Hoe goed de bedoelingen werk

Juuuhuuu! Het nieuwe jaar is begonnen. Ik hoop dat jullie goed daar en hebben prachtig gevierd. Voor mij vandaag, ondanks de uitgebreide Viering en slechts 4,5 uur slaap vrij goed, en ik start vol enthousiasme in het jaar 2013!

Net als vorig jaar, ik had moeite om het einde met mij, of ik moet een voornemen voor het nieuwe jaar.

Weet je het zeker. Veel van de meest geweldige dingen voor het begin van het einde van het jaar, en zijn in eerste instantie gemotiveerd is nog steeds super: X pond, meer bewegen, roken minder….echter, met de tijd, met de oude gewoonten kruip terug naar het leven, en de goede bedoelingen zal worden. Echter, dit hoeft niet. In het laatste jaar heb ik bereiken met mijn intentie “de beste vorm van mijn leven” een vrij goede ervaring.

Ik had niet gehoorzaamd een jaar geleden, op new year ‘ s eve in mij op en vroeg mij wat ik wil voor het komende jaar het meest van al voor me. En in dit geval was het de bedoeling te komen. Hij heeft bij mij het hele jaar door en, zoals ik schreef in mijn recensie van het jaar, hij was precies goed voor mij. Ik heb geleerd in het afgelopen jaar aan een gezond leven en mijn lichaam terug! Niet 100% perfect. Maar dat was niet de claim! Ik wilde voor mij de beste vorm van mijn leven! Ik voelde met dit project het hele jaar door bereiken op mijn manier.

Daarom ben ik van mening dat een goede voornemens voor het nieuwe jaar zijn niet veroordeeld automatisch te Mislukken. Je kan een prachtige leidraad voor een heel jaar, als je komt uit het hart, een verlangen achter de rug, en we voelen met hen.

Dus begon ik gisteren in de new year ‘ s eve, en ik laat het aan mijn gevoel, of een goede bedoeling kristalliseren voor mij of niet. Deze Keer viel hij op het balkon van mijn beste vriend uit de hemel, maar kwam voor mij als ik wilde eigenlijk een uur voor de lange nacht “vorschlafen”. Als deze gedachte kwam in mijn hoofd, ik wist dat dit mijn goede voornemen voor het nieuwe jaar. Hij voelde zich prima.

Mijn resolutie voor 2013 is: “Luister naar uw hart!”

Auf sein Herz hören

In de laatste paar weken, heb ik het gevoel dat er een grote kracht van mijn hart, van mijn Intuïtie. Tot nu toe heb ik altijd van mijn gedachten, rationeel, ik besef meer en meer dat voor mij is dit soort Denken is alleen goed te doen en ik kan zelfs schade. Ik denk dat het meer de stem van mijn hart in veel dingen. En ik zie hoe fantastisch je kunt de gids mij als ik het heb laten.

Ik ben zo te horen in alle gebieden van het leven, meer naar mijn hart en naar zijn stem meer vertrouwen. Ik beloof mezelf dat ik beter kan herkennen wat ik ben en wat niet bij mij hoort. In het kort: ik wil in 2013 nog steeds I. En mijn hart is de sleutel.

Een goede Start in het nieuwe jaar, met of zonder goede bedoelingen! 🙂 Kristin Unterschrift-003

Geef een reactie