Ik ben terug! Post

Hallo mijn Liefde!

Ik ben terug!!! Op een of andere manier, ik kan zelfs niet geloven. Eerder had ik mezelf betrapte op korte, als ik tuurde naar de klok en tijd in Duitsland wilde berekenen. Ik druk het nu net op de lange vakantie tijd en de jet-lag. 🙂

“Ik ben eindelijk weer terug,” ik kan zeggen na deze reis, in feite, voor de eerste Keer. Dit is zeker niet de reis zelf, maar ook onze onvrijwillige extra-lange reis naar huis. In het geval van Twitter, kon je volgen, zodat we op tijd vertrokken vanuit Las Vegas naar Washington, maar, helaas, op de luchthaven van bestemming door een zeer hevig onweer kon niet landen. De luchthaven werd tijdelijk gesloten. Dus we landden in Richmont tussen en na bijna 1,5 uur stop verder gevlogen naar Washington. Samengevat kwamen we 3 uur later dan gepland. Het aansluiten van het vliegtuig was net ingevlogen 12 minuten voordat de lading in de richting van thuis! Om middernacht werd genoemd, dan staan in een wachtrij bij de service Desk, de vlucht, het Hotel en de Bagage (of niet). Vervolgens hebben We verbleven in een Hotel dicht bij het vliegveld en vloog een dag later naar Frankfurt. Eerst moeten we een boos dier, maar omdat deze Situatie van invloed geweest op veel passagiers, onmiddellijk, de zogenaamde “situationeel vriendschappen”. We hebben geprobeerd het gebruik van sommige samen om het Beste uit van de “de dag opgedaan in Washington” en positief te denken. Dus moesten we met een lach, ondanks (of misschien vanwege) veel.

Ik ben weer terug, en onmiddellijk, in de herfst aangekomen. In het bijzonder in de laatste 2 weken van onze reis, we hadden nog steeds de zomer temperaturen tot 38 graden. Geen wonder dan, dat we eenmaal op het station, “bevroren”! Maar ik moet zeggen dat ik nu al gebruikt door mijn innerlijke stemming van de herfst. Het duurde slechts een paar uur. Ik wil de tijd, alleen het vertragen van het tempo, de stilte om na te Denken na een actieve zomer, en de “eenzaamheid” is niet alleen betrokken. Daarom is de herfst gaat om mij en mijn hoofd recht. Echter, mijn lichaam is nog steeds bezig met het aanpassen van de temperatuur…

Ik ben weer terug en zal beginnen in de komende dagen met mijn rapportage op mijn Blog. Ik heb gedacht, dat ik ga split-up delen van de Berichten om te Reizen (San Francisco, Yosemite National Park, de West Coast, Los Angeles en San Diego, evenals de Grand Canyon en Las Vegas). Natuurlijk, altijd met grote foto ‘ s (ik heb duizenden van!!!!). Bovendien, ik zou willen schrijven over eten in Californië, of op een Roadtrip, evenals de sportfaciliteiten.

Als je specifieke vragen aan onze California trip deden bepaalde dingen wilt weten of je gewoon dat het van alles wat, schrijf dan naar mij via e-Mail of commentaar functie. Ik kijk ernaar uit om uw opmerkingen te lezen persoonlijk en rechtstreeks!

En nu zeg ik welterusten en slaap zacht! Dat is precies wat ik ga doen nu. 🙂

Geef een reactie