Status-quo in mijn Dieet

Aan het begin van het jaar als een mooi voornemen voor het nieuwe jaar, ben ik begonnen met mijn dieet in de richting van een gezondere manier van leven.

Ik heb me aan mijn eten, ik heb opgenomen in mijn dagelijkse voedsel in mijn eetdagboek. In verband met deze, ik heb het tellen van de dagelijkse calorieën. Mijn dagelijkse omzet ligt rond de 1800-2000 calorieën, heb ik geprobeerd om het land goed onder over 1300-1500 calorieën per dag. Door deze aanpak hebben vastgesteld, derhalve, gelijk aan het begin van een aantal van de typische mesten voedsel, zoals gebak, koekjes, veel snoep, een groot deel van de alcohol en vettig eten van mijn dieet. Het was zo moeilijk voor me is als ik dacht! In het geval van chocolade, het was veel moeilijker, en ik gaf mezelf tot nu toe, een paar stukjes chocolade.

Op de andere, begon ik in januari te nemen in de avond, weinig tot geen koolhydraten tot mij. Ik heb er vaak gegeten in salades of kleine ovenschotels, bijvoorbeeld met tomaten, komkommer en feta kaas. Na een paar dagen was ik ook van de low-carb gerechten goed gevoed en niet meer nodig is, worden de koolhydraten in de avond.

Tot het midden van februari, ik heb geleefd met dit concept heel goed, en ook – in combinatie met veel sporten op een probleem vlekken worden verwijderd. Echter, ik moet zeggen, voor mij is dat de constante opschrijven van mijn voedsel is erg lastig. Het is een hoop moeite!

Salat 1

Het midden van februari, ben door veel van mijn lieve bloggers ik heb ontmoet, naar de Schone Eten concept vandaan kwam. Bijna ‘ s nachts, ik verslond het boek van Tosca Reno en begon meteen mijn dieet schoon. De conversie was niet extreem groot, maar voor mij, het heeft zich ontwikkeld van een ander begrip van gezond eten. Waar ik nog steeds erg op de calorieën keek, kreeg ik het Schoon het Eten van een veel sterkere focus op gezonde, natuurlijke voedingsmiddelen. Mij is het leuk om te verblijven in de winkel voor de helft van de tijd in de groente en fruit Afdeling. Verder heb ik ontdekt dat er een nieuwe winkel niveau, voor mij, biologische voeding winkels. Dit gaat klinken voor sommige van jullie zeker raar, maar ik heb al eerder gekocht, nooit goed in een health food winkel. Daar heb ik ontdekt wat voor lekkere, nieuwe voedsel ervaringen, in aanvulling op de Standaard supermarkt Eten. Heerlijke Ayurvedische Ontbijt granen, ontbijtgranen in haar meest natuurlijke Vorm, natuurlijke kaas zonder conserveringsmiddelen, met nieuwe bijgerechten zoals Quinoa of Amarant, heerlijke tofu plaatsen en zo veel meer. Voor de eerste keer in de gezondheid van voedsel op te slaan, stond ik er voor eeuwig en keek, en natuurlijk de duizenden dingen gekocht.

Tegelijkertijd heb ik gekookt sinds de Clean Eating concept veel meer. Ik heb geprobeerd nieuwe dingen (heerlijke Power-mueslirepen, kleine gerechten met de gekochte levensmiddelen, soja chocolade pudding, enz.). Door mijn Schoon-Eten-euforie in het begin, voelde ik mij plotseling beter, fitter en alerter. Dit is natuurlijk een beetje haastig, maar ik was gewoon leuk om te eten dus gezond om de smaak veel lekkere dingen en altijd mooi genoeg zijn.

Aanvankelijk schreef ik de calorieën van mijn normale Schoon het Eten van dagen. Maar ik zag al snel dat, voor mij, de schone eten, bijna zelfs minder calorieën per dag, introduceerde het concept van de voeding voor. Ik voelde me daarom te worden aan de veilige kant en gestopt met tellen.

Tot kort voor Pasen, ik heb het Hele ding erg goed. Echter, ik heb gemerkt dat ik vooral in de avond met de tijd nog veel meer worden gegeten en een deel van mijn oude eetgewoonten (in de avond, veel brood te eten) gleed. De Film “Hungry for Change” heeft mij geschokt, omdat, nogmaals, een beetje wax, en ik heb het opgeschreven, bijvoorbeeld, ook weer, wat ik de dag eten. Het is veel meer calorieën en meer koolhydraten waren, natuurlijk, zoals aan het begin van de Schoon-Eten-tijd. Ik had al gedacht en ook gemerkt dat mijn fysieke veranderingen had bereikt stilstand. Hoewel ik schoon te maken, maar gewoon te veel en onbewust gegeten.

Dan is mijn buik kwam plotseling, en intestinale irritatie op Pasen. Ik niet terug ben nu op Dieet, omdat er meer Stress de oorzaak was. Maar het is natuurlijk waar dat een maag en de spijsvertering systeem te wennen. In de week na Pasen, toen ontdekte ik de groene Smoothies zijn voor mij. Aanvankelijk waren ze erg wennen aan de smaak, maar nu vind ik ze altijd heerlijk. Vanmorgen was ik vrucht al in de half-groente/ half en niet nachgesüßt tijd met honing! (Dit toont aan hoe goed de smaak kan aanpassen aan het lage niveau van Zoetheid.) Mijn maag en darmen doen de Smoothies zijn ook erg goed!

Over Pasen las ik het boek “Natuurlijk Eten” van Geoff Bond. Het gaat over de manier waarop onze voorouders aten en wat voor soort voedsel dat ons lichaam is genetisch loop van duizenden jaren is aangepast. Zeer interessant! Over dit boek en andere bronnen kom ik meer en meer in de richting van het raw food dieet/ Afslanken van het lichaam, enz.! Ik eet sinds mijn maag en darm irritatie, veel meer groenten, salades en fruit en vermindering van de vlees-en zuivelproducten. De laatste heb ik niet getolereerd tijdens mijn ziekte, maag redelijk goed. Het is dus niet voor mij op dit moment zo moeilijk om vast te houden. Ik hoop dat door deze detox dieet dat de opgeslagen materialen, in mijn lichaam en worden uitgescheiden gif op te lossen. Ik ben op dit moment in de overwegingsfase, of ik zou niet opnieuw voor een bepaalde periode van tijd, een zogenaamde Detox programma in termen van dieet. Dus in de richting van het groene sap/ smoothie snel voor een paar dagen. Misschien is dit in verband met mijn migraine een positief effect. Wie weet!

So far So good! Dit is de weg van mijn Dieet in de laatste 3 tot 3,5 maanden. Het is altijd spannend voor mij, door de vele boeken en verslagen die ik lees om nieuwe kennis opdoen en, waar nodig, ook om uit te proberen. Daarnaast krijg ik veel van mijn lezers van tijd tot tijd een mooie impuls aan mijn dieet! Ik dank u voor! 🙂 Ik kijk uit naar waar mijn reis met betrekking tot het dieet zal gaan. Momenteel, het voelt goed voor mij en dat is het belangrijkste.

Geef een reactie