen. 🙂
 • De eerste Keer Yoga in de yoga Studio! In het begin, ik beoefende Yoga alleen als een DVD, die vond ik goed. Uiteindelijk ging ik naar de sportschool in een yoga les. Maar toen ging ik voor de eerste Keer in mijn huidige yoga Studio, ik werd weggeblazen! Het was zo ontroerend om de ziel…. Mijn Vinyasa Power Yoga teacher training volgden vrij snel. Vandaag, ik leer precies in deze Studio Yoga Geest Braunschweig zelfs mijn Yoga-Lessen en bij nieuwe deelnemers komen, dan moet ik ook altijd denken aan mijn eerste Keer Yoga “Geest”.
 • Voor de eerste Keer op een Fitness-Evenement deel te nemen! Zolang het hier nog niet. Aan het begin van 2014 een uitnodiging van PUMA een Fitnesscentrum, een Workshop in Frankfurt samen met het merk Ambassadeur, Fernanda Brandao, en andere bloggers en journalisten kwam in mijn mailbox. Ik ben zeer tevreden en het Evenement was gewoon geweldig! Fitness, informatie, grote mensen, Levensstijl, een beetje van een Partij, en goed eten. 🙂
 • Voor de eerste Keer met de cursus in wonderen! Op aanbeveling van een lieve vriendin die ik kocht bij mij op mijn spirituele reis, op een bepaald punt in het boek winkel van de cursus in wonderen. Thuis, ik opende het boek vol van verwachting en was totaal geschokt. Bijbels klinkende, moeilijk leesbare teksten op mij te wachten. Na een lang heen en Weer begon ik, maar het werken met de cursus en ik zag dat het goed was! De cursus in wonderen is een hoop veranderd in mijn Denken en in mijn hart. Van Ego naar liefde. Zonder hem zou ik niet zijn waar ik nu ben.

Mijn liefde aan de linkerkant van ETEN TREIN LIEFDE vanaf 3 jaar

Oh, er zijn een aantal evenementen, Berichten, Video ‘ s, en zo verder, ik zal het niet vergeten, en dat ik vereeuwigd op mijn Blog.

 • Mijn eerste Post na het welkom post over zelf-bewust zijn van dit leven hier op de Release. ETEN TREIN LIEFDE die ik schreef dit bericht.
 • Een van mijn meest gelezen Berichten van mijn verhaal over de Stopzetting van de pil. Een zeer persoonlijk onderwerp, die altijd verborgen bleef. Ik ben trots op mijn manier, en veel gelukkiger dat ik in staat was om te helpen zo veel vrouwen op hun manier, ZONDER een pil!
 • Ook mijn Youtube Kanaal, ik vullen met nieuwe Video ‘ s. Een van de meest bekeken Video ‘ s van mijn Groene Smoothie Tutorial.
 • Op een bepaald punt, als ik HIIT lang mijn liefde-Workouts die ik ontdekt heb – ik begonnen met het produceren van mijn eigen work-out Video ‘ s. Mijn favoriete Workout dit is mijn HIIT-Yoga-Training nr. 3.
 • Zelfs in de momenten wanneer ik zowel mijn eBooks klaar, ik kan me nog herinneren dat heel goed. De Groene Smoothie recepten eBook, en Schoon het Eten van de Gids, die is voor Nieuwsbrief abonnees. Zowel eBooks waren een hoop werk, maar na de laatste fijne en Sla het op, ik was slijpen gewoon om gelukkig te zijn en verdomd trots op! U kunt niets doen als je wilt!!! Absoluut! Ik heb ze uitgeprint zelf thuis en pop-in van tijd tot tijd.
 • Mijn ETEN TREIN LIEFDE App behoort zeer zeker tot mijn favoriete links. Ik heb je op mijn iPhone en lezen, en uit mijn eigen Berichten weer in vrede.
 • Vooral, denk ik graag van mijn blog de trailer, die ik alleen af van onlangs. Ik heb lang had het idee en de wens om dit te doen, maar in de tijd, leg ik hem weer van maand tot maand. In mijn vorige winter vakantie, het was eindelijk voorbij. En hier is het ETEN TREIN LIEFDE Trailer.
 • Verschillende ontmoetingen met geweldige mensen zijn ook een van de Hoogtepunten van de laatste jaren. Als bijvoorbeeld een blogger met een gemeenschappelijke run in Keulen of de Cook&Uitvoeren van BROOKS, of mijn eerste Persoonlijke Coaching met de geliefde blog lezer Lucia. Ik ben helemaal dankbaar voor de vele inspirerende bijeenkomsten en e-mail contacten!
 • Tijdens de afgelopen jaren heb ik veel reizen, ik heb gemeld op mijn Blog. Of Californië, Mallorca, Hawaii, Gardameer, of skiën – prachtige ervaringen werden gedeeld met mijn vriend dat ik het niet vergeten en laat me gewoon van mijn Blog afsluiten!
 • En natuurlijk, ook ik herinner me de vele uren die ik heb met mijn Blog ETEN TREIN LIEFDE door te brengen. Er zijn vele, over en weer, vele uren in de voorkant van de Laptop of achter de camera, maar elke Keer wanneer begin ik mijn Blog weer, bewust op zoek naar mij, en aan de posten, klik op, ik ben gewoon trots op mijn Baby! Naar mijn 🙂 dus op de linker behoort tot de Liefde, natuurlijk www.eattrainlove.de zelf!

Wat is er geworden van ETEN TREIN LIEFDE in 3 jaar…

Ten eerste wilde ik u vertellen op dit punt, heel eenvoudig, de gebruikelijke Cijfers, data en feiten op het WWW, de relevantie en dergelijke worden uitgevoerd door site-eigenaren en bloggers. Maar dat is niet alles! Het is alleen de Nummers die zijn verborgen achter die veel meer! Ja, ETEN TREIN LIEFDE heeft zich ontwikkeld tot één van de grootste en meest populaire Gezond Leven Blogs in het duitstalige gebied. Bijna 80.000 mensen bezoeken de Blog elke maand en ze hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn op zoek naar nieuwe inspiratie en Motivatie voor een actiever, gezonder en gelukkiger leven! Precies, voor mij is het Ultieme!

Het is mijn passie om te schrijven op deze Blog en u mijn beste tips te geven, om uw vragen te beantwoorden, om u te inspireren, te motiveren, te ondersteunen, die u op uw eigen manier…! Als mijn reis begon, ik heb gezocht vrij moeilijk na mijn afspraak…ik wilde weten hoe ik een bijdrage kan leveren in deze wereld! Hoe kan ik bewegen iets! Pas in de loop van mijn reis – zoals ik al schreef duurde het niet lang voordat mijn Blog – ik heb begrepen dat het precies dat is: Met ETEN TREIN LIEFDE die ik ga maken een positief verschil in de wereld. En dit is wat ik wil doen. Ik wil om mensen te bewegen – dat wil zeggen dat u – om uw leven te veranderen in een positieve manier!

Om deze reden heb ik vorig jaar besloten om te verminderen in mijn Baan, mijn uren om meer tijd te hebben voor mijn Blog en mijn resulteert in loondienst. Deze stap was mentaal voor mij niet makkelijker, als ik had verwacht aan het begin van mijn reis, en nooit met een dergelijke ontwikkeling, maar nu al op mijn eerste vrije Blogtag ik voelde dat dit de juiste stap! Ik doe wat mijn hart te Zingen! Een deel van mijn ETEN TREIN HOU van reis, dus dat heb ik van mijn Hobby een beetje mijn beroep/ roeping.

Vandaag vier ik met u mijn 3. Blog verjaardag! 🙂 Ik ben enorm dankbaar voor ETEN TREIN LIEFDE en voor de vele Duizenden lezers achter mijn Blog. Voor jullie allemaal! Soms kan ik het niet geloven. Het is een overweldigend gevoel! En vandaag is zo een dag precies! Ik ben echt benieuwd, wat zal de toekomst voor mij in petto en voor ETEN TREIN LIEFDE klaar. Bijna dagelijks zijn er nieuwe kansen, die leiden mij hier en daar op mijn eigen reis. En tegelijkertijd, ik heb ook mijn eigen dromen en wensen over mijn Blog!

Er is een prachtige yoga-spreekwoord: “Yoga is de reis van het zelf, door middel van het zelf, het zelf.” Ik hou van dit idee, want het is waar! En dat is precies hetzelfde kan ik zeggen voor mijn Blog: ETEN TREIN LIEFDE is de reis van het zelf, door middel van het zelf, het zelf. 🙂

Geef een reactie