Een guest-post van Verena: Het Ontbijt voor Niet-Ontbijt

Ik ben blij met de liefde opmerkingen die u al naar Verena uitgedrukt! Dank u! Dit betekent ook veel voor mij! En, natuurlijk, in het bijzonder Verena! Vandaag kijken we samen verder op in jouw guest post-debuut. Het gaat om de vaak aangehaalde “meest belangrijke maaltijd van de dag”: het Ontbijt. Persoonlijk, ik ben een absolute Ontbijt liefhebber, maar ik weet dat velen van u doen moeilijk. Verena is vergelijkbaar en daarom heeft ze vandaag gemaakt op dezelfde tijd naar het onderwerp en geeft u een heerlijke, kleinere en grotere Ontbijt ideeën.

Confessions-of-a-food-expert

Ik moet bekennen koffie is mijn Ontbijt. Gewoon Een Kopje Koffie. Ik ben uit de Breakfast Club, was nooit echt in. Gefrustreerd, het graan op de plank, zachtjes zingt: “Don’ t u forget about me”, als de deur valt in het slot. De Sprint naar de metro, met de neus in een boek aangesloten stop niet te missen, weemoedige blik in de Bakkerij, niet in de voorkant van de lantaarn uitvoeren, gaat u naar de office. Eerst de computer en schakel de koffiemachine op. 30 e-mails en twee persberichten later, met melkschuim op de punt van de neus, het beweegt mijn beeld van mijn Bureau, scans te vinden in mijn tas en kruipt in de office-lade – onzin, niets te Eten. Nog twee uur tot de lunch pauze, ik ga te hebben om te volharden. De zwakke poging om mijn Honger met nog een Kop koffie, het is mislukt. Zoete deeltjes bewegen plotseling door mijn hoofd en de muis kan mijn maag te grommen overstemmen. Mijn batterij meer dan leeg, ik moet iets te eten, om te kunnen blijven werken. Sinds de Kers komt op mij plotseling-Amandel-chocolade, heeft mijn collega met mij uit de USA-vakantie, en is nog steeds onder mijn aanvraag systeem. Een beetje suiker-kick om een Brug te mogen…kraken, kraken, knickknack, de eerste ploeg bewegingen in mijn mond en het voelt goed…! Ik realiseerde me niet dat het een uur later, alleen een eenzaam stuk chocolade is in het zilver folie. Dit culinaire Start van de dag ik heb het verknald voor real. Te veel suiker, te veel vet en hebben een slecht Geweten, want ik zou beter moeten weten, of liever, het beter weten, overschaduwen de een of andere manier de rest van de ochtend. Ik ben boos over mezelf, niet over het eten van chocolade, maar over het feit dat ik niet heb genoten van ze, maar slechts incidenteel in mij gevuld. Ik ben boos dat ik zijn blootgesteld mijn lichaam om van de Honger, en hem in de ochtend is niet de juiste brandstof voor een uitdagende dag. In mijn hoofd een rogue maakt zich Grijns breed, de me roept: “Hé, je voeding professionele, hoe zit het met koffie?” Oeps…

Verena Frühstück für Nichtfrühstücker

Waarom zouden we aan het Ontbijt

Laat het Ontbijt mislukken, vanuit een nutritioneel oogpunt, een kardinale fout. De eerste maaltijd van de dag moet ons voorzien van energie en een goede Start van de dag. Hoewel we slapen, en vrijwel niets te doen, houden ons lichaam in de nacht en verbruikt de energie van ons hart blijven kloppen, de ademhaling heeft om te functioneren en onze lichaamstemperatuur moet worden gehandhaafd. Er wordt gezegd dat ongeveer 50 procent van onze omzet, d.w.z. de hoeveelheid energie die dient om het handhaven van de eerder genoemde functies, zijn verbruikt tijdens het slapen. Daarom heeft het lichaam in de Ochtend de nieuwe brandstof, dus een goed Deel van de koolhydraten. Vooral onze hersenen is het verlangen om Wakker te worden, na deze energie leveranciers. Per dag verbruikt ongeveer 120 g koolhydraten. Het ideale Ontbijt zou een combinatie van lange-keten koolhydraten (volkoren in plaats van suiker), Vezels, sommige eiwitten, gezonde vetten en veel vitaminen en mineralen. Van de calorieën die inhoud moet 25 tot 30 procent van de dagelijkse behoefte, die voor een gemiddelde vrouw zou ongeveer 500 tot 700 calorieën, de gemiddelde mens ongeveer 200 pond meer calorieën, de theorie. In voedsel voorwaarden, zou, bijvoorbeeld, een stukje van meergranen brood met Margarine, kaas en verse komkommer en een bakje muesli 50 g havermout met jus d ‘ orange, dick melk, frambozen en Mango (voor een totaal van ongeveer 500 kcal). Er zijn een hoop mensen (inclusief mijzelf) die niet voor de ochtend af, die worden geserveerd met een Kopje koffie of thee op de eerste. Hoe je de rotatie voor het Ontbijt, dat voorkomt na een paar uur, het gebrek aan concentratie, en de Honger om breed en heeft na een (denk ongezonde) vervangende kijk uit voor…?! Voorbereiding is (bijna) alles, de ochtend Routine niet te veel van een verandering. Ook het Ontbijtbuffet voor Niet-Ontbijt niet zo ‘solid’.

Ontbijt ideeën voor Niet-Ontbijt

 • Een simpele banaan – geen voorbereidingstijd, makkelijk te verteren, zoete kunt u lekker eten in de auto of zonder kruimels op het Bureau. Veel beter dan niets!
 • Ik hou in de tussentijd, berry soep voor het Ontbijt, ik vorkoche mij voor een aantal dagen. Op slechts 900 g TK-bessen, verwarm in een steelpan en breng aan de kook, de temperatuur is weer teruggebracht, en 500 ml van Kefir, roeren. Dit Gedeelte is genoeg voor drie ontbijt. De soep bewaar in de koelkast en in porties vuur (niet koken). Als u wilt, kunt u dikker de bessen soep met een paar Chia zaden Andi.
 • In een glas jus d ‘ orange (250 ml) één tot twee eetlepels van het smelten vlokken lossen.
 • Natuurlijke yoghurt/soja yoghurt met een klodder jam en een eetlepel Lijnzaad mix.
 • Boter, melk, bessen bessen, zaden en vlas samen mix (Ja, ook weer vanwege de kleine vitamine ballen zijn de Fast Food onder de vrucht rassen: geen peeling, geen hakken, gewoon wassen).
 • Cottage kaas met gehalveerde cherry tomaten, zout, peper, en een knapperig brood voor de hartige niet-Ontbijt kern.
 • Een Groene Smoothie, hier, en hier zijn haar goede tips, recepten-mijn persoonlijke Smoothie Koningin Kristin.
 • Een geschikt Ontbijt kan ook invloed hebben op de ochtend van de voedselinname van. Ik heb gemerkt dat het verschil, als we verhuisd naar een nieuw appartement met een prachtig grote tafel in de keuken. Een gezellige eethoek in combinatie met een goed Nummer op de Radio nodigt u uit om te Ontbijten. Neem een kijkje en zie of je het kon maken om u in de ochtend, iets moois, dekt de tafel in de avond en hang het theezakje en in de Beker.
 • Bereid je snack doos met broodjes, fruit, noten en gedroogde vruchten voor het tweede Ontbijt.
 • Natuurlijk, deze voorstellen zijn een compromis tussen een volwaardig Ontbijt, zoals hierboven beschreven, en alleen een Kopje koffie in de Ochtend. Het is een kleine Kickstarter, die bestaan uit een paar ingrediënten en kan worden bereid gemakkelijk en snel. Ik moet toegeven, ik ben niet elke dag in de Breakfast Club kijken, maar ik ben er zeker van dat monster, de tijd zal zeer binnenkort een vast lidmaatschap. Zoals u kunt zien, zelfs als een “voeding professional” is iets anders dan een perfecte… (en dat is een goede zaak)!

  Veel van de mooie en smakelijke “Goede Morgen”!

  Veel groeten en tot ziens, Verena

  P. S.: ik wil benadrukken dat mijn tips zijn gericht op gezonde personen, het streven naar een evenwichtige voeding.

  Geef een reactie