Gastpost door Lucia: Goed Eten met kinderen

Ik ben heel blij dat ik kan weer schrijven over ETEN TREIN LIEFDE uit het turbulente leven van een familie van mama. Zoals u al weet, heb ik van heel veel waarde aan Schoon Eten. De grote uitdaging is de Kennis van het goede en gezonde voeding in het dagelijkse gezinsleven ook daadwerkelijk uit te voeren en te wennen aan onze kinderen stap voor stap naar een natuurlijke, evenwichtige voeding. Daarom, ik zal u vertellen een geweldige deal van vandaag over het Schoon Eten met de kinderen en de ervaringen die ik persoonlijk doen.

Omdat onze kinderen de wereld (onze zoon van 5,5 jaar en onze dochter van 4 jaar) is toegenomen en het belang van de voeding voor ons. Nu de twee, natuurlijk, hebben hun eigen geest, en ze zijn het niet altijd eten wat we voor u voorbereid hebben. Dit betekent soms dat ik alles al hebben wat je gekookt als het klaar is, spontaan iets nieuws om te koken, en mogelijk in twee varianten, omdat onze zoon en dochter hebben verschillende smaken. Voor mij is het gewoon belangrijk dat de kinderen genieten van het eten, en ik wil inspelen op uw behoeften. Tegelijkertijd is het zo gezond mogelijk.

Tijdens de week de kinderen lunchen in de Kleuterklas, dus dat naast het Ontbijt, ‘ s middags snacks en het diner zal blijven bij ons. Pretzels of brood voor de kinderen en voor het diner, want we zijn Gluten in het algemeen, niet een goede zaak. En gluten-vrij brood, die smaakt zoals de kinderen, die we hebben gevonden noch gekocht, noch in een zelfgemaakte versie voor ons. Als je nog tips heb je, ik ben blij!

Een van de favoriete gerechten van de kinderen noedels en ik afwisselend met de rassen, zoals gierst pasta (door de natuur graanmolen), linzen of kikkererwten, pasta (van Ez). De smaak noedels een beetje anders dan van tarwe of Spelt, zodat de kinderen moeten ten minste tomatensaus. Natuurlijk zo natuurlijk mogelijk, of zelf gekookt.

Eten van de vruchten van onze kinderen, gelukkig, heel graag, waarin bij voorkeur van elkaar gescheiden, dat is, niet als een fruitsalade, maar echt, de Appel, Mango of ananas stukjes individueel. Deze voorliefde heb ik gevonden in de algemene, de vele recepten: kinderen hou het simpel, het hoeft niet een oneindig aantal van de ingrediënten in de gerechten.

In het geval van groenten, het ziet er heel anders uit. Als je eet, aardappelen zeer geselecteerd, wortelen, komkommer, Mais en courgette en champignons. Groene groenten, die ik dagelijks eten, niet zoals jij, helaas. Ik wil niet om u te dwingen om dit te doen, echter, is er de overeenkomst dat u wilt om het te proberen opnieuw en opnieuw. Wij zullen u vertellen dat de smaak kan veranderen. Daarnaast zullen we u vertellen wat een goede invloed gezond eten kan hebben: bijvoorbeeld, dat kunt u sneller en langer races (die is van bijzonder belang voor onze 5-jarigen) en Spelen in de VN-beter. 🙂 Ook mijn man en ik natuurlijk mezelf gezond, wat is, in mijn mening, de meest Belangrijke ding in de hele opleiding food: om op te treden als rolmodel. En het werkt! Onze Twee vragen in de tussentijd, vaak door zichzelf, of het voedsel gezond is en of je sterker wordt.

Een maaltijd die ik koken, de Kinderen vaak is een Pap gemaakt van Quinoa of boekweit vlokken, kokosolie, data en kaneel. Dit is ook bereid snel. Zoete, warme gerechten, doen kinderen, omdat ze nog groeien en moet volgens de Chinese voeding eten, het versterken van je Qi.

Soms Smoothies die niet in de smaak bij onze kinderen, omdat het blad uit om de smaak van groene rechtstreeks slagen mij. Deze Groene Smoothies bestaan uit veel fruit, wat sla of spinazie, hennep poeder, en kaneel. Ik probeer zo goed Mogelijk voeden onze kinderen zo gezond mogelijk, en ik weet zeker dat het hebben van succes op lange termijn.

Natuurlijk, onze kinderen zijn dol op het dragen – zoals alle gekochte chocolade, koekjes en rubber. Het is me dwarszit al, als u daar expliciet om vraagt deze snoepjes en mijn zelfgemaakte koekjes of Muffins, weigeren. Zo krijg je de snoep gekocht, maar pas na de lunch of diner, of als je iets gezonds te eten. Voordat je het snoep gekocht, bied ik u een gezondere opties. In de zomer is ons zelfgemaakt ijs is vaak genoeg, en je helemaal vergeten te vragen voor gummy beren en co. Nu in de herfst heb ik de kinderen een snack in de middag erg dol op vanille of chocolade pudding, Alnatura, of Rapunzel. Het is niet in de geest van Clean Eating, echter, hij is zeer snel, en ik bereiden zonder suiker en alleen met gierst met melk, die per se al erg zoet, en met een paar lepels van de geweekte Chia zaden, vanille en kaneel poeder, en eventueel wat siroop om esdoorn. De melk van de koe, we verbruiken slechts zeer zelden, omdat we het gevoel hebben dat je niet doet ons geen goed.

Overall, we eten als een familie veel groenten, fruit, gluten-vrije producten zoals Quinoa, boekweit, Amaranth, gierst, aardappelen, reizen, vis, eieren, vlees, peulvruchten, schapen en geiten zuivel producten en alternatieve zuivel producten van noten, of gierst. Ja, al deze producten, die op zijn best zijn “biologisch”, kost aanzienlijk meer dan de producten van de Aldi of REWE. Maar het is de moeite waard. We zijn er vast van overtuigd, om te investeren echt in onze gezondheid en die van onze kinderen.

Bovendien, de kinderen dagelijks in te nemen Vitamine D, vooral nu in de donkere tijd van het jaar belangrijk is. Ook, vergeet niet te drinken “LaVita” (een goede tip van onze natuurgeneeskundige), om te voldoen aan de vitamine-moet – gewoon omdat je het veel eten van gevarieerde groenten, en ook het gehalte aan nutriënten van de gekochte groenten in de Winter is de vraag.

Als werkende moeder en ik wil niet aan de bak elke dag – naast de reeds herzurichte de diner – en regelmatig voor een lange tijd in de keuken, zodat we altijd een goede voorraad van gezonde Snacks zoals cashewnoten, walnoten, rozijnen, dadels en amandelen en Cashewmus. Alle liefde voor de kinderen is gelukkig heel anders. En als we op de weg die ik echt altijd wat. Echter, zelfs voor een korte reis is gebleken, dat dit veel meer ontspannen als ik fruit op de eerste vraag van een Alnatura bars pak dat past in elke jaszak. Ik hou ook bananen, Appels of worteltjes.

Uit onze aankopen en leveringen, maken we ook thuis weer woestijnen en Hapjes die worden klaargemaakt en proef het hele gezin. Hier wat inspiratie voor je:

  • Huisgemaakte chocolade crème met Amandel boter, Johannesbrood-of cacaopoeder, kaneel, zeezout, en eventueel ahornsiroop: roer alles door elkaar en puur genieten.
  • Zelfgemaakt ijs: bevroren fruit (erg lekker frambozen), 1 banaan, 1-2 eiwit, geweekte Chia zaden, kaneel en vanille poeder in de Thermomix mengen.
  • Gekookte Quinoa en data met kaneel, en eventueel maple syrup.
  • Zelfgemaakte melk volgens Louise L. Hay: 1 Kopje walnoten, cashewnoten, zonnebloempitten, amandelen, enz. over nacht in 2 kopjes water met 1 tot 3 data om te genieten, de volgende dag, meng in een Smoothie, muesli of thee.
  • Zelfgemaakte Popcorn met kokos olie in de pot roast, en dan met zeezout of xylitol strooi.
  • Nacht kolommen van tabel garneer idee van Kristin: plakjes Banaan (of Appel) met Amandel boter en eventueel kokos.
  • Nieuwe inspiratie krijg ik door middel van verschillende bronnen, zoals, natuurlijk, van ETEN TREIN LIEFDE, door onze natuurgeneeskundige in Hofheim/Taunus en de fantastische boeken van Louise L. Hay, in het bijzonder, ‘voedsel voor lichaam en ziel” met praktische tips en smakelijke recepten. Louise L. Hay heeft mooie boeken geschreven voor kinderen, zoals, bijvoorbeeld, “ik ben wat ik denk” met affirmaties voor kinderen of het boek “Lulu en de kleine mier, Een boodschap van liefde”. Een bron van inspiratie voor kinderen van de gerechten is, voor mij, de Blog, “Wortelen voor Claire” (ook een tip van Kristin). En op het Moment dat ik probeer veel recepten uit het grote boek “Heerlijk Ella” van de gelijknamige blog schrijver Ella Woodward.

    We zijn als gezin erg enthousiast om te experimenteren in de keuken, maar ook in andere gebieden van het leven. Immers, kinderen willen gewoon om er te zijn, als we koken de ouders, het gazon maaien, hang de was,… u wilt deelnemen, helpen, iets nieuws te leren, en met de verantwoordelijkheid voor worden genomen. Ik ben verbaasd, elke Keer als mijn man vraagt aan de kinderen krijgen rommelig, ze vaak vrijwillig deel te nemen en we kijken uit daarna allemaal samen, over het mooie resultaat. Onze kinderen zijn nog vrij klein, en wij ouders zijn nog steeds de Grootste, die wij erg genieten. Je ziet er zo veel op wat wij doen – u wilt deelnemen in en het imiteren van ons. Daarom is de Kans het grootst is, je iets te geven zo Goed als Schoon het Eten op hun reis door het leven, zodat je later op dit type van dieet lijkt te worden als volledig “normaal” is nu.

    Dank u voor deze geweldige post en de inzichten in uw gezin de keuken thuis. Ik hoop dat u het lezen in Lucia ‘ s woorden, precies zoals ik doe, dat Schoon het Eten met de kinderen is altijd een uitdaging, maar één die zeker de moeite waard. Ik vind het geweldig hoe Lucia omgaat met het dag in dag uit!

    Geef een reactie