Road trip door Californië, het bezoeken van een Amandel plantage + wedstrijd

RECLAME Californië is de grootste amandel groeiende gebied in de wereld – hier, ongeveer 80% van de amandelen wereldwijd geteeld. Op de weg van San Francisco, Yosemite national Park, Mariposa, waar we bleven overnachten) reden we door de Centrale Vallei, waar de meeste van ons verbruikt amandelen zijn gegroeid. In Modesto, hebben we dan spontaan gestopt om ons te laten zien van de plantages om te kijken naar eenmaal uit de omgeving. Ik vind het altijd boeiend om te weten hoe het voedsel worden geteeld en geproduceerd, en dus hebben we maakten de reis een aantal van dergelijke Stopt – maar al gauw meer.

Mandelfarm

De levenscyclus van de amandel

Toen wij er waren in het begin van oktober, de amandel-boerderij (wat vliegt de tijd!), de oogst was net voorbij. Maar wij hadden het geluk, een paar amandelen van de bomen.

Mandeln am Baum

Vanaf half augustus tot en met oktober mechanische “boom shakers hebben geoogst” de amandelen van de bomen. Vervolgens de amandelen worden gedroogd voor een paar dagen op de plantage, en werden dan verzameld door de machine. Dit was meestal al gedaan, toen wij er waren. Na de oogst, de amandelen komen in een schilmachine, de bevrijde staat voor de kernen, het gebruik van de rol van shell en de shell, evenals de andere. Dan, een kwaliteitscontrole plaatsvindt en de amandel pitten worden verwerkt of verzonden. Niet alleen de zaden van de amandel is verwerkt, maar in jouw geval (als diervoeder) en de shell (zoals een stabiel) afval en alternatieve bron van energie in de kracht-warmte-koppeling van centrales. Tussen November en februari de amandelbomen gaan door middel van een slapende fase, omdat het kouder weer biedt u de gelegenheid om te herstellen en essentiële voedingsstoffen voor de volgende oogst op te slaan. Tussen eind februari en begin Maart, de toppen van de amandelbomen in bloei staan in een mooie Roze en Wit. Ik weet dat de bloesem van de amandelbomen tot nu toe, helaas, alleen de foto ‘ s, maar ik hoop dat ik ervaar dit verbazingwekkende ogen minstens een keer live!

Sinds amandel bomen zijn niet self-bestoven, de taak van de bijen. Het zwermen van Bijen worden gebracht om op de plantages te vervoeren het Stuifmeel van boom tot boom, en te zorgen voor de ontwikkeling van het gewas. De Almond Board of California duurt veel te ondersteuning van de gezondheid van de dieren en een goede Partner te zijn voor de imkers. Want zonder bijen zou er geen amandelen. Ondanks dit alles, het is niet een one-sided partnerschap voor de bijen te amandelen zijn meestal de eerste natuurlijke bron van voedsel voor het begin van de lente. Zo voedzaam als amandelen zijn zo voedzaam amandel bijen stuifmeel voor de honing.

Mandeln mit und ohne Schale

De groei van de amandel in een schaal, die op zijn beurt omgeven door een huls. In de zomer maanden, de kern en de hoes droogt uit en Rijpt, en springt naar de shell met de kern.

Van Maart tot juni, amandelen blijven om te Rijpen, voordat de zaak tussen juli en begin augustus, de kolommen te drogen:

Geöffnete Mandeln

Kort voor de start van de amandel oogst, de romp opent het geheel.

Mandeln ohne Schale

De amandel kern wordt gedroogd in een zeer natuurlijke manier in de schelp en vervolgens geoogst. Vervolgens zijn de kernen de consument te bereiken.

Vanaf half augustus tot oktober, de amandelen worden geoogst weer.

Mindfulness en waardering van het voedsel

Als ik stond in het Midden van Californië tot de Amandel plantage, was ik opnieuw bewust van hoe belangrijk voedsel is. Ik kan het niet beschrijven, het gevoel is goed, ik had de Amandel plantage, ik hield van elk van de amandelen in de Hand. “Dankbaarheid” en “bewustzijn” beschrijf het heel goed. Ik was me bewust van het feit dat elke amandel met hun eigen levensverhaal, hoewel ik niet weet natuurlijk, dat ons voedsel groeien in de supermarkt. In mijn dagelijks leven, ik luister heel sterk aan het feit, eten met aandacht, en mijn voedsel zorgvuldig. Voor de toekomst, heb ik me door deze ervaring, maar eten ook meer te waarderen, en het is niet zo vanzelfsprekend.

Win één van de 10 amandel-Sets

Een paar maanden geleden introduceerde ik de amandelen om u als een Schoon het Eten van een Snack. Sindsdien is de verloting zo goed als je aangekomen en ik ben nog steeds een grote Fan van de winst (de amandelen zijn de lekkerste die ik ooit heb gegeten, echt!), Ik heb deze Keer op de top! In samenwerking met de Almond Board of California, zal ik weggeven 10 amandel-Sets, met inbegrip van de levering een maand van Californië amandelen, opslag potten, grote boodschappentas en Powerbank (draagbare batterij voor on-the-go)!

Hoe kan je winnen:

  • Laat tot en met zondag 22. November 2015 een reactie achter met een geldig E-Mail adres (in de doos) onder deze post en vertel me welke berichten u geïnteresseerd bent in het leven hier op project: Gezond.
  • Deelname staat open voor alle lezers uit Duitsland, (of met een duits adres).
  • De winnaars worden bekend gemaakt, zoals altijd, willekeurig onder alle deelnemers een lot trekken en hier.
  • Ik zal contact opnemen met de winnaars en vragen voor de scheepvaart adres, ik leid het merk voor de PR.
  • Niet inwisselbaar voor een geldbedrag aan de prijs.

Goed Geluk!

De wedstrijd is nu gesloten en de winnaars zijn aangemeld. Won Susann, Jetti, Lisa, Nina, Laura, Martina, Alexandra, Annika, Judith en Sabrina.

Dit bericht is geproduceerd in samenwerking met de Almond Board of California.

Geef een reactie