Hardlopen en Yoga – De perfecte combinatie

Aan het begin van het jaar kon je al lezen dat ik het onderwijs van mijn sportieve focus dit jaar op Yoga en hardlopen.Yoga en hardlopen weinig gemeen hebben, maar het is voor mij de perfecte combinatie en vullen elkaar perfect aan. Hoewel ik niet kan werken buiten bij het Uitvoeren van, ik ga naar de Yoga in mij en tot rust komen.

Yoga_und_laufen_joggenTijdens het Strekken afmetingen zijn de geesten. Voor de Run, rekken, of na? Of stretching is helemaal niet nodig? Ik verwerken in een manier die ik stuk voor en na de uitvoering. Ik besef hoe goed ik het doe stretching, vooral de spieren die worden benadrukt tijdens een Run, bij Yoga. Ik begin meestal om de Zon begroeten en vervolgens, afhankelijk van tijd en zin, van drie tot zes extra Asana ‘ s, waarvan de meest belangrijke spiergroepen worden gerekt. De neerwaartse hond voor het rekken van de spieren en de achillespees, en versterkt de armen en de rug, de Cobra voor de borst spieren (te wijten aan de uitzetting van de borstkas, de luchtwegen kunnen de prestaties positief beïnvloed worden) en op de rug. Bij het trainen van de boom voor Balans en coördinatie, voor de mobiliteit van de heup en knieën en een goede houding, de driehoek tot de versterking van het been, bekken en romp spieren – loper kan gewoon profiteren enorm van Yoga.

Door de Uitoefening van flexibiliteit en het versterken van de diverse spiergroepen van het lichaam, het gevoel en de houding, die heeft op zijn beurt een positief effect op het lopen te verbeteren. Na de Run, en de Asana ‘ s die ik dan soms de diepe ontspanning (Savasana). Dit wordt versneld, want aan de ene kant Regeneratie, aan de andere kant, maar ook Stress wordt verminderd.

Geef een reactie