Geroosterde lupine Tempeh met broccoli en zoete aardappel frietjes

Ik ben een grote fan van eenvoudig Schoon het Eten van gerechten, want vaak kook ik ‘ s avonds na het werk, en natuurlijk, ik wil niet stil staan voor uren met een grommende maag in de keuken. Daarom eenvoud heeft een goede smaak in mijn schone keuken is een top prioriteit, en ik denk dat dat komt om u te ontmoeten! Een super eenvoudige gerechten die ik heb ontdekt voor mij de laatste tijd, is deze pan gerecht, dat bestaat uit slechts 3 basisingrediënten. Het is schoon, vegetarisch en erg lekker (ook voor de steak fans!).Vandaag, er zijn pan-geroosterde lupine Tempeh met broccoli en zoete aardappel frietjes.

Ingrediënten voor 2 porties:

  • 1 grote zoete aardappel
  • 1 lupine Tempeh (bijvoorbeeld door Alberts)
  • 1 broccoli
  • 1 EETLEPEL agave siroop of honing (niet vegetarisch)
  • Steak spice mix
  • Zout en peper naar smaak

Lupinen-Tempeh-mit-Brokkoli-und-Süßkartoffel-Pommes-Zutaten

Voorbereiding:

De lupine Tempeh in plakjes gesneden. De zoete aardappel schillen en snijd ze in dikke, langwerpige frietjes gesneden. De broccoli wassen en in kleine roosjes en snijd af. Vervolgens in een grote pan warmte een beetje kokosolie op een gemiddeld niveau van warmte en de rauwe zoete aardappel in de hete pannen voor het Roosteren (ongeveer 20 minuten). Kort voor het einde van de kooktijd in de pan je weer voor een halve Minuut echt warm, de patat zijn krokant van buiten mooi. Goede toepassing! Maar in de tussentijd de broccoli en Tempeh vergeet niet om! Na ongeveer 10 minuten, kooktijd van de friet in een tweede pan de broccoli kan worden geroosterd roosjes op een middelhoog vuur met een beetje kokosolie (ongeveer 5 tot 7 minuten). De broccoli moet blijven knapperig. Tot slot, de Tempeh-plakjes in de pan met wat kokosolie geroosterd in een Gouden bruin en met een steak kruiden van uw keuze, goed gekruid. De Tempeh, broccoli en zoete aardappelen-portie friet op een bord en de zoete aardappel frietjes en garneer met een beetje agave siroop of honing. Zodat ze de smaak bijzonder goed!

Voor mij was dit de eerste schotel met Tempeh van lupinen, maar zeker niet de laatste! Ik hou van de nootachtige smaak! Lupine Tempeh kunt u in de meeste goed gesorteerde de gezondheid van voedsel winkels te kopen. Tempeh is een uitstekende bron van eiwit. De zeer gezonde broccoli, heb ik onlangs geschreven, evenals de heerlijke zoete patat rond dit eenvoudige gerecht is perfect.

Door de manier waarop: Het geheim van echt scherpe zelfgemaakte frietjes, de relatief lange frituren tijd (ongeveer 20 minuten) op een middelhoog vuur. In het geval van te veel warmte, je burn-out snel wanneer er te weinig warmte, worden ze slap. Alleen in de Afwerking voor de krokante Buitenkant u uw frieten opnieuw kort in de pan goed heet is. Dan zul je slagen gegarandeerd!

Geef een reactie