Minder is vaak meer

Na de laatste week was het erg stressvol, nam ik op vrijdag voor vandaag, spontaan. Dank God, het werk is duidelijk!

Als ik zat te denken aan het weekend over deze dag, en ik kwam met een soort van een duizend dingen die ik moet doen of willen doen: Strijken, Wassen, Schoon het Eten, een boek lezen, sporten, een cursus in zelfontdekking voor deze week lezen, maaltijd plannen, gezonde winkelen, enz. Zonder het schrijven van het naar beneden, ik dacht: “Hoe doe ik dat allemaal?!” Een licht gevoel van Stress kwam gistermiddag in mij…

In de avond, zei ik tegen mezelf, maar zelfs dat is onzin. Ik ben vrij en gestresst voelt als een resultaat?! Nee, ik wilde niet nog meer. Deze ochtend stond ik op een heerlijk zonnetje en was meteen in een goed humeur.Ik maakte me klaar en ik van een heerlijk Ontbijt, gekookt: 1 plakje biologische rogge brood met hele korrels bedekt met geitenkaas, druiven en een eiwit shake! Heerlijk!Bij het Ontbijt heb ik opende mijn laptop en alles wat geschreven is, wat er met mij voor vandaag. Natuurlijk veel te veel. Maar voordat de Stress van de dreiging van kiemkracht, gebruikte ik een andere tactiek:

Kies uit deze lijst 1 ding dat u hoeft te doen, en twee dingen die je wilt doen. Niet meer en niet minder! En dat is precies wat je doet vandaag.

Dus ik heb het Strijken me als een Must, en sport, alsmede bloggen als een verlangen om geselecteerd.

Dan deed ik Yoga (moest ik strek mijn lichaam weer) en een body rock Training. Na dat ik was een beetje op de Bank in de zon met onze kat, Emil. Ik heb een foto van mijn huidige figuur, om rekening te houden met de verschillen waargenomen sinds December (Ja, er zijn mensen – en post ik nog meer later). Ik maakte een heerlijke, “schoon” snack voor de lunch. Was online op go. Ik gestreken voor een uur. De komende paar dagen, voedsel plannen, dus voor mij Schoon het Eten is gemakkelijker. Ik lees in Tosca Reno ‘ s boek, en zo verder.Op geen enkel moment heb ik het gevoel dat vandaag, stress en andere opgenomen spullen deert me niet, want ze zijn “ongedaan maken”. Integendeel, ze zijn beschreven voor de komende dagen en als ik in de stemming, dan zal ik er iets mee te doen.

De tactiek – ik noem het “minder is meer” – vandaag werkt goed! Ik moet van toepassing zijn meer vaak, hoewel, zoals de meeste van de watervallen Kiezen voor een paar dingen moeilijk.

Nu ik dit Bericht schrijven en aan mij vanavond met een vriendin voor het diner en een Praatje. Ik ben goed! En dat is deze prachtige, stress-vrij “Minder-vaak-meer-door-dag”!

Geef een reactie