Met behulp van Boerenkool in een Groene Smoothie, en de vraag of de uitzonderingen worden toegestaan

Heb je ooit Boerenkool in je Groene Smoothie is gedaan? De Boerenkool seizoen begint langzaam, en ik ben op zoek naar koken deze Winter weer, de vele recepten met Boerenkool. Momenteel kool* wanders groen, maar alleen in mijn Smoothies. Dit is niet nu gezond, maar smaakt ook super lekker! In mijn exemplaar, die u hieronder kunt zien, kwam naast groene kool, een Appel, een Mandarijn, druiven en water. Mijn dagen zijn momenteel intens, maar slechts dan, het is belangrijk voor mij, iets wat “Groen” in mijn dieet. Want het is juist in stressvolle tijden heb ik de neiging om meer te eten ongezond.

Grünkohl im Grünen Smoothie

Enige tijd geleden was ik op de telefoon in de avond met een vriend, die ook een publieke gezondheid wetenschapper. We “gekookt” toevallig beide. Ze had bevroren pizza ‘ s die ik gekookt iets Gezond, precies wat dat was, weet ik, maar zelfs. Mijn vriendin vroeg mij of ik elke dag van iets gezonds te koken, want u zou niet de tijd vaak. Hun slechte Geweten, kon ik horen via de telefoon, maar ik was in staat om de all-clear. Ook voor mij is er soms een Pizza van de bezorgdienst. Gisteren bijvoorbeeld. Nadat ik was 12 uur op de weg en het werkte, ik had absoluut geen zin om te koken. Het belangrijkste is, de dagen waarop er wordt bevroren pizza of Pizza van de levering service, blijven de uitzonderingen en niet een gewoonte geworden. Maar natuurlijk zal ik lid worden van de andere “uitzonderingen”. Zolang de meerderheid van het dieet is gezond, legitieme, ik vind dit perfect. Mimi van hoge hakken en loopschoenen heeft geschreven over dit onderwerp, een interessante post – u wilt eten 100% schoon, of u kunt uzelf trakteren op uitzonderingen? Gewoon op de gezondheid blogs, heb ik vaak de indruk dat de auteurs zou nooit een fluitje van een cent of een soortgelijk voedsel. De indruk die ik wil hier weg. Echter, ik zorg ervoor dat, zelfs op de dagen waar sprake was van een “uitzondering” te eet genoeg fruit en groenten of te drinken in de Vorm van Groene Smoothies. By the way, ik samengevat een aantal van de informatie over Groene Smoothies.

Wat zijn je uitzonderingen bedoel Ja of nee? Wat is je favoriete ingrediënt in een Groene Smoothie? En heb je ooit groene kool in de Mixer gegooid?

Geef een reactie