Tini ‘ s guest post: Mijn Training Controleren: Hard en knapperig – Crossfit

En ik heb gehoord en gelezen over deze nieuwe fitness trend uit de verenigde staten is veel! Het moet heel moeilijk zijn, maar effectief. Niet voor niets, Crossfit is sinds 2007 een deel van het fitness programma van de United States Marine Corps. Het grote voordeel: In een record tijd, snelheid, coördinatie, maximale kracht, snelheid, kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit om te worden opgeleid even. Ik wil dat eens proberen!

Voor mij blijft de mond letterlijk open Een schnuddeliger kelder kamer, die kreeg skunked na het lassen. Overal door goed getrainde atleten, het misbruik van verschillende brute stations met verschillende apparaten in kleine groepen, met hun lichaam en met elkaar op te vrolijken. Op de muur, een groot bord met veel krabbels.

Ik ben zweten al tijdens het Kijken. Ik wil graag tot het annuleren van de Training te Controleren en weg te lopen. Begrijp me niet verkeerd, ik ben gewend om hard te trainen. Maar het effect in de eerste op mij over als de meest pure wreedheid.

De Sessie begint!Samengevat Crossfit van 60 functionele Oefeningen is om het gewicht te heffen, de atletiek en gymnastiek. Onze Drill Instructor flexor legt ons in de beginners groep, ten eerste, de belangrijkste basisbewegingen, zoals, bijvoorbeeld, de correcte uitvoering van de knie. Natuurlijk, dit is niet boog mijn eerste knie, maar hij heeft op te schorten mijn beweging erg veel en voortdurend verbeterd. Ik ben echt verbaasd over wat ik op moet letten. Alleen wanneer de basis bewegingen van het zitten aan’s de kwestie met de rechter slepen.

Over mijn grenzen hinausDas eerste interval training bestaat uit twee Oefeningen die worden herhaald in afwisseling, elk met zeven herhalingen van zeven minuten lang zo veel rondes mogelijk. Klinkt niet als veel, maar deze zeven minuten zijn echt verdomd moeilijk is. Maar opgeven is uit van de vraag, omdat onze Drill Instructor juichen me op hard, dus spring ik over mijn schaduw en tot de laatste hap. Daarna ben ik in een koud zweet, uitgeput, maar blij.

Gedaan! Ik heb het overleefd ;-)Met nog meer respect, als van het begin van de Sessie merkte ik de Advanced group, de put, schijnbaar moeiteloos, de zware Gewichten aan de top. “Het is allemaal een kwestie van Oefenen!”, onze coach zegt.

We high-five ons in de groep. Onze prestaties zijn beschreven op de school schoolbord met krijt, zodat je gemotiveerd, als je kijkt naar de verhoging.

Hoewel de spierpijn is onvermijdelijk, ik wil meer van dit.Naast de motivatie van het team dat de schijven van de ene naar de grens komt, komt aan mij in het bijzijn van alle flexibiliteit: In mijn getest Crossfit training centrum, je kunt er bijna de klok rond. De Training is een uur, inclusief warming-up en Stretching kort en zoet. En geen enkele Sessie is hetzelfde als een ander, sinds de Oefeningen variëren per Keer. Zo eenvoudig is, als ‘ s get fit en graven!

Thumbs up voor deze nieuwe Fitness Trend in de Verenigde Staten is al lang een hit. Niet gegarandeerd, maar voor iedereen.

Een gedetailleerde evenals vele andere test rapporten kunt u Sporten Controleren lezen.

Over De Training Controleren

Tini heeft gemaakt slimme en Trainingen – op dit moment, voornamelijk in Wenen, onder de loep genomen. In een geheime Missie te testen Fitness biedt de cruciale criteria: Integer, zorgvuldig en eerlijk. Niet een Trainer, Personal Coach of Yoga Guru beoordeling van de Trainingen, maar Tini, een ambitieuze Fitness-enthousiastelingen gemeld zonder vooringenomenheid te worden opgeleid, dus, van de Opleiding.

Met de Training te Controleren, een Overzicht moet worden gemaakt, vindt u de perfecte Workout. Omdat Uw tijd is te kostbaar om te besteden met de verkeerde Training.

Geef een reactie