Gastpost door Lucia: Gezond leven met kinderen en Werk

Dit is een onderwerp dat ik sinds lange tijd op het hart. Ik ben zo vaak gevraagd moeders: Hoe kan ik het doen als veel werknemers integreren moer, Schoon het Eten, en co. in mijn dagelijkse leven, maar ook om permanent gezond en actief? Ik ben op zoek naar een antwoord op deze vraag, echter ik ben geen moeder en kan je niet vertellen, helaas, hoe Gezond te leven met kinderen en het scheppen van het beste werkt! Maar ik heb Lucia… ze is mijn absolute rolmodel als het gaat om de uitdaging van een gezond, actief leven te leiden als een moeder, professionele en vrouw. Van Lucia, kunnen we leren…in alle drie de gebieden: ETEN TREIN LIEFDE.

Gesund leben mit Kindern und Job

ETEN TREIN LIEFDE is, sinds vorig jaar, één van mijn belangrijkste bronnen van inspiratie. Ik hou van om te joggen, Yoga doen en ben geïnteresseerd in gezonde voeding en mentale Training. Dus het was het begin van het jaar, natuurlijk, een absoluut Hoogtepunt voor mij, om een Persoonlijke Training met Kristin. Het was een geweldige dag, ik heb een heleboel geïntegreerd in mijn leven. Dus ik zegt Kristin direct, als je vroeg me of ik kon schrijven iets voor ETEN TREIN LIEFDE. Mijn onderwerp is: gezond, fit en gelukkig leven met kinderen en een Baan. Erg blij, hou van Kristin, ik ben in: Hier gaan we!

Voor mijn zwangerschappen, het was niet een grote uitdaging, dieet, lichaamsbeweging en Meditatie. De hoogste hindernis was misschien de innerlijke varken hond, maar tijd om te koken en om sport te doen was meestal voldoende. Met twee kinderen (die van ons zijn 3 en 5), een Baan en een actief gezinsleven, zijn er wel een paar uitdagingen. Veel van het is zo belangrijk voor mij: werken, spelen met de kinderen, de tijd met mijn man Marco, uitgeven, gezond eten, sporten, gitaar spelen, familie, en vrienden om te praten, om te mediteren, om schoon te maken de volgende dag voor te bereiden, enz. Soms lukt dit en soms niet, een fenomeen dat is waarschijnlijk om te weten dat elke werkende moeder. Als het een drukke dag, dan heb ik Oriënteer mij aan de woorden van Gabrielle Bernstein: “Je kan inderdaad alles, maar niet alles tegelijk”. Aandacht voor Gabrielle ik was door de manier van Kristin. 🙂 En ik model me de spreuk gratis: Wij kunnen het allemaal, maar niet alles in één dag!

Sindsdien is de kinderen zijn in ons leven, is het belangrijker om ons, rituelen en festivals keer schema – het belang van de kinderen en ook om te leven actief en gezond. Natuurlijk volg ik ook mijn Intuïtie, of om belangrijke Input van grote bronnen, zoals ETEN TREIN LIEFDE. De voorbereidingen in de avond om me te helpen om te beginnen de volgende Ochtend gezond. In plaats van het gooien in de ochtend, de drukte en hectiek van het snelle toast in de Broodrooster of brood eten, ik heb ontdekt dat groene Smoothies als een bron van energie voor mij, die ik bereiden in de avond. Voor mij, gezond eten is erg belangrijk en al vroeg voelde ik in mezelf de effecten van eten op mijn welzijn en mijn mentale toestand. De juiste voeding kan geven zo veel energie en te voldoen. Ik heb gegeten in het begin van het jaar, voor enkele weken, geen industriële suiker, en mij fantastisch gevoeld; ik had gespeend volledig, en sinds een paar dagen ben ik terug.

We hebben een Vorwerk Thermomix, een keuken machine om te koken, Mixen, Malen, Koken en wegen. Het gaat op een dagelijkse basis voor Smoothies, soepen, zelfgemaakt ijs, rijst, pudding, brood en gebak, enz. De Smoothie al in de avond te bereiden op een heel Ritueel voor mij. Ik stel de Ontbijt tafel voor de familie en vul de Thermomix met een stel gezonde ingrediënten, zoals hennep of lupinen poedervorm, Spirulina en Chlorella, tarwe gras, munt en spinazie poeder, acai poeder, vlas zaden, kokosolie, kaneel, enz. in De Ochtend heb ik voeg vers fruit, groenten en gember en stuifmeel geweekte Chia zaden, bloemen en snel en mijn Smoothie is klaar. Ik heb het helemaal aan mezelf, want deze taart Smoothie, niemand van de familie het wil, behalve voor mij. Voor mijn man en de kinderen, kan het een spoor van zoet en kleurrijk.

Gesund leben mit Kindern

De Lunch is meestal een salade met Vlas of olijfolie en appelazijn voor de basische component. In de avond gaan we eten graag groenten met Quinoa. Om het plan van de maaltijd en bereid ik denk in het algemeen is belangrijk en bevordert het dagelijkse ritme enorm. En ik heb altijd een paar amandelen, walnoten of cashewnoten in mijn tas als een snack. Ook ik hou van eten een paar lepels van Amandel boter (bij voorkeur donker van Rapunzel) of Cashewmus als een zoete snack.

Op het onderwerp van de Training, die ik heb genoemd, terwijl het bestuderen van Yoga, Zwemmen en hardlopen als mijn sport. Vooral Yoga is voor mij heel belangrijk: deze Mix van beweging, Rekken, en spiritualiteit is precies de mijne. Tijdens het Joggen ik graag in de natuur, bij voorkeur in het bos. Ik heb mezelf het doel om elke tweede dag, Joggen of Yoga, en het werkt heel goed. Ik moet dit soort van sport ook, om te voorkomen dat de rugpijn die anders kan ontstaan met me snel. Meest Recent, ik ga Joggen op zondag met de buren. Deze vrolijke Lopen en Praten, brengt een geheel nieuw onderdeel aan het Joggen. Het is eerder meditatief het is voor mij de twee vaak erg vrolijk en onderhoudend. Eerder was ik ook in een van Frankfurt Yoga center, wat goed passen in ons dagelijks ritme. De beëindiging van de cursus kwam, het is interessant dat, op exact hetzelfde moment, ontdekte ik ETEN TREIN LIEFDE! Met de dynamische Yoga stijl van Kristin, en, in het bijzonder, de HIIT Yoga Workouts train ik voornamelijk in de avond. Ik heb eerder de meer rustige Hatha Yoga en ben nu oefeningen totale Fan van deze Mix van Training en yoga. En je bent zo ‘Mama-vriendelijk”, denk ik. Ik hou je het meest direct, nadat de kinderen in slaap zijn gevallen tegen 20 klok. Ik vind het feit dat ik ben daarna vol energie voor andere taken, zoals opruimen, vaatwasser verjagen, enz. In zeer korte tijd een ronde duurt slechts 10 minuten, hoewel ik meestal 3 ronden te doen de laatste 30 minuten, en dan heb ik gezweet, strekte zich, en gelukkig!

Gesund leben mit Kindern

En dus kom ik tot het laatste punt, de LIEFDE, die ik geloof over het algemeen een tevreden leven. De kinderen noemen het, in het Hier en Nu, om alleen te leven in het heden, en dit is leven vanuit mijn oogpunt, een essentieel onderdeel van een blij. En lachen samen met de familie, heel veel, te ravotten en knuffelen. Voor mij als vrouw, moeder, vrouw en vriend, het is altijd een uitdaging om deze drie-geluid voor voldoende tijd met de kinderen, met mijn man en voor mezelf (vrienden, sport, muziek, etc.) in Balans. Ik kan niet zomaar op mijn loopschoenen en gaan Joggen. Het is met kleine kinderen, alleen in beperkte mate mogelijk, om tijd te hebben voor wat voor mij belangrijk is. En dit is op het Moment. Alles heeft zijn tijd, en de kinderen worden groter en meer onafhankelijk. En nu ben ik in het midden van het leerproces, dat hoef ik niet elke handeling of elk gesprek direct als een kind krijgt. In het bijzonder, voor onze vijf jaar oude, ik wil niet altijd direct beschikbaar zijn, in de geest van Jesper Juul: “Een nee een Ja voor mezelf”.

Als de kinderen nog klein zijn, is een dergelijke nauwe, symbiotische relatie tussen moeder en kind en ik vond het een geweldige ervaring om zo veel nodig. Het gevolg was dat onze dochter wilde in het begin alleen voor mij. Voor mij een groot gevoel van Humor is bewonderenswaardig en vasthoudendheid, is erin geslaagd om mijn man onze dochter is de grootste papa Fan. Met de kinderen mijn man en ik hebben ontdekt weer de dankbaarheid voor ons. We zijn dankbaar voor elke dag dat deze twee wezens hebben gekozen voor ons als ouders. En bedankt voor al de mooie momenten die we beleven samen.

Ja, de kinderen zijn nog vrij klein en we genieten er erg van, op het Moment, de Grootste in haar jonge leven. Zwanger zijn was prachtig voor mij! Om te voelen wat een wonder, als in je buik een persoon groeit. En dan houd het kind in de armen! Sinds wij waren één met het universum, en iedereen weet dit gevoel van absolute kracht en de onschendbaarheid en de hele wereld zal omarmen, alsof één is in de liefde, in de hete verlangde vakantie met het rijden in een nieuwe, spannende stad trekt, de droombaan krijgt een briljant idee, of een grote doel is bereikt. En het is, zoals Marianne Williamson schrijft dat de enige problemen van de mensen niet een zijn met het universum/ God/ om te voelen met zichzelf (“De wet van de goddelijke compensatie”).

In het dagelijks leven, ik vind het soms moeilijk om te voelen dat de eenheid. Dus ik ben gekomen om te Mediteren. Dit is een Uitgave van het dagelijkse leven en door te Denken aan de taken moeten worden voltooid en “alles is God net in de voorkant van de voeten’ te gooien een traktatie voor mij. Het bevalt me om te doen in de avond gaan in deze toestand naar bed. En dus ga ik nu naar bed gaan: om dankbaar voor zoveel, wat er vandaag gebeurd is, en gelukkig is de Tekst klaar!

WIJ DANKEN U, lieve Lucia, voor deze fantastische inspiratiebronnen als een echte kracht van de moeder!

Geef een reactie