Een guest-post van Verena: Ei, ei, Ei-wit – wat moet u over de bouwstenen van het leven kennis

Leveren de energie van de belangrijkste voedingsstoffen bevatten vet, eiwit, koolhydraten en suiker”, ik beweerde over 15 jaar geleden, in mijn home Economics klas op de middelbare school. Natuurlijk, deze verklaring werd bevestigd met een smart-mond lichte verbetering. Duidelijk, suiker is een koolhydraat en deze faux pas zal ik zeker niet weer. Maar deze “fout zou zijn opgemerkt” in een andere omgeving? Nauwelijks! Want wat we al weten over onze voedingsstoffen uit ons dagelijks eten? Ik leer ook elke dag iets nieuws, omdat het gebied van voeding is oneindig breed, oneindig spannende en is buitengewoon verwarrend. Wanneer ontdek ik een nieuwe voeding, helpt mij altijd terugkeren naar de kwaliteit en kwantiteit van nutriënten. Daarom wil ik om te beginnen nu, voor u, een kleine kolom, rij en in het Algemeen de belangrijkste voedingsstoffen onder de microscoop. Laten we verder gaan met het eiwit of Eiwit.

Waarom is het eiwit voor het lichaam zo belangrijk?

De belangrijkste voedingsstof eiwit wordt vaak aangeduid als de “bouwstenen van het leven” en dat is, in mijn mening, ook erg goed voor de taken in ons lichaam, de holding van deze belangrijkste voedingsstof. In wezen is hij betrokken bij de structuur van cellen, weefsels, enzymen en hormonen. Eiwit kiemen van onze hoofden en wikkel ons lichaam. De bekendste van de invloed op het spier-gebouw is het eiwit controverse. Het eiwit levert in ons lichaam niet te dienen de primaire energievoorziening, zoals het geval is met de andere twee energie-opbrengst van voedingsstoffen, koolhydraten en vet het geval is. Wij, echter, is een Crash dieet en voldoende energie via het voedsel, knabbelen levert ons lichaam op een bepaald punt in onze Eiwitten. Zowel de lever, de milt en de spieren opgeslagen eiwitten worden rechtstreeks geïnjecteerd in de productie van energie of voor de reconstructie van de Glucose gebruikt. Een waardevolle, energie verbranden spiermassa wordt genoemd, de lagere, de vraag naar energie daalt, en met een normale levering van energie, de kilo ‘ s terug op de heupen, in de volksmond bekend als “jojo – effect”.

Hoeveel energie wordt in een eiwit?

Een gram eiwit levert vier calorieën, en dus zoveel energie als een gram koolhydraten (een gram vet gaat om negen calorieën). Over het algemeen worden de eiwitten uit de zogenaamde keten-aminozuren zijn gebouwd in de vorm van de zogenaamde aminozuur sequentie die gemakkelijk kan worden vastgesteld, uitgedrukt van ons DNA. Biochemisch, eiwitten van de explosie zijn gezien, ze verschijnen in verschillende vormen en ruimtelijke ordening. Een voorbeeld van de verandering in de ruimtelijke structuur van een eiwit is, als door mechanische actie, zoals het Kloppen met de garde van de ei-witten, plotseling stijfgeklopte eiwitten. Er zijn in totaal 20 aminozuren, acht van hen zijn essentieel, wat betekent dat nodig is voor het leven. Ons lichaam kan niet zelf te produceren en moet daarom worden opgenomen met het voedsel. De essentiële aminozuren: isoleucine, leucine, lysine, methionine, fenylalanine, threonine, Tryptofaan en valine. Nu u weet wat er achter het lichaam-gerelateerde blok lysine in de reclame voor hoofdpijn-tabletten – het is gewoon een aminozuur. Tijdens de spijsvertering in ons lichaam worden de eiwitten afgebroken tot deze individuele bouwstenen. Je zal dan terug de lichaamseigen eiwit. Mij zeer intrigeerde. Ons lichaam is behoorlijk slim zijn, toch? De opbouw van het lichaam van de stof zijn er de zogenaamde beperkende aminozuur. Dit is de hoeveelheid die op ten minste het einde van het aminozuur, bepaald met zo veel op het lichaamseigen eiwit uit de input-eiwit kan worden gebouwd. Worden gebouwd, moet u verhogen het kwantitatieve aanbod.

Hoe goed kunnen we gebruik maken van eiwit?

Misschien heb je gehoord van de term “biologische waarde”? In het bijzonder in verband met aanvullende producten is vaak over gesproken. Het geeft aan hoeveel het lichaam eiwit kan het gevolg zijn opgenomen voedsel eiwitten is vastgesteld. De referentie-grootte 100 is, die overeenkomt met het eiwit van een kip Ei. Nu heb je de uitleg waarom Rocky Balboa beats voor de Training 7 eieren in een Kopje bouillon. Ei-eiwit kan worden omgezet om een zeer groot deel in het lichaam is eiwit. Over het algemeen dierlijke eiwitten van voedingsmiddelen, zoals eieren, vlees, vis en koe-melk heeft een hogere biologische waarde dan plantaardige. Echter, de ongewenste begeleidende stoffen, zoals cholesterol, purine, of dierlijk vet ik wil het niet houden van deze. Maar ook de biologische waarde van aardappelen, rijst en soja kan heel indrukwekkend zijn. Het combineert dierlijke en plantaardige eiwitten, zoals, bijvoorbeeld, gebakken eieren met aardappelen waarden van meer dan 100. Dit is vooral belangrijk voor mensen die behoefte hebben om aandacht te besteden aan, bijvoorbeeld als gevolg van een nierziekte de inname van eiwitten en voor de processen in ons lichaam eiwitten van hoge kwaliteit nodig. Tarwe-eiwit in combinatie met soja-eiwit, bijvoorbeeld, is een zuiver plantaardig combinatie die je kunt hebben een hoge waarde.

Hoeveel eiwitten die we dagelijks nodig?

Volgens de duitse vereniging voor voeding die ik in mijn opleiding, maar ook in de studie als een benchmark, moet 10 tot 15 procent van de dagelijks opgenomen energie zal worden over de voedingsstof eiwit geleverd. Een ander nummer dat wordt genoemd, zijn 0,8 g eiwit per kilogram lichaamsgewicht op een normaal gewicht. Aminozuren die niet nodig zijn door het lichaam worden omgezet tot ureum en uitgescheiden door de nieren. Eiwit tekort in de ontwikkelde landen, behalve in het geval van extreem lage proteïne dieet. Heel anders is het uiterlijk natuurlijk, als mensen Honger lijden. We weten allemaal uit de media ondervoede kinderen met dunne Armen en een opgeblazen buik. U last heeft van de proteïne deficiëntie ziekte Kwashiorkor, en de dikte van de buik veroorzaakt door het vasthouden van water.

Een adequate kwantitatieve aanvoer van eiwit, denk ik, erg belangrijk is, als het oefent de hierboven beschreven belangrijke functies in ons lichaam. Daarnaast is eiwit-rijk en ondersteunt ons immuunsysteem. Echter, geen enkele voedingsstof maakt de waarde van een dieet, het is altijd een Samenspel. Neem je eiwitten door vette worst voor je, doe je je lichaam geen Goed. Denk dat je beter naar plantaardige bronnen van eiwit, en aangevuld met een mager, dierlijke eiwitbronnen.

Eweiss-ist-wichtig-für-Veganer

Veganisten hebben een eiwit tekort?

Je hebt misschien gehoord van de volgende zin uit de sociale netwerken: “niemand heeft ooit gaf over mijn Eiwit, totdat ik zei dat ik ben Vegetariër.” Puur plantaardig dieet of die bestaan voor het grootste deel, van een plantaardig dieet, maak eerst de indruk dat eiwit tekort was van de goederen. Dat is niet waar. Als Vegetariër heb je te maken met de aanvoer van eiwit, misschien een beetje meer op de hoogte zijn dan iedereen van de gewoonte van veel zuivelproducten, eieren en vlees te eten. De volgende voedingsmiddelen blijken zeer goede plantaardige bronnen van eiwit: 100 gram Tofu bieden 10 g eiwit, een glas sojamelk 6 g, 1 Portie linzen (40 g gedroogd) zal ook een 10 g 125 g gekookte erwten voor 7 g. van deze eenvoudige Tofu-linzen salade in de foto is vol van plantaardige bronnen van eiwit. En zelfs daar, waar je niet vermoedt dat het in eerste instantie is er veel eiwit. In twee sneetjes volkoren brood, bijvoorbeeld, 9 g bevatten eiwit. Om gewoon eens een kijkje bij de informatie over de voedingswaarde op de verpakking van levensmiddelen en u zult verbaasd zijn waar overal eiwit verborgen.

Ik hoop dat je het eiwit door dit kleine leereenheid, een meer accuraat idee van de voedingsstof en het belang voor ons lichaam. Welke rol speelt specifiek in je dieet, je moet altijd individueel uw levensstijl en uw welzijn.

Veel groeten en tot ziens

Verena

Geef een reactie