Eet meer broccoli! Waarom broccoli zo geweldig voor ons!

Veel Schone Eten voor beginners wil gewoon alles perfect en onder druk gezet. Een grote positieve verandering brengt, als u van een aantal waarden van voedsel bevelen aan meer eten en anderen om te voorkomen dat voedsel minder. Echter, wat meer en wat minder? Ik dacht dat een nieuwe, Schone Eten serie over ETEN TREIN LIEFDE. Onder het Motto “Meer of minder?” Ik denk dat in de toekomst bepaalde levensmiddelen die ik adviseer vanuit het hart, of haar plaats in de beste manier mogelijk is / zou moeten vermijden. Het begin van de broccoli vandaag.

Waarom broccoli zo gezond?

Broccoli behoort tot de kruisbloemige planten, en wat we consumeren, is eigenlijk de bloem! Alleen, ik vind het prachtig! Maar de voordelen voor uw gezondheid zijn nog indrukwekkender. Drie belangrijke punten staan voor mij in de focus. Voor een ding, hij is net in het centrum van vele wetenschappelijke studies die zijn anti-carcinogene effect is ook onderzocht bij patiënten met kanker. Een bestanddeel van de broccoli is verteerd met het voedsel in de werkzame stof sulforaphane, die bepaalde kanker cellen kunnen doden, de zogenaamde tumor stamcellen en daarom ook actief de groei van kanker. Dus, de consumptie van broccoli voor ons allemaal kanker als een preventieve maatregel en in het bijzonder voor patiënten met kanker in de behandeling fase is zeer belangrijk!

Aan de andere broccoli wordt gezegd dat het een hormoon-regulering van eigendom. Voor mij is dit erg belangrijk, want ik ben getroffen, hoeveel vrouwen van een oestrogeen-dominantie in een resultaat van een jaar lang de pil nemen. De heerlijke kruisbloemige groenten kan helpen dit evenwicht te herstellen met regelmatige consumptie te compenseren voor de progesteron vorming in het vrouwelijke lichaam stimuleren.

Bovendien, de groene groente is eenvoudig en rijk aan vitaminen, vooral Vitamine C. Touring 100 gram tot 150 procent van de aanbevolen dagelijkse dosis leveren Vitamine C. deze groente is nu in de Winter, een fantastische bescherming tegen zware verkoudheid. De boodschap is nu wel duidelijk: MEER BROCCOLI te ETEN!

Wanneer is broccoli in seizoen? Hoe kan ik mij voorbereiden op hem?

Broccoli heeft voor ons in het land van augustus tot en met November van het seizoen. Die zaait, als we dat doen, laat, te kunnen oogsten zelfs nu broccoli uit de tuin. De foto werd gemaakt met onze eerste oogst in 1,5 week! Juhuuuuu!! 🙂 Anders, zal ik het kopen, maar ook bij de boerderijwinkel of op de wekelijkse markt. De hoogte wanneer het kopen van een krimpfolie verpakt broccoli voor Vers. Onder de folie mal is gevormd, zoals de tijd!

In de voorbereiding van de broccoli moeten koken op zijn best zeer voorzichtig omlaag of dempen, de vele voedingsstoffen verloren gaan. Ik gebruik de stomer. Maar zelfs op een kleiner podium in een afgedekte pot, hij is zacht koken.

Recepten: Wat kan worden gemaakt van broccoli?

De groene groenten is heel vaak op mijn maaltijd plan, omdat het zo lekker is. Ik geef de voorkeur om te eten broccoli zachtjes gebakken in de pan. Deze zoete aardappel, gebakken aardappelen aan te passen, bijvoorbeeld door hun zoetheid is uitstekend. Maar broccoli kan ook prachtig zijn gebruikt in een broccoli-aardappel-crème-soep. Een recept om dit te doen binnenkort op mijn Blog. Ik heb ook pasta ‘ s, op een Schone Pizza of groente lasagne, ik at broccoli. Raw food Fans zal het eten ook rauw als een salade gemengd met diverse blad salades en rauwkost Dressing. Dit is voor mij smaakt niet zo goed. Voor dit, ik meng in mijn salade, zoals de wonderlijke mijn overgebleven gekookte of geroosterde broccoli van de dag ervoor. De smaak, weer, echt goed voor mij! Met broccoli, je moet experimenteren met de toekomst dus zeker vaker in uw keuken.

Wat is nog beter dan de broccoli?

Zo gezond van de volgroeide broccoli is, hoe beter de spruiten. In 10 tot 100 Keer meer sulforaphane als de Volwassen groente zelf. Zijn wijze van handelen is toegenomen, voor screening op kanker aanzienlijk! Ik kiem mijn spruiten in de Bud-glas zelf en kopen van dit zaad. Het werkt geweldig en elke Keer, en de spruiten smaken fantastisch in een salade of op een mooie volkoren brood. En als je het kweken van de juiste Spruiten-Station voor je broccoli nodig, dan kan ik dit aanbevelen!

Veel plezier en nog Meer eten!

Geef een reactie