De nachtmerrie van elke vrouw: Cellulite

Ik ken geen enkele vrouw die niet beïnvloed. Sommige meer, sommige minder, maar de Cellulitis bij vrouwen is een veel voorkomend Probleem. Als er een vrouw is die de lelijke deuken, kan je jou en mij uw geheim…

In mei heb ik gekozen voor mij als een sportieve, onder het Motto “Sommerfitte benen”. Ik ga binnenkort op vakantie en is er geen schuld aan dat ik graag zou willen hebben in korte broeken, korte rokken en in Bikini, mooie benen. Sindsdien ben ik begonnen met mijn Actieve programma in januari, heb ik de dijen reeds een stuk van de bovenste en de Po verwijderd. Ik realiseer me dat mijn los zittende broek, die op het einde van vorig jaar, is nog steeds voor mij onacceptabel. Ik alleen maar zeggen “druk op worst”!! Echter, ik ben het lelijke oranje huid op mijn dijen en de Po heeft niet kwijt. Ik zou zeggen dat het een beetje minder, maar dat is het niet.

Om deze reden, ik heb mezelf over Cellulite en wat u kunt doen vrouw aan de andere kant, smart (bijvoorbeeld, de bron).

orangenhaut

Voor mij was het niet helemaal onbekend, maar ik vond het wel leuk om het weer zo laat. Cellulitis is de slak is een ophoping van de stofwisseling in het bindweefsel. Deze omvatten slakken, die in feite het lichaam van afval, residuen van geneesmiddelen, tandheelkundige giftige stoffen, andere stoffen die werden geabsorbeerd door de omgeving, milieu-toxines in het Algemeen, maar vooral ook voedsel dat we hebben leidt ons lichaam in een Overschot. Deze omvatten voedsel klassieke übersäuernde voedingsmiddelen zoals vlees, worst, melk, en taaadaaa, bovenal, wie had dat gedacht, suiker! Maar waarom ons bindweefsel winkels weefsel deze slak? Het mechanisme is heel eenvoudig. Het zure voedsel dat we binnenkrijgen, worden geneutraliseerd door ons lichaam. Om dit te doen, was hij verplicht mineralen (basen). Sinds het bindweefsel is een mineraal depot is om verwijderd te worden als een Eerste stap, de mineralen voor zuur neutralisatie. Door de demineralisatie van het bindweefsel plaatsvindt. Op hetzelfde moment dat de geneutraliseerde afvalstoffen kunnen niet worden uitgescheiden volledig. Om overbelasting van het lichaam, ze zijn opgeslagen in het bindweefsel en onschadelijk maken. Als een resultaat, een zachte, slappe bindweefsel, die degenereert tot een stortplaats voor het smelten van een voorheen strak, stevig bindweefsel vol mineralen. Met de ontwikkeling van Cellulitis in het lichaam maakt dus, uiteindelijk, de Verzuring en demineralisatie van het bindweefsel zorgvuldig. Cellulite, dus niet het echte Probleem voor ons, maar nog veel meer voor ons lichaam.

Wat we eraan kunnen doen, dus eerst en vooral: We moeten de strijd tegen de Verzuring van ons lichaam met de juiste voeding. Dus laat wat zuur, en eten wat de brandstof van ons lichaam met mineralen (basen) vult. Er zijn een aantal alkalische voedingsmiddelen, die zijn ware wonder wapen in de strijd tegen overtollige Zuren. Ik had al geschreven dat Onlangs in een Post.

Maar ik vroeg me af, wat kan ik doen naast het kwaad te ontdoen van Cellulitis en mooie benen. Ik heb nagedacht over de volgende maatregelen te nemen, die zal ik nu ook op een regelmatige basis. Keer tot aan de vakantie, maar ik denk ook dat over.

1.) Elke dag, mijn bewezen basis poeder: Het is een wit poeder, dat je los 1 x per dag een theelepel in een glas gewoon water en dan te drinken. Het is eigenlijk triest, maar als je hyperacidity, het smaakt de basis drankje zout. Dit is walgelijk om te begin! Maar na een paar dagen, de zilte smaak stoppen, en dan is het, in feite, neutraal. De basis poeder, ik neem dat als een ondersteuning van mijn dieet.

2.) Droge borstel-massage: ik heb de mijne van de apotheek, een ronde borstel met natuurlijke haren en noppen. Dus ik poets dagelijks, tijdens of na de douche, mijn getroffen regio ‘ s van het lichaam (vooral de dijen). Het stimuleert de sterke doorbloeding en het prima doen.

3.) Base-badkamer: Er is een apotheek speciaal base te kopen baden met een ph-waarde van ongeveer 8,5, ter ondersteuning van de ontzuring. Zelfs op de voeten, ik wil om te ontzuren. Sinds ik ben gaan vragen van morgen. Ik neem een bad zeer veel en in dit weer een koude, basisch voetbad zou helemaal ideaal zijn!

4.) Sport: Fysieke beweging is, natuurlijk, altijd super in de strijd tegen Cellulitis. Als gevolg van de uitloging van slakken uit het lichaam. Echter, het is ook afhankelijk van de aard van de beweging. Als ik lees, bijvoorbeeld, is Fietsen door het “knijpen” van het weefsel door middel van het zadel eerder contraproductief. In contrast, zacht Joggen of wandelen, evenals gerichte been oefeningen nuttig zijn. Ik ga 1-2 keer per week toch. In dezelfde tijd heb ik een aantal van de beste Oefeningen voor de benen die ik zal nemen in mijn dagelijkse workout. Deze Oefeningen wil ik met u delen.

Voor uw been training de volgende Oefeningen kunt maken:

 • Low-Aansluitingen (een soort van jumping jacks in de onderbeen-positie)
 • Squats/ squats met of zonder gewicht
 • Een Been Squats (het andere been gestrekt naar voren)
 • Jump Lunges
 • Achteruit Lunges en Vooruit Trappen (een van mijn favoriete oefening combinaties)
 • Kant Jump Lunges (rug altijd recht!)
 • De-kat-stretching-je-been (let op de houding)
 • Schouder Brug Kont up & down
 • Schouder Brug en Benen open en sluiten
 • Schouder Brug en Leg Lift
 • Elleboog Plank en Been omhoog (voor de achterkant van de dij en de Po)
 • Side Plank en Leg Lift
 • Side Plank liggen Been omhoog op het onderbeen
 • Muur Zitten op 90°hoek
 • Single Leg Stretch (meer stuk)
 • Down-uitziende hond (stretch)
 • Zit preventieve (stretch)

Veel van de Oefeningen zijn typische body-rock-elementen. Maar ik heb ook een paar Oefeningen van Pilates en Yoga. Voor de effectieve implementatie kan ik beveel u: Ofwel neem je voor het voltooien van een bepaald aantal reps en strijden, als een weinig animo bij de tijd. Of je interval training voor de voeding (bijvoorbeeld, 50 seconden, 10 seconden Pauze, etc.) en afgerond in de Stroom-tijd-zo veel herhalingen mogelijk. Ik meestal kiezen voor de laatste variant, Hoge Intensiteit Interval Training. Om dit te doen, kies ik, bijvoorbeeld, 4-5 Oefeningen, ga ik door middel van een door een in de intervallen, en een totaal van 3 ronden (ca. 12-15 minuten van je training). Daarna worden de beenspieren worden gegarandeerd lekker warm… 🙂

Dus er zijn zeker maatregelen die moeten worden genomen tegen Cellulitis die u kunt proberen. Ik ben het gaan doen, zodat de lelijke deuken een ding van het verleden!

Geef een reactie