6 tips over hoe de brughouding in de Yoga leren

De brughouding (Shirshasana) is voor de meerderheid van de yogi ‘ s, de koning van discipline. Toen ik begon met Yoga, ik kon me niet voorstellen dat ik zou domineren hem een dag. Hoe is dit op te gaan? Hoe krijg ik een stand-alone op alle in het hoofd? En hoe moet ik het bewaren van deze Asana? Onmogelijk?! En toch het hoofd heeft me uitgedaagd…

Dus ik had in mijn hoofd tijdens mijn Vinyasa Power Yoga opleiding die ik ga leren het hoofd te gaan staan. Ik geloofde vanaf het begin dat ik het kan! En eigenlijk! Na ongeveer 8 weken van de Praktijk, ik kwam tot stand zonder hulp in het hoofd en kan het voor een bepaalde tijd. Een geweldig gevoel!

Wat het hoofd doet met ons mee? Wat is de oorzaak?

Het hoofd van de staat is niet van toepassing in Yoga alleen als een gevorderde Asana ‘ s, die dienen in het bijzonder, aan te pakken Yoga-beginners op zijn best. Hij heeft ook een beetje de “magic”. In mijn hoofd zie ik de wereld, omgekeerd, van een totaal nieuw perspectief op mijn omgeving. Ik ben bezig met het hoofd staan zijn erg dol op het eind van een lange dag, en tot mijn manier van Denken – in de waarste zin van het woord – weer neuzusortieren. Vrijwel het glas, draai je om, dump en navulling! Volgens het hoofd, ik voel me op een of andere manier frisser en meer alert. Op hetzelfde moment, het hoofd te gaan staan voor de ontgifting van het lichaam moeten dragen, omdat de kracht van de zwaartekracht handelt volledig verschillende rond op het hele organisme, en in het bijzonder de organen.

Hoe ik leerde de brughouding?

De manier om het hoofd te gaan staan, die elk zeker anders. Echter, ik zou willen geven je zes tips voor je manier die mij geholpen hebben in mijn hoofd was:

1. Denken

Ik heb er nooit aan getwijfeld dat ik hem uiteindelijk, en ik denk dat dit de belangrijkste voorwaarde! Niet alleen voor het hoofd! Forum: het gebruik van jQuery plugins. Elke Keer heb ik geoefend, zei ik tegen mezelf dat ik op een dag zou komen heel wat verder dan de vorige Keer. En het werkte!

2. Visualisatie

Naast mijn vaste Overtuiging dat ik het kan doen op een bepaald punt, hielp me om te Visualiseren. Ik heb gezien dat ze leven in een paar yogi ‘ s en mijn yoga-leraren, hoe ze het doen en vooral het gemak waarmee ze komen in het hoofd. Aan de andere kant heb ik bekeken wat Video ‘ s op YouTube. Een van mijn favoriete head-to Video ‘ s Hoe je een Brughouding “Tara Stiles”. Je legde het zeer zorgvuldig en neemt tegelijkertijd de angst. Ik heb de Video bekeken over en weer, totdat ik had geïnternaliseerd, hoe hij presteert elk van de stappen. Check it out:

3. Technologie

De juiste techniek is om de gratis hoofd is van essentieel belang. Ik kwam in mijn Praktijk in tussen bestemd voor 2-3 weken, want ik had het hoofd van iets “verkeerd” op de grond, zodat ik kan me blokkeerde bijna. Het was slechts wanneer deze fout wordt opgemerkt en ik heb het veranderd de positie van het hoofd iets, dat beter werkte meteen en ik kwam plotseling.

Om in het hoofd te gaan staan, zijn er uiteindelijk vele manieren. Sommige yogi ‘ s in de praktijk op de muur door het plaatsen van het gezicht naar een muur en je voeten “lopen”. Andere hebben gedaan als ik de praktijk hetzelfde, ongeacht de muur. Later kunt u het verplaatsen met momentum, of van een andere Asana direct in de “Brughouding”.

Ik ging op de klassieke manier en hebben beoefend volgens de instructies van Tara Stiles. Enkele weken heb ik de hulp van een “stop” Partner nodig die mij heeft gesteund direct of gewoon het gevoel van veiligheid, in het geval dat ik zou omvallen.

Kijk op precies hoe het is gebeurd, en besteedt aandacht aan alle Details! Probeer het uit, maar op hetzelfde moment, hoe het voor jou goed voelt! Alleen het hoofd, die kan worden als een grote last voor de cervicale wervelkolom als het wordt uitgevoerd onjuist, de juiste techniek is super belangrijk! Wees een beetje voorzichtig met je!

Kopfstand-lernen-ganz-einfach

4. Elk klein succes te vieren

Oh Ja! Ik juichte tijdens de eerste 2 maanden van mijn Beoefenen opnieuw en opnieuw, luid! Ik gevierd elke kleine stap, ik kwam! Ik was in staat om het op te lossen voor een paar seconden, de toppen van de tenen van de grond, dan ik erin geslaagd om de Hoek en Houd de benen en uiteindelijk was ik in staat om strek je stuk voor stuk later. Elke kleine stap is belangrijk op de weg naar een perfecte schuimkraag. Dus niet beledigen u, dat u hem volledig, maar het vieren van de stappen die u kunt. Bent u op het juiste pad!

5. Gevoel

Voor mij heeft geholpen, natuurlijk, de zelfstandige Praktijk, maar ik vond het ook eng, een stap verder gaan en om te komen met de hulp van een partner (bijv. mijn yoga leraar) in het hoofd en te houden. Waarom deze stap zo belangrijk is in de Praktijk? Zelfs als je zelfstandig in het hoofd, kunt u het ontwikkelen van het gevoel voor het Houden van het Hoofd-niveau. Hoe voelt het wanneer ik sta, Vice-versa? Hoe uit balans vertrouw ik op mijn onder de armen? Toen strekte mijn benen, toch? En waar de focus ligt, zodat ik weer een peuk? Je staat ontwikkeld voor een beter gevoel voor het hoofd. En als je later komen, onafhankelijk van elkaar, dan is het Houden is veel makkelijker voor je.

6. Geduld

Een van de belangrijkste lessen in de Praktijk van de brughouding voor mij was om te houden van het geduld. Met het Buigen en Breken, hij wordt niet gegarandeerd! Ik merk dit vooral op de dagen dat ik wilde om het te maken. Ik heb niet geoefend maar een paar dagen en ben helemaal nieuw op het hoofd aanpak, ik maakte een plotselinge vooruitgang! En nu ik het onder de knie hebben, het hoofd te gaan staan, altijd mezelf eraan herinneren om geduldig te zijn. Het hoofd zorgvuldig, plaats, lijn de armen goed, langzaam, met de voeten naar de romp, pre-wandelen, voorzichtig op de weegschaal te gaan, en zich bewust van de benen te strekken. Geduld en concentratie, in het bijzonder voor het hoofd beginners is erg belangrijk. De Praktijk maakt de meester, want het is zo mooi!

FeetUp-Kopfstandhocker

De FeetUp – een geweldige bron voor het hoofd van de staat en andere Asana ‘ s

Nog een tip, ik heb onlangs geleerd, is het FeetUp. Dit is een mooie en stabiele schuimkraag ontlasting, het hoofd is veel gemakkelijker. Hoofd steken, met de handen, voeten omhoog en balanceren. Zoals ik heb geleerd van de makers van de FeetUps, ik kon niet geloven dat het in de eerste plaats, dat dit eenvoudige hoofd ontlasting stand zou zo een toegevoegde waarde bieden. Maar is dat echt zo! Zelfs als inmiddels doorgewinterde hoofd-Yogini, ik heb veel plezier met de FeetUp. Want het is alleen makkelijker in de Königsasana, ook voor de nek en het hoofd, het is zo ontspannend. Daarom wil ik hem staan hoofd-beginners nogal aan het hart, als je een mooi kop-en-tools te behandelen. Echter, niet alleen voor het hoofd van de staat van de FeetUp is goed, andere Asana ‘ s, zoals de kraai, het wiel, enz., kan worden geoefend met hem. In mijn ogen is hij voor alle yogi ‘ s van krijgen, wil je meer uit je yoga practice.

Kopfstand-FeetUp

Als je wilt leren van de kop staan, dan wil ik je Post dit met moed. U kunt hem leren u om zeker een zelfstandige met de hulp van een goede gids en/ of een tijdelijke ondersteuning. Respecteert, maar de hals is altijd leuk om uw en uw wervelkolom! Als u pijn of druk in je hoofd wordt gevoeld om een felle, laat het alstublieft en gecontroleerd zeker, nogmaals, je hoofd technologie. Het hoofd staan mag geen pijn doen.

Nu ik wens je heel veel plezier tijdens het Oefenen, de Koningin van de Asana ‘ s! Verander je standpunt! 🙂

Geef een reactie