De kracht van wensen: besteld Als uw universe goed

Voor sommige, het kan klinken als een volslagen mumbo-Jumbo, maar wie heeft eigenlijk ooit gekomen met dit wonderbaarlijke kracht in verbinding, weet waar ik het over heb als ik zeg dat Het universum reageert nauwkeurig en, boven alles, op zijn manier, om onze geuite wensen. Dus wees voorzichtig met wat je wenst! Het waar zou kunnen zijn…

In het bijzonder, ik heb het meegemaakt in de afgelopen 2 tot 3 jaar, een aantal van de persoonlijke wonderen in dit verband. Het meest indrukwekkende verhaal was eigenlijk de manier om mijn eerste boek, ETEN, TREIN, LIEFDE, zal worden uitgebracht in 4 weken! 🙂 Mijn verlangen op een bepaald punt in mijn leven, een auteur, een onderwerp dat zo dierbaar aan mijn hart, het universum in beweging en veroorzaakt het begin van 2015, met een grote, gerenommeerde uitgeverij kennis mij thuis en me en vroeg of ik zou graag dit boek te schrijven. Beter kan het niet worden! In ieder geval sinds dit geval ben ik een grote Fan van de Wensen en daarom zou ik graag van je ETEN TREIN liefdesverhaal met de kracht van Wensen bekend en laten zien hoe het werkt.

Hoe werkt de Wens om het heelal?

De Wens om de wereld van geluid voor mij ook in het begin erg mystiek. Echter, ik voelde dat ik was tegelijkertijd gefascineerd en aangetrokken. Natuurlijk, hebben wij voeren al onze problemen voor ons, dat er een vriendelijke man met een lange Baard zit dat leest ons verlanglijstje en dan. Maar dit idee hebben we niet nodig om te internaliseren. Ik hou van pragmatische verklaringen in dit opzicht zijn dol op, want ik kan mijn gedachten in de boot.

Uiten van een wens en door te geven aan een hogere Macht, betekent in de eerste stap, maar op hetzelfde moment dat we ons bewust maken van, en het concreet geformuleerd. De wens blijft alleen een diffuse Iets in ons hoofd en hart, maar een quasi – “op papier zetten”. We denken erover te dromen voor het Slapen, verf ons foto ‘ s als het zou in onze verbeelding. Door middel van dit proces, dit verlangen verbrandt meer en meer in ons onderbewustzijn. We programmeren op onze grote droom! En dan, het Moment van de overhandiging, waarvan ik denk dat is even belangrijk. Zoals in het geval van een brief, en de Post geven we onze wens om de wereld voor vervulling. We laten ons het vertrouwen dat we zullen zien hoe hij daar in goede handen is en nu een fluitje van een grote release.

Nu het universum begint te werken voor ons en tegelijkertijd ons onderbewustzijn werkt. Ten slotte, hebben wij van de nieuwe programmering, onze focus op dit verlangen en ons onderbewustzijn werkt als een precisie-Filter. Het filtert de kansen en mogelijkheden in onze dagelijkse perceptie die we nodig hebben voor onze wens in vervulling en voert ze in ons bewustzijn. Dit kan bijvoorbeeld als volgt uitzien:

 • Morgen, een boek valt me op mijn onderwerp van “random” in de handen.
 • De dag na morgen ontmoet ik een oude bekende op straat en hij vertelt me, stralend van vreugde, dat hij nu aan het doen XY….wat ik wil doen!
 • Volgende week, wanneer ik u met een briljant idee om mijn droom en je houvast in mijn notebook.
 • En misschien een bekende uitgever te melden bij me terug in een maand en maakt een fantastische deal…wie weet.

Stap-voor-stap, of zelfs alle van een plotselinge komen we aan ons verzoek tot het uitkomt. En soms gebeurt het dat onze droom werkelijkheid wordt en we merken het niet op het eerste, want we hadden gedacht dat het in werkelijkheid anders. Echter, zodra de realiteit is veel beter dan we konden dromen. Dit is typisch voor de kracht van het universum!

Door de manier, betekent dit niet Willen, dat we op een stoel zitten werkeloos en op de tafel te wachten. Uw keuze betekent dat ga ik dan voor een kracht in de Boot die steunt me, gidsen mijn focus in de juiste richting, zodat ik kan zien dat mijn kansen en nemen.

Wil het universum, geen magie, maar vereenvoudigd in een zeer handig programma zei van ons onderbewustzijn, de us is nu in de vervulling van hun wensen te worden van de dienst.

Waarom zal het Miljoen op de rekening, of de rode Ferrari?

Als we denken om te Wensen, vaak komt de ondeugende vraag na de loterij te winnen of de rode droom auto. Wij kunnen verlangen, Ja, het leuke van een luxe slee, en het universum netjes op de proef gesteld, als het beter werkt….In dergelijke pogingen, ik zie het universum slechts een vermoeide geeuw, omdat de energie in dit “verlangen” is niet genoeg de tijd van hier tot aan de deur!

Het universum is lawaaierig en wordt wakker van ons verlangen, als we echt serieus en vanuit het hart, dat wil! Het is pas wanneer we branden voor dit verzoek, gepassioneerd, lichtgevende ogen Vertellen het verhaal, en voor ons om het hart stijgt, want we willen het zo veel, dan is het universum betreedt het speelveld! “Hier ben ik, en ik ben een rij om u te ondersteunen!”

Hoe formuleer ik de wensen en bevelen van het heelal, toch?

Er is geen standaard formule, wanneer en hoe geven we onze wensen en bestellingen van de universe. Ik heb de ervaring, dat de meeste spontane, impulsieve wens uitspraken zijn zelfs de beste. Dan, het is niet ingediend bij de formulering van de kunstmatige en hield er geen tranen terug. In dergelijke spontane momenten, we zijn in feite echt, we. We Uiten het op een manier die past bij ons en onze Situatie, en dat het heelal is waarschijnlijk nog het beste. Gratis vanuit het hart, zonder censuur van de geest! Zo schoot ik, bijvoorbeeld, mijn wens een boek te schrijven om te ETEN TREIN LIEFDE, met een raket in de new year ‘ s eve 2014/2015 in de hemel, dit was een spontaan idee, en ik herinner me nog hoe mijn wangen met blijdschap straalden. Het was gewoon brute en helemaal echt! Dus wees dapper en het gebruik van dergelijke impulsieve momenten om je hart begeert. Het universum luistert.

De drie regels van het spel om de juiste keuze

Het universum is vriendelijk en is in principe aan onze kant, als we geloven dat een aanvraag is echt ernstig, en hem op het hart wilt. Deze energie die we uitstralen naar alle kanten, en het is onfeilbaar. Dat is, kunnen we het universum niet onszelf voor de gek. Een verlangen dat komt niet uit het hart maar van het Ego, het zal nooit leiden tot de dezelfde energie. En toch, het gebeurt dat we – wanneer we de uitdrukking van een verlangen en de vervulling te wachten, ontevreden, omdat er schijnbaar niets gebeurt.

Iedereen die mij kent en weet dat ik de meest ongeduldige Persoon. En alleen met dit mooie eigendom, ik heb regelmatig het leven onnodig moeilijk. Omdat Goed alles heeft zijn tijd, en de vervulling van hun wensen gebeurt er wanneer we echt klaar. Maar dit doen we niet vaak. Wij willen weten wat onze wens is nu vervuld, en begint te twijfelen aan de universe. Dit is de verkeerde manier! Wie gebruik wenst te maken van de kracht van het universum te gebruiken moet leren om geduldig te zijn(hij) is omdat de patiënt betekent om Open en vertrouwen.

 • Hoe weten we of het nu de juiste tijd voor een nieuwe Baan, of dat het universum misschien niet een betere deal voor ons in een paar maanden in het oog?
 • Hoe weten we nu of we moeten nu een moeder/ vader, of de pre-een andere ervaring in behandeling is, die we nodig hebben voor onze moeder/vader rol?
 • Hoe weten we nu of de gemiste reis, laat ons dan niet toevallig, onze Partner voor het leven?

Dus wees geduldig en altijd maakt je bewust van: u kunt vertrouwen op het universum! Het is uw hart niet vergeet, maar aan uw dienst!

Een andere belangrijke tip van mij is in verband met het resultaat. Ik vind het altijd fascinerend: Het universum vindt uw wensen in een Vorm, een uitdrukking die we soms niet verwacht. Klampt zich vast aan u, daarom, op verzoek, de volgorde is niet altijd een solide resultaat, maar laat de uitvoering open voor de kracht van het universum!

Er is een geweldig verhaal, ik moet altijd lachen, omdat we soms gedragen zich als een gek:

“Een man zit in het midden van een grote zondvloed op zijn dak en als het water stijgt meer, en zou liever verdrinken vroeger of later. Wanneer komt er een man op een vlot en biedt hem helpen. “Nee,” zegt de man, “ik wacht op God om mij te redden.” Een paar minuten, een redding van de bemanning komt door in een boot. De teamleider roept naar de man op het dak: “ga voor een Duik hier, dan kunnen we slepen je in.” “Nee,” brult de man, “ik wacht op God om mij te redden.” Eindelijk een helikopter komt door en cirkels boven de man. De Piloot roept naar hem: “Houd vast aan het touw.” “Nee,” de man, “ik wacht op God om mij te redden.” Ten slotte, als er geen hulp in zicht is, doet er niet de man naar de lucht en vraagt: “Lieve God, waarom heb je niet van mij te redden?” En een stem uit de wolken antwoordt: “ik stuurde je een vlot, een boot en een reddingshelikopter. De Rest is aan u. “

Terug naar mijn voorbeeld: ik wilde op dat moment dat ik zeker wilde schrijven van een boek over dit Onderdeel XY van mijn Blogs voor precies deze uitgever YZ, zou ik weigeren mijn fantastische boek deal, misschien zelfs….tot slot, het zou overeenkomen met Ja kan niet 100% van mijn strak-ontworpen droom!

Geformuleerd uw wensen daarom, hoewel precies te zijn, maar niet zijn ingesteld op 100% in steen, anders mist u de beste mogelijkheden voor u, het universum is! Of om het te zeggen met de woorden van Deepak Chopra in zijn boek “De zeven spirituele wetten van succes” aan: “Wanneer men geeft zijn gehechtheid aan het Bekende en het Onbekende gaat, dan komt men in het veld van alle mogelijkheden….Dit betekent dat u op elk moment van het leven met spanning, avontuur en mysterie. Ervaar je de volle vreugde van het leven – de magie, de Viering, de vreugde en de blijdschap van zijn eigen ziel.” Om heel eerlijk te zijn: we Willen niet dat ons allemaal…?! 🙂

En last but not least, is het belangrijk dat je luistert en reageert op een verdere principe van het universum: Het universum niet begrijpen””! Als we niet langer wilt dat wij dat zijn we “ziek”, dat wij “niet meer werken om te verdienen ons geld,” of “we willen niet langer Één”, dan begrijpen van het universum en onze onderbewuste verlangens, leren we wat we niet willen eigenlijk! Ook is het proces werkt zeer nauwkeurig! Alleen helaas in de verkeerde richting! Verder is het van belang te formuleren onze verlangens altijd in het heden, dus in plaats van “zal ik gelukkig zijn” lieve “ik ben blij”, want anders raden we aan om het universum dat ons geluk in de toekomst ligt.

Om deze reden, uw kleine en grote hart geformuleerd verzoeken altijd op een positieve manier, op dit moment, en beval hen naar het heelal:

 • Ik wou dat ik perfect gezond zijn.
 • Ik wou dat ik een Job heb ik goed geld verdienen en een hoop plezier.
 • Ik wou dat ik leef samen met een liefdevolle Partner.
 • enz.

Nu weet je de belangrijkste principes aan de kracht van wensen en hoe het heelal is besteld. Ik hou van dit mechanisme en het gevoel dat ik kan vertrouwen op mezelf met meer en meer van deze kracht. Ik heb al veel goede ervaringen met de Wensen en het heelal, en ik ben al blij als mijn Post helpt, kunt u ook stemmen op meer om de mystieke uw keuze. Tot slot, uw wensen kunnen uitkomen…. 🙂

Geef een reactie