Een guest-post van Verena: volvette Waarom de voedings-vet is een life-saver

Iedereen die beweert niets beter dan dunne smaak niet eerst gegeten van al de kersen aan de boom, en ten tweede, nooit echt goede roomboter cake. Naar verluidt Kate Moss heeft gezegd dat dit gezegde tijd en iedereen weet dat het Model is slechts voor uw rondingen bekend. Ik weet niet precies hoe het is om het deeg fabriek in Engeland besteld of wat serveert Kate ‘ s oma met Kerst, dat het Goed was nooit een stuk van een gelukkig leven kosten. De laatste romige geluk rush heb ik ervaren, echter, op de voorlaatste dag van vorig jaar in de Vorm van een tiramisu die was zo lekker dat ik altijd aan je denken. Ik heb genoten van elke hap. Een geweldig stuk, ik heb taart gegeten, na de burgerlijke Plechtigheid en nu weet je de reden waarom je de laatste tijd niets van mij. Maar nu ben ik terug en wens je liefde om te ETEN, TREIN liefhebbers hebben een gezond en gelukkig jaar 2016. Laat het ons dit jaar ‘ de beste Versie van onszelf te werken en ons hart volgen. En als het hart vraagt om taart, dan serveren wij een cent om hem voor een korte tijd! “Maar al het vet,” roept het Geweten. Pish-chique, laten we eens kijken naar dit zware gewicht, de voedingsstoffen neem een kijkje…

Waarom vet voor ons mensen is het belangrijk

De belangrijkste voedingsstof vet is een belangrijke energie leverancier, drager van de in vet oplosbare vitaminen en voorziet ons lichaam van essentiële vetzuren die het niet zelf aan kan maken. Vet muren is een onderdeel van de cel en helpt bij de productie van hormonen. Onze vet om ons te beschermen tegen de koude en onze lichamen voor druk-en verwondingen. In het kort, zonder vet, kunnen we niet bestaan. Helaas, het vet wordt over het algemeen geassocieerd met de impopulaire rollen op de buik of Overgewicht. Waarom vet van ons lichaam, zo veel is opgeslagen voor een eenvoudige reden: Met negen calorieën per gram, heeft voedingsstoffen hebben de hoogste energiedichtheid van de macro. De Opslag van vet is voor ons lichaam, daarom is het zeer efficiënt. Omdat wij altijd energie nodig hebt, om te leven gewoon, om te zorgen dat onze lichamen die dit leven elixir. Zonder een magazijn of depot vet, zouden wij moeten voortdurend eten en zou er niet van slapen of iets anders doen. Dus moeten we zeer dankbaar voor deze compacte voedingsstoffen.

Chemisch, vet uit glycerol en drie vetzuren, vandaar de Naam “triglyceride”. De vetzuren zijn bepalend voor de kwaliteit van het vet en het belang ervan voor het lichaam. Waarschijnlijk heb je goede en slechte vetten gehoord, en de woorden Omega-3 en Omega-6 spoken voortdurend door de media en de reclame. Bepalend voor de kwaliteit van de verzadiging in de chemische structuur van de vetzuren. Stel je voor, gewoon beschreven, is een keten van C-atomen. Het beschrijft de vetzuren als verzadigd, het heeft geen dubbele binding tussen de C-atomen vormen van een homologe reeks. Onverzadigde vetzuren hebben minstens één dubbele binding tussen de koolstofatomen en, afhankelijk van de waarde van deze obligaties, spreekt men van mono-of meervoudig onverzadigde vetzuren. De term heeft niets te maken met hoe de vetten bijdragen aan onze verzadiging.

Het kwaad transvetten

Daarnaast is er vaak sprake van transvetten, de “Trans” – staat voor een bepaalde configuratie van het vetzuur. Trans-vetzuren, die kunnen worden veroorzaakt, bijvoorbeeld in de harding van vetten, hebben een negatief effect op het totaal cholesterol niveau, als ze verminderen de positieve HDL-cholesterol en negatieve LDL-cholesterol. Zij moeten ook het bevorderen van coronaire hart-en vaatziekten. Door de verharding van de vetten zijn ze meer duurzaam, buigzaam en is hitte-stabiel. U herkent de producten met gehydrogeneerde of trans-vetten op labels als ‘plantaardig vet, gedeeltelijk gehard”. Gebak en Gefrituurde of afgewerkte producten kan bevatten transvetzuren. De meest prominente verbinding met de Margarine. De voedsel industrie is verbeterd in de afgelopen jaren hun productie proces aanzienlijk, en er zijn vele veilige producten. Ziet er op de lijst van de ingrediënten en minimaliseert het verbruik van de afgewerkte producten. Dat is zeker.

Waar zijn we niet alleen in de “slechte” vetten – verzadigde vetzuren zijn recht op de Hit in een gezonde voeding. Ze verbergen zich, bijvoorbeeld, in worst, snacks, Chocolade en Fast Food ook het verhogen van het niveau van de schadelijke LDL-cholesterol, die zich ophoopt in het bloed en de vaatwanden, kan uiteindelijk leiden tot atherosclerose. Over het algemeen kunt u verminderen de hoeveelheid verzadigde vetzuren in uw dagelijkse voeding, door de invoering van de lion ‘ s share van plantaardig voedsel.

In plantaardige -, vet voedsel, zoals olijfolie, canola-olie, noten en Avocado ‘ s rijk plug in enkelvoudig onverzadigde vetzuren. Houd de slagaders jonge, en te voorzien van membranen voor de elasticiteit van onze cel. Het voedsel hierboven vermeld, moet zo vaak van plan op je eten. Ik gebruik zo veel olijfolie, meestal voor gebruik in salades of Pesto, want het bevat bijna 80 procent van de belangrijkste enkelvoudig onverzadigde Oliezuur. Als ik anbrate iets scherp is, neem ik voor koolzaadolie, want het is zeer hitte-stabiel en heeft een neutrale smaak. Avocado is een grote spread op Brood en go nuts alle de tijd toch – in granen of als Snack tussen de maaltijden.

Avocado-Fett-gesund

Van Alfa tot Omega

In de kolom aan de voedingsstof eiwit, meldde ik op de essentiële aminozuren en ook vet, er zijn essentiële vetzuren die ons lichaam niet kan produceren zelf. Het is de Omega-3 en Omega-6 zijn de zogenaamde essentiële vetzuren, die worden samengevat als meervoudig onverzadigde vetzuren. Zijn Omega-3 vetzuren, eicosapentaeenzuur, de Ducosahexaensäure en de Alpha-linolenic acid – nu kunt u spreken goed. De eerste twee vetzuren in het vet-rijke vis zoals haring, zalm, makreel, Sardien en tonijn. Vlas, koolzaad-en notenolie zijn rijk aan Alfa-linoleenzuur, die ons lichaam kan maken eicosapentaeenzuur. Daarom is de consumptie van Oliën hierboven voor vegetariërs en Veganisten is erg belangrijk. Omdat Omega-3 vetzuren zijn de Heiland van het ware leven, omdat ze het verbeteren van de vloei-eigenschappen van het bloed, anti-inflammatoire effecten, onze vetgehalte van het bloed verlagen en de efficiëntie van onze hersenen bevorderen. Twee Keer per week. daarom is de boven genoemde soorten vis op het bord, bijvoorbeeld, als een zalm-plantaardige land-braadpan, huisgemaakte tonijn spread of peper makreel als bijgerecht bij het diner Een Waar ongeveer 100 tot 200 gram, om een voldoende hoeveelheid van de Omega-3 vetzuren. Ik weet dat velen het moeilijk vinden om te eten regelmatig deze smakelijke vis. In het voordeel van de Duitsers, de milde Pollock, bijvoorbeeld, aan de top. Uit de scans die u langzaam naar de verschillende vis liep en probeerde verschillende methoden van koken. Van een gegrilde tonijn steak, vers van de vis tegen, het smaakt nog veel meer aroma dan de gebruikelijke blikje tonijn. Zalm, roomkaas, ui, verse tijm en peper kunt u een heerlijk brood verspreid, waarin de vis wordt aangemaakt op basis van de door de ui en de kruiden een beetje. Neem eens een kijkje bij het kopen van vis op de oorsprong en de methoden van de visserij en breng een Euro meer voor een goede kwaliteit (MSC zegel, Per Planet).

Nu de Omega-6 vetzuren zijn ook erg belangrijk, echter, ze concurreren met de Omega-3 vetzuren. Zonnebloemolie, maïsolie en saffloerolie, bijvoorbeeld, zijn rijk aan linolzuur, dat behoort tot de Omega-6 vetzuren. Ook in dierlijk vet zoals eieren, vlees, kaas, en de lever, een Omega-6-vetten arachidonzuur. Het bevordert de stolling van het bloed, de bevordering van ontsteking in het lichaam. In een gemiddeld gemengd dieet tot 20 maal meer Omega-6 dan Omega-3-vetzuren, dus het energieverbruik, rijk aan dierlijk voedsel (met uitzondering van Omega-3-vis), en zonnebloem-of maïsolie zijn verminderd.

De duitse vereniging voor voeding raadt u aan een gemiddelde van 30 procent van de dagelijkse energie-inname van meer dan vet, en wordt aandacht besteed aan de kwaliteit van de vetten. Omdat ik vind deze Cijfers zeer omvangrijk en het is moeilijk te begrijpen in de normale dagelijkse leven is het moeilijk, ik heb een samenvatting van mijn favoriete vet-tips:

  • Een koudgeperste olijfolie is bijzonder geschikt voor de koude keuken
  • Canola-olie om te Frituren gebruik
  • 2 Keer per week vette vis eten of hoge-kwaliteit Fischölkaseln nemen
  • Worst en vlees verminderen Fast Food als een uitzondering, zie
  • Dagelijks een theelepel Lijnzaadolie eten, bijvoorbeeld in de groene Smoothie geven
  • Groen met Rood – en – plantaardig voedsel in plaats van dierlijke producten

Een belangrijke vet-feite heb ik klopte zo ver, maar ik ben er zeker van dat u hem allemaal kennen: vet is een smaak – en smaak-makers. Door een truc van Boter, alles is een beetje meer full-bodied, wist onze oma ‘ s. En nu heb je de verklaring van de reden waarom mijn tiramisu taart nog steeds op de tong dansen om hen heen. De naleving, kunnen we daarom, vet, per se, “kwaad”, en maakt je vet. Er zijn andere voedingsstoffen, zoals suiker, etc. dat maken de love handles optreden wanneer we eten te veel taart en andere Lekkernijen zijn plaats. Sommige vetzuren zoals Omega-3 en Omega-6 zijn zelfs erg nuttig of noodzakelijk is voor ons lichaam.

Veel groeten en tot ziens

Verena

Geef een reactie