PUMA Fitness Workshop in Frankfurt met Fernanda Brandao

Je zou het niet geloven hoe ik was op zoek naar, zoals de uitnodiging voor de PUMA Fitness Workshop kwam fladderde in mijn mailbox. Ik werd uitgenodigd om mee te doen aan een Gezond Leven blogger ben van harte welkom om te besteden in Frankfurt twee koele dagen van Fitness, plezier en leren Kennen. Omdat ik niet lang na te denken! Ik ben hier en donderdag al kom ik op de weg!! Wooooohooo…! 🙂

Puma-Fitness-Workshop

Maar vanaf het begin opnieuw: Wat een PUMA Fitness Workshop?

Het Evenement bestaat uit twee dagen. Op donderdag opende voor het eerst de nieuwe MeridianSpa in de Skyline Plaza. De MeridianSpa-keten is één van de meest exclusieve Fitness-en Wellness-faciliteiten in Duitsland. In Hamburg, de Studio ‘ s zijn al heel lang in huis, maar in Frankfurt geopend op de 01. Februari is de eerste Studio van haar deuren. De opening begint in de avond met de “culinaire lekkernijen en Live Acts”, zoals ze zeggen in de uitnodiging. Ik ben erg enthousiast! Natuurlijk, zo ‘ n exclusieve fitness-Studio in het Algemeen zal het eruit zien en wat is het concept van het aanbieden van, want het hangt op zijn eigen lat heel hoog. Maar, natuurlijk, wat is nieuw, net als sport-liefhebbende mensen zal ik er komen.

Toen ik de uitnodiging kreeg, interesseerde me begrijpelijk opgewonden door wat de andere bloggers ook. En eigenlijk heb ik er twee gevonden: mijn vriendin Mimi door hoge hakken & running schoenen (dit kan haast geen toeval zijn! ), evenals Stefanie van fitness liefde (Op onze eerste ontmoeting, ik ben erg blij!). Zo zal er worden zelfs een beetje blogger bijeenkomst in Frankfurt. 🙂

De tweede dag begint met de eigenlijke Werkplaats. Alle deelnemers krijgen inzicht in de ontwikkeling van PUMA Fitness producten en de nieuwe zomercollectie 2014 door PUMA te testen. Dan is een GINGA Studio Workout met Fernanda Brandao op het programma.

Fernanda Brandao is nogal uit de muziekwereld bekend, als ze zat op Casting Shows als American idol of pop sterren in de Jury, oorspronkelijk, maar het is een gediplomeerd fitness trainer. In het laatste jaar, ontwikkelde ze haar eigen Training concept en is uit op DVD: GINGA door Fernanda Brandao. Ze is ook het merk Ambassadeur van PUMA en brengt haar Training concept binnenkort met de in de MeridianSpa-fitness-studio ‘ s. Als de cirkel weer gesloten! 🙂

Ik heb getest uw Workout-DVD ooit tevoren om te zien wat er in de winkel op de Workshop op mij. En ik moet zeggen dat ik verbaasd was hoe goed ik vond het leuk! Hoewel ik eigenlijk geen Fan, om te trainen met de Fitness Dvd ‘ s, vond ik uw programma echt heel cool! Het is een mengsel van Capoeira, diepe werken en ZUMBA. De bewegingen zijn heel makkelijk en leuk met de Braziliaanse ritmes echt te verblijven in, maar op hetzelfde moment in de martial arts-elementen van de overtollige energie uit. Perfecte zomer Training voor de koude Winter! Po-spierpijn all-inclusive!

Ik ben absoluut niet gek op de twee dagen op de PUMA Fitness Workshop in Frankfurt. Het is een grote eer om als een sport enthousiaste blogger uitgenodigd om een dergelijke Premiere ervaring. Het is ook voor mij een prachtige start in de Fit-in-februari-Challenge, die begint op de zaterdag! Is een belofte zeker dat ik je een heleboel foto ‘ s van het evenement en natuurlijk achteraf te rapporteren hoe het heeft me aardig vond. Laten we gaan GINGA! 😉

Geef een reactie