De gelukkige winnaars van de grote Kerst loterij

Er zijn nog maar een paar dagen tot kerstavond, en omdat het langzaam aan tijd te nemen voor de finale voor de liefde gaven. Zo ver, ik kreeg alleen een paar cadeautjes en al het andere ideeën in mijn hoofd, maar nu de laatste van de giften moeten worden gewinkeld, of ontworpen om te worden gesleuteld. Ik ben meestal erg laat…maar het is. 🙂

Zo ook mijn concurrentie. Het geluk was er gewoon, en heeft bepaald, in de Vorm van random.org de gelukkige winnaar.

Ik zal het kort maken en zeggen tot u, die kunnen zich verheugen op het ontvangen van een cadeau.

Maar wacht: Eerst wil ik je bedanken voor je reacties op mijn blog onderwerpen. Deze vraag was heel speciaal voor mij, omdat ik gewoon wil weten wat u wilt lezen op een zelf-bewust te leven. Kortom, ik schrijf over dit alles, wat op mijn hoofd, en wat mij interesseerde, natuurlijk, maar ik neem uw suggesties/ wensen/ ideeën zijn heel erg dol op. Dus nogmaals DANK je wel! 🙂

Nu, echter, de winnaar: een tegelkachel door imogti: windimhaar een pack van raw food-de Kerst snoep van de zaailing: Katrin van de snaren, Aga en HappyIch de Goji bessen uit Nu3: Din

Stuur me up in de ochtend, per e-Mail, de adressen, om je prijzen zo snel mogelijk op de post die je kunt. Ik zou erg blij zijn, als u al op een maandag onder uw sparren. 🙂

U moet alle van de giften van Kerstmis voor uw dierbaren, of zijn jullie als ik Last-Minute Shopper?

Liefde, Kristin

Geef een reactie