Detox tijd met de Amazon colon reiniging

Het is weer die tijd! Dit jaar is mijn Detox tijd komt er aan! Maar niet alleen mij,….vele van u zijn momenteel betrokken bij dit onderwerp. En weer ben ik gevraagd om een Amazon colon reiniging. Wat brengt u hier? Is het echt zo goed? Hoe vind je het beste? Daarom zou ik willen antwoorden in de Post van vandaag zijn veel van uw vragen en u mijn Detox-plannen – naast de Emotionele Detox 😉 – vertellen…

We zijn laten we eerlijk zijn: Eigenlijk is het woord “dubbele punt zuivering klinkt niet” echt sexy. Eerder weerzinwekkend! Als ik over 1,5 jaar geleden, mijn natuurgeneeskundige door mijn hormonaal geïnduceerde migraine is, dacht ik. Colon reiniging – iiiihh walgelijk! Maar toch, ik ben aangesloten bij de Zoekactie, omdat ik worstelde in de tijd met de bijwerkingen van het Stoppen met de pil, en bijna alles gedaan zou hebben, om te overleven in de tijd.

Amazonas Darmreinigung Pulver

Zo vond ik in mijn zoektocht op Amazon dikke darm te reinigen door regenboog cirkel. Ik was nieuwsgierig en samen met de vriendelijke shop-eigenaar Matthias in contact. Vriendelijk werd ik toegelaten tot complete behandeling incl. Regenwaldtee test. In eerste instantie was ik erg sceptisch! Wat deze Poeders te veroorzaken, al goed? Maar zoals ik al meldde vorig jaar op mijn Blog, dit colon reiniging genezen is een van de beste dingen die ik kan doen voor mijn lichaam en mijn gezondheid! Voor mij, het was zo veel beter achteraf! Mijn hele spijsvertering, heeft een positieve invloed, ik had veel meer energie, minder slaap nodig, mijn huid was nog nooit zo zuiver als in deze tijd, en het Beste: ik ben vrij om van deze kuur-eindelijk een migraine! Mijn Posts over deze kun je hier en hier.

Amazonas Darmreinigung

Om deze reden heb ik mezelf beloofd: In 2014 wordt je aan het doen bent, de kuur weer in de context van een Detox! En dat is de manier waarop het moet nu! Ik bestelde gisteren, de 500g kan van Amazon darmreiniging en ben nu al benieuwd naar de volgende 3 maanden. Niet omdat het smaakt zo goed, (niet) doen, voorwaar, maar omdat het heeft gewerkt voor mij zo fantastisch! En de 300 is een zeer goede reviews op de website vergelijkbare resultaten voor andere gebruikers om te sluiten.

Hoe werkt de Amazone dikke darm reinigen?

De dikke darm reinigen genezen van de regenboog cirkel is een erg leuk ding, want het is toegepast voor ongeveer 2-3 maanden alleen aan de binnenkant. Het is een kruiden -, Vitamine -, mineraal-en enzym-mengsel – een poeder in raw-food kwaliteit voor het reinigen, renovatie, revitalisatie en harmonisatie van het gehele darmkanaal. Alle ingrediënten zijn van biologische landbouw of uit het wild collectie. 100% Natuurlijk!

Het effect van het colon reiniging wordt beschreven Matthias als:

“Door een colon reiniging van het hele lichaam zal worden detoxified, de cellen, de organen, de hersenen, de spieren en het bindweefsel grondig. De darm reiniging verbetert de metabole milieu in de eiwit-deposito ‘ s, vet, toxines en afvalstoffen verstopt ruimten tussen de cellen. De opgehoopte giftige Stoffen kan worden uitgescheiden. Geen Ontgifting is bereikt zonder een begeleidende reiniging van de dikke darm. Als de root is gut gerenoveerd slechts een keer, kunt u stoffen door de begeleidende ontzuren maatregelen (basic voeding, inname van het mineraal) vaak heel snel resultaat. Veel klachten, zoals huidproblemen, rugklachten, ontsteking, migraine verdwijnen.”

Ik kan bevestigen dat dit effect. In de eerste 2-3 weken, weinig gebeurd met me nogal. Dan zat voor een paar dagen van licht detox (hoofdpijn, lichte jeuk van de symptomen op de huid, vermoeidheid). Echter, na de eerste maand met de Amazon darmreiniging, ging het bergop voor mij! Ik voelde me vanaf de eerste dag-tot-dag fitter, alerter en gewoon beter. Het hoogtepunt echter was voor mij, evenals de maandelijkse migraine niet bewaarheid ten slotte.

Hoe moet ik de Amazon colon reiniging is het Beste?

De Amazone colon reiniging wordt gemengd elke Ochtend en avond in de niet-koolzuurhoudende mineraalwater, thee of appelsap en drinken. Sinds de poeder heeft een nogal vreemde lager in de smaak, ik vond de oplossing in appelsap is nog steeds de lekkerste.

Een uur voor en na de reiniging Drank kan het best worden gegeten. Daarom is het genezen meestal was mijn eerste en laatste “maaltijd” van de dag. Ik heb het op deze manier: Als ik in de ochtend stond op, dronk ik een keer mijn cursus van de behandeling. Dan naar de badkamer en na ongeveer een uur was ik in staat om te Ontbijten. In de avond, het was over het algemeen gemakkelijker te maken: ik at mijn laatste goede maaltijd en dan na ongeveer 1 uur is de Drank naar mij voordat ik ging slapen.

Na een paar dagen, deze nieuwe Routine grond in mijn dagelijks leven prima en ik raakte gewend aan de ietwat vreemde smaak van de Drankjes. U kan ook! 😉

En hoe kan ik lid worden van de Detox?

In het laatste jaar heb ik zeer goede ervaringen bij de colon cleanse is een echt gezonde voeding. Dit viel op me mentaal moeilijk. Waarom zou ik moeten uitvoeren om uiteindelijk een remedie om mijn lichaam, zodat de binnenkant schoon te maken hem tegelijkertijd weer te wijten aan mijn arm dieet “niet vol”? Het past in mijn gedachten, alleen niet samen!

Dus ik heb mij voor 3 maanden bijna 100% Schoon het Eten van veel rauwe voedsel gegeten, en nog meer groene Smoothies en huisgemaakte sappen te drinken. En ik denk dat mijn goede eetgewoonten ondersteund mijn ontgifting.

Never change a winning team! Dit jaar zal ik weer in een soortgelijke hand: Goed Eten in combinatie met een plantaardig dieet (niet 100% veganistisch, maar heel veel raw food). Daarnaast doe ik veel aan Sport (hopelijk in de frisse lucht) en ik ben van plan ongeveer elke 2 weken een bezoek aan de sauna. Ik verheug me er zo erg veel om het de volgende keer en kan nu al voelen de dankbare Glimlach van mijn lichaam! 🙂

Je hebt ook Detox plannen voor dit jaar? Wat heb je gedaan?

Geef een reactie