Een dieet om zich goed te voelen – Mijn Lessen vanaf 4 jaar Clean Eten

Deze Morgen het startschot voor dit jaar is water week is gedaald van Gerolsteiner, op dit Moment, bijna 7.000 Challenger in de Facebook groep om deel te nemen. Ik heb het al geschreven, dat ik hier ben, en ik moet zeggen: ik ben echt in de Challenge-koorts! 🙂

1,5 tot 2 liter bronwater, kruiden thee en Smoothies, we zullen nu de komende 7 dagen is heel bewust van ons. Het zijn de geschatte totale aantal een Uitdaging voor de deelnemers verwacht over 73,500 liter van de beste vloeistof voor ons lichaam, vooral water, en over het bewust verstrekken van deze week is waarschijnlijk om naar uit te kijken. Een geweldig idee, toch? Misschien is je springt niet snel, als je nog steeds met me mee…?!

Echter, niet alleen het voldoende Drinken voor een gezonde voeding is zeer belangrijk. Er zijn ook andere voedingsmiddelen de basis. Ik, persoonlijk, feed me nu al meer dan 4 jaar na het Reinigen van het Eten van concept en ik ben helemaal blij met mijn dieet. Daarom zou ik willen voorstellen om je vandaag in een snelle run-through van de “4 jaar Clean Eating” enkele van de leuke Lessen, wat je op de één of andere tip voor uw voeding en probeer op lange termijn kan, als je het gevoel zo goed als ik. Want ik ben geen Fan van vaste regels, maar door een geheel tastbaar gevoel van welzijn! En dat komt met de Try out!

Wat is recht? 3, 4 of 5 maaltijden op een dag?

Op de “juiste” aantal maaltijden per dag en ook hun grootte, de wetenschap pleiten voor een jaar. Blijkbaar is er geen goed en Fout is, wat mij bevestigd dat de beste manier om te gaan met de maaltijden is gewoon onze goede gevoel van het lichaam. Ik woonde voor langere tijd met 3 grotere maaltijden en daarna ben ik overgestapt naar de Clean Eating 5 kleinere maaltijden per 3 uur. Het was dus veel beter dan voorheen. Ik voelde me constant goed verzadigd en niet had hunkeren naar voedsel en meer! Zelfs zonder meten, wegen of Tellen! Ik heb gewoon geleerd om aandacht weer op mijn natuurlijke gevoel van Honger en verzadiging, en u kunt ook een.

Liever High Carb, Low Carb of Geen Koolhydraten?

Er zijn in de voeding van de literatuur, de verschillende benaderingen en aanbevelingen op het onderwerp van koolhydraten, het brengen van een zekere controle van de inname van koolhydraten. In Schoon het Eten, het is veel eenvoudiger, en ik vind dat. Het is gewoon om te Eet voor elke maaltijd een hoge kwaliteit proteïne, gezonde vetten en complexe koolhydraten! Alle 3 zijn gecombineerd voedingsstoffen in iedere maaltijd in evenwicht zijn met elkaar, en ik verhoog de koolhydraten aanzienlijk, verminderen, of zelfs geheel, je zal het moeten doen zonder. Voor mij, dit Evenwicht doet het heel goed en ik eet koolhydraten met een goed Geweten voor elke maaltijd van de dag. Het maakt het voor mij in de uitvoering van kinderen gemakkelijk, want ik heb ook een te wegen hier, niets, of maatregel. Alleen eenvoudige koolhydraten uit suiker, wit meel producten en Fast Food, zou ik persoonlijk bijna helemaal op, omdat ze eigenlijk gewoon lege calorieën, en zijn nog meer op de lange termijn ongezond voor ons lichaam. Dit omvat kunstmatig gezoete ijsthee, frisdranken en suikerhoudende koffie-creaties. Dus, liever zuiver water en ongezoete kruidenthee als een van de belangrijkste drank.

Gezonde vetten zijn niet taboe in een gezonde voeding!

Als we net in de belangrijkste voedingsstof groepen, ik zou graag om het in te voegen ook voor het vet in een goed woord. Omdat het vet niet gelijk is aan vet! Er is absoluut een gezonde vetten, die we niet kunnen integreren in onze voeding, maar niet noodzakelijkerwijs dient te betrekken. Gezonde vetten zoals Avocado, kokosolie of koudgeperste Vlas, olijfolie en Walnussölen opgenomen, dat is de reden waarom deze voeding staan elke dag op mijn maaltijd plan. Ik hou van het eten van een rijpe Avocado op mijn zwarte brood of om me op mijn salade met verschillende Oliën. De angst van een “te Veel” van deze vetten, die heb ik niet, want je hebt een goede verzadigend effect en zorgen voor een meer stabiele bloedsuikerspiegel. Weglaten die we moeten doen.alleen de ongezonde transvetten van Fast Food & co., evenals de verwerkte, lange levensduur-en-klare vetten en Oliën, die voor ons lichaam te wijten aan het productieproces niet alleen waardeloos, maar zelfs schadelijk

Eerst drinken, dan eten!

Wanneer we naar de wereld kwam, hadden we nog een duidelijk gevoel van de vraag of we hadden honger of dorst. We waren in staat om onderscheid te maken tussen Honger en dorst. Als volwassenen het valt voor ons vandaag de dag is het veel moeilijker. Vooral in het drukke leven, veel mensen besteden aan hun voeding toch van weinig belang, en worden verward, dus gemakkelijk dorst met Honger – eten we, onbewust, hoewel we eigenlijk de primaire dorst. Ik heb er een gewoonte, daarom dat ik nu drink voor elke maaltijd voor een 0,3 Liter glas van de niet-koolzuurhoudende mineraalwater, voor ongeveer 10 minuten wachten en dan pas met het eten te beginnen. Dit is een goede Truc om te leren van je natuurlijke gevoel van dorst en de demping van de dorst weer, en niet ten onrechte (te veel) eten, hoewel ons lichaam wilde om iets te drinken.

Groen, groen, gezond

Eerder heb ik geïntegreerde misschien 1 tot 2 Keer per week verse blad groen in mijn eten. Sinds ik veranderde mijn dieet om een meer schoon en ook meer planten-rijk dieet, verse blad groen, in verschillende vormen, op elk van mijn maaltijden. In de ochtend is het met mij, bijvoorbeeld, de Groene Smoothie, voor de Lunch een grote salade met allerlei heerlijke sla en groenten, en ook in de avond eet ik de klassieke sneetje volkoren brood ook altijd graag een salade bladeren op de top. De frisse groene Planten biedt ons ook met een grote Dosis Chlorofyl, een belangrijke secundaire plantaardige stof, die bescherming bieden tegen kanker en een positief effect op de vorming van het bloed kan een impact hebben. Het is daarom de moeite waard om aandacht te besteden aan de dagelijkse dosis van “Groen” in ons voedsel. Met Groene Smoothies, groene sappen en verse salades dit ook voor u werkt.

De regenboog monster

Deze Inspiratie heb ik ontdekt, met name in het laatste jaar voor mij, zoals ik schreef mijn eerste boek, “ETEN TREIN LIEFDE” en veel van hebben onderzocht. Ik merkte op hoe verschillend de individuele – plant, in het bijzonder van voedsel op ons lichaam op een positieve manier. Sommigen van hen zijn niet goed voor onze bloed aan onze botten, en andere voor onze hersenactiviteit. Interessant, werden vaak de natuurlijke kleurstoffen van plantaardige voedsel in het spel, dus die trok ik voor mezelf een conclusie: De meer kleurrijke ik mijn maaltijden uit natuurlijke ingrediënten, hoe beter het is voor mij en mijn gezondheid. Sindsdien heb ik meer plezier met het creëren van bijzonder kleurrijke, Clean Eating recepten, of om mijn Smoothies een beetje meer kleur.

Ik hoop dat je kunt zien door mijn ervaringen en Geleerde lessen: Een gezonde voeding, die ons op de lange termijn, is leuk, is altijd gebaseerd op een aantal pijlers. Deze kolommen kunnen we heerlijk combineren met elkaar, omdat u zich van alle van hen samen en cijfers op een groot doel: dat wij, in de waarste zin van het woord, “goed-gevoed”, en ons op hun gemak voelen. Hoe deze er precies hetzelfde uit ziet, kan voor iedereen iets anders. Uitgebalanceerde voedingsstoffen, en een kleurrijke verscheidenheid van natuurlijke voeding en voldoende Drinken zijn zeker een van hen. Andere aspecten kunnen ontdekken op zijn eigen eten reis individueel.

Gerolsteiner-Wasserwoche-2016-Clean-Eating-und-gesunde-Ernährung

Vooral vandaag de dag, begon water week van Gerolsteiner is geschikt als een Uitdaging die perfect te doen om onze lichamen langs de lijn iets Goed. Niet alleen met voldoende Drinken, maar onze hele dieet! Ik heb gecontroleerd aan de Status Quo van mijn dieet in de laatste paar dagen is eerlijk, voor een keer, en me de volgende 4 aspecten, die ik focus tijdens de water week ook:

• Een dagelijkse groene Smoothie voor het Ontbijt: De Groene Smoothie is voor mij, voor de jaren, de beste manier om de dag te Beginnen. Alleen in de laatste paar weken komt hij helaas te kort, ik ben van plan om te veranderen met deze Uitdaging • In het kantoor, in het geval van de niet-koolzuurhoudende mineraalwater en kruidenthee: De water week ook hand in hand gaat met het opgeven van koffie-en zo laat ik u de verplichte koffie/Espresso in het kantoor voor ten minste deze week. • 5 maaltijden op een dag een maaltijd wordt verondersteld om een grote, kleurrijke salade: ik zou graag laat ik mijn creativiteit de vrije loop, en weer speciale ingrediënten zoals bessen, geroosterde data, sinaasappel olie, Avocado, kruiden, bananen, etc. met salade te combineren. De Uitdaging van de week wordt verondersteld te zijn voor mij de impuls. • Heb ik meer tijd voor mijn maaltijden: en dorst, ik kan onderscheid maken tussen Honger met de bovenstaande tip. Maar ik wou dat ik op dit moment meer tijd en bewustzijn TIJDENS het eten. Ik heb zelf in de Hand – ik weet-omdat niemand zich haast mij, behalve ik!

De eerste dag van de water week van Gerolsteiner tot een einde komt langzaam. Met de blik op mijn dieet, het was al tijd uitstaande. Geen wonder dat mijn Motivatie is ook bijzonder hoog, omdat de week is niet lang! Ik ben benieuwd om te zien hoe het met de andere Challen… 🙂

Wasserwoche-von-Gerolsteiner-Ernährung

In samenwerking met Gerolsteiner

Geef een reactie