Van Kan Veroorzaken Wonderen, Een cursus in wonderen

Een paar weken geleden kocht ik het boek “, Kan Wonderen” door Gabrielle Bernstein en haar 40-daagse cursus begonnen. Aanvankelijk was het ongebruikelijk voor de dag van de leidende principes en open te zijn voor het idee van het boek van de eigen innerlijke leiding, God, de Heilige geest, het lot, of als u wilt bellen met de onzichtbare Hand die gidsen een like. In de week van de lessen het gaat om alle interessante gebieden van het leven waarin we zijn te leren en te heroverwegen en wil om het eigen lichaam, de relaties, het Werk, enzovoort.

Voor mij, de lessen hebben veel en ik heb gemerkt hoe help je me om mijn Denken te veranderen in kleine stappen. Toen ik startte de vierde week – een van de meest belangrijke zaken in het leven – de relaties – voelde ik een grote innerlijke weerstand. Ik wilde meer oefeningen te maken van de Dagen in een keer! Iets heeft geweigerd, op het binnen in me. Eerste van alles, ik begreep het niet, maar ik heb ook gehoord hier in mijn hart, en de 40-daagse cursus eenmaal ter zijde gelegd. Maar gaandeweg werd het me duidelijk wat er is gebeurd. Ik heb gemerkt, dat ik mij over de relaties met mijn familie, mijn vrienden, mijn Partner, en zelfs de mensen die op een gegeven moment in mijn leven, maar nu niet meer, veel meer zorgen dan ik eerder was zich bewust van. Relaties zijn een groot probleem voor mij! Ze veroorzaken het deel van emoties in mij het willen en vooral uitgegaan naar gekeken worden. Dat was me tot nu toe. Ik besefte gewoon door “, Kan Wonderen” ik kom over een grote deur en ik kon het niet vink het onderwerp van de betrekkingen slechts in 7-dag-lessen – volgens het Motto: Een dag kijken, een dag is alles in de open lucht, op een dag. Heb ik te maken met de relaties in mijn leven is diepgaand. Dit heeft mij geleerd om Gabrielle Bernstein ‘ s boek.

Maar ik weet ook dat relaties altijd starten met een Zelfstandige. Onvoorwaardelijke liefde naar andere mensen is niet mogelijk zonder de onvoorwaardelijke liefde voor onszelf. In de Bijbel heb uw naaste lief “als Uzelf”. Vandaag de dag, is het zeker dat dit betekent: liefde op te bouwen eenmaal jezelf, hou van jezelf, en dan, alleen dan, kan je je naasten, je familie, je vrienden, etc. liefde. We zijn allemaal met elkaar verbonden en toch ervaren we onszelf als afgescheiden van andere mensen en zelfs van onszelf. Het werk aan relaties is daarom een werk op ons nemen. Waarom schrijf ik dit? Ik schrijf dit omdat het onderwerp van de relatie met onszelf is HET belangrijkste probleem van allemaal. Elke zelf-ontdekking boek, wat ik tot nu toe heb gelezen.

En er is een boek – of eigenlijk moet ik zeggen “werk” – is wat zet alles in een grote context: De “cursus in wonderen”. Voor mij was hij al bekend voor een lange tijd, maar hij is niet een boek wat je koopt tijd en leest. Ik had om het op te laden meerdere malen in het boek in de Hand, bladerde het en geen woord van de Geschreven om begrepen te worden. Ik heb een of andere manier vond geen toegang, en voelde dat het nu niet het juiste moment voor de cursus. Ik voelde me niet klaar. Echter, in de laatste 1-2 weken, waarin ik veel over mijn relaties duidelijk werd, kwam natuurlijk aan mij. Ik bladerde online op specifieke onderwerpen, en kwam op een pagina die betrekking heeft op de uitoefening van het boek van de cursus in wonderen. Elke dag is er een Hoofdstuk van de cursus, die wordt geïnterpreteerd worden. En dus lees ik met nieuwsgierigheid op de eerste 2-3 dagen van de lessen, geïntroduceerd spontaan, zonder belangrijke banden hebben met mijn Situatie om na te denken over – en het heeft dus ook een soort “klik”. Ik wist meteen dat dit was verbaasd mijn toegang tot de cursus. Dus kocht ik de cursus in wonderen vorige week in de boekhandel, en op dezelfde dag met de eerste les van 365 lessen begonnen.

Kurs-in-Wundern

Dit gaat klinken soort van mystieke en misschien een beetje gek ;-), maar ik heb het gevoel dat de cursus in wonderen. Wat is de cursus in wonderen? Dit is moeilijk te beschrijven. Met mijn eigen woorden, grofweg van de cursus, wordt gesproken in wonderen cursus, die leidt ons naar onze manier van Denken, die we hebben opgedaan onbewust, door onze opvoeding, het gezin, de samenleving, enz., wijzigen stuk voor stuk, om te leiden een gelukkig en vervullend leven vol liefde. Met het woord “wonder” is niet bedoeld om een uiterlijke wonder, wat we normaal associëren met de term, maar de eigen verandering van de Geest, van onze omgeving stelt ons in staat, op zijn beurt, andere ervaring. Dus een wonder dat we maken met onze veranderd Denken. 🙂

De eerste lessen van de cursus waren nog zeer Algemeen. Bijvoorbeeld, om duidelijk te maken, dat alles wat we zien heeft gegeven een betekenis door ons. Van alle dingen die waargenomen zijn zinloos, maar door onze interpretaties – dat is, wat wij connect to – wij maken de dingen voor ons. Zo kunnen we verbinden met een eenvoudige pols druk, Stress en drukte, of met een koffievlek op het Bureau van de Vuiligheid, onzindelijkheid en wanorde. Hoewel deze eerste lessen zijn zo Algemeen, waren ze niet minder interessant en leerzaam voor mij. Er zijn slechts kleine stappen te heroverwegen. Parallel aan de uitoefening boek, ik heb een beetje in het werkboek van een cursus in wonderen lezen. Het lees is het niet echt gemakkelijk, want de zinnen zijn geformuleerd in een zeer bijbels. Maar het boek heeft fascineerde me, tot nu toe, al een paar Keer zeer. Sommige van de woorden moest ik denken voor een lange tijd. U hebt mij aangeraakt binnen.

Ik ben nu een student van deze cursus in wonderen, en ik vind het verdomd fascinerend hoe veel mensen in de wereld gaan met dit werk. Zelfs op Twitter, Instagram, enz. is over geschreven. Had ik meteen het gevoel te behoren tot een grote gemeenschap. Dit is zo mooi! 🙂 Ik ben nu op zoek naar het dagelijkse werk met de cursus en ik ben nu al opgewonden om te zien wat de opleiding doet om mij.

Geef een reactie