4. Advent loterij: een mooie sport Outfit van Röhnisch

Eindelijk Kerstvakantie! Ik kan zelfs niet geloven! Hoewel ik slechts een week uit en op 27.12. al weer terug in het kantoor stoelen, ik ben enorm op de vakantie! Alleen vandaag besef ik echt hoe hard de laatste paar weken. En ik hoop van harte dat de drukte en de Stress van het verleden valt weg nu, stuk voor stuk, of met een ruk van me en ik zie de geest van Kerstmis in mijn ogen. 🙂

Echter, voordat ik merkte dat ik in mijn kerstvakantie over de 4. Advent weekend om afscheid te nemen, ik zal me zorgen, of de winnaar van de laatste Komst wedstrijd. Ik ben zeer, zeer benieuwd, wie is de test pakket met 10 heerlijke varianten van veganistisch leven, gaan naar bars en leven bars plus…..we laten het geluk beslissen.

En het leven bars van het leven eten te gaan, Christoph! Woohooo, van harte gefeliciteerd!! Ik wens je veel plezier in gezond Snacken! Perfect voor de Kerstdagen! 🙂

Gewinnspiel lifefood

Gewinner lifefood Kommentar

Een grote dank ook aan de andere deelnemers! Je gaf me een zeer interessante suggesties te doen voor mijn volgende energie-bar experimenten, of zelfs alle recepten zijn verzonden naar mij. Ik ga het zeker in mijn geplande eBook inbegrepen! Super! 🙂

En nogmaals, niemand heeft om verdrietig te zijn, het geluk hebben nu geen rekening gehouden! We gaan naar de vierde en laatste ronde van de grote Concurrentie op mijn Blog. Vandaag prijs ik ben erg blij en het is echt een stoot voor de vrouwen onder u! Beste lezer, u hebt aan de binnenkant, zoals u heeft gemerkt, misschien heb ik het laatste sport collectie van Röhnisch Vrouwen Alleen test. In deze Post, ik heb gemeld over. En sinds ik ben, in het bijzonder, van de Vorm Panty ‘ s trainingsbroek – zo opgewonden, vroeg ik gewoon een keer helemaal dol van, of niet van je kan winnen van een grote broek. JA, JE KUNT! En niet alleen de….:-)

Wat kunt u krijgen van Röhnisch winnen?

Röhnisch biedt voor deze laatste komst van de concurrentie, een complete sport-Outfit bestaande uit een Vorm van Panty ‘ s en een functionele sporttop in uw maat! En dit zou er bijvoorbeeld als mij:

RöhnischTest1

Wat u moet doen om de concurrentie?

Dit is ook heel eenvoudig. Beantwoord me in het opmerkingenvak aan de onderkant van de volgende vraag: Wat zijn je sportieve voornemens voor 2014? Wat zijn de doelen die u in gedachten hebt? Misschien wel de eerste Marathon? Een Yoga-Cursus? Of gewoon het bezoek aan de sportschool? Ik ben erg benieuwd, wat zijn de sportieve Hoogtepunten in het nieuwe jaar voor u klaar! 🙂

En mijn lieve mannelijke lezers: Natuurlijk mag je deelnemen aan deze geweldige wedstrijd! Uw vriendin, vrouw of zus zal zeker blij zijn gewoon zo veel over deze prachtige, sexy Sport Outfit van Röhnisch! Dus alleen moed wanneer u lid wordt! 😉

Röhnisch

Voor de wedstrijd zijn de volgende regels van toepassing:

  • Deelname staat open voor alle lezers uit Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland.
  • Elke persoon kan slechts één keer invoeren via een reactie.
  • In de levering van eures reactie je naam en geldig e-mailadres dient het adres zodat ik u kan contact opnemen met de winnaar direct.
  • De wedstrijd loopt vanaf nu tot en met 26.12.2013 om 18: 00. Alle ontvangen opmerkingen, deel te nemen aan de loting. De winnaar aangekondigd van een dag later op mijn Blog, of je/hem op te schrijven natuurlijk.
  • De sport-Outfit is rechtstreeks van Röhnisch. Dat gezegd hebbende, ik geef de adresgegevens van de Gelukkige evenals uw gewenste grootte voor het doel van de zending te Röhnisch.
  • De Raden van de wedstrijd, ik denk dat natuurlijk super. 🙂

Nu ik wens jullie allemaal een prachtig 4. Advent weekend! Geen stress, maar vergeet niet de werkelijke betekenis van dit heilige Feest in de kring van uw gezin en vrienden! Maar als je nog de laatste cadeau-ideeën, dan is deze Post lees nog een keer van dinsdag. 😉

Geef een reactie