Grote SUP ervaring op het Steinhuder Meer

Er is een Post van mij eigenlijk gleed door. Ik heb niet gezegd dat u nog van ons SUP tocht aan het steinhudermeer. Oh, het was een mooie zomerse dag! Voor mij was het een korte vakantie, en ik zou het op enig moment wilt gaan zelfs!

Stand-Up Paddling, het heeft me al in het vorig jaar deed, zowel in de inleidende cursus over het meer zo goed als in de Missie van de Baai van San Diego tijdens onze California vakantie. Echter, dit Keer de ervaring op het Steinhuder Meer was eenvoudig maar toch mooi. Misschien lag het aan het feit dat ik ga moeten in de Zomer te Koop, een lichtend Surfer-shell incl. gekleurde Broek van O ‘ neill heeft mij gekocht en ik voelde op het water echt “surfen als” of beter gezegd “de peddelaars als” …. Wie weet?! 😉

SUP-am-Steinhuder-Meer

We hebben bij ons op het Steinhuder Meer 3 Planken incl. Peddel naar de Surfer ‘ s Paradise is geleend. Helaas, alleen de klassieke SUP Boards beschikbaar waren, anders zou ik graag een Opblaasbare opblaasbare SUP Board – geprobeerd. De Opblaasbare Borden zijn in gereed ingevuld staat, dat is bijna net zo stabiel als een klassieke SUP Board, maar Dragen veel gemakkelijker. Voor een kleine vrouw zoals ik, niet van de Hand te wijzen de weg naar de rand! 🙂 Maar Ja, ik had twee sterke mannen aan mijn zijde, want de derde Bord was niet voor één van onze vrienden, maar voor mijn vader. Hij wilde proberen met zijn 63 jaar de “trend sport”!

De schoonheid van Stand Up Paddling is dat je kunt leren het super-snel. Kortom, het is gewoon een kwestie van het houden van de balans op het Bord en gebruik de peddel goed. Maar dat is precies de Balans, alsmede de sterke Peddelen van de romp, vormen een prachtig geheel-body workout! Bij de MAALTIJD, zowel in het been, de Arm, de schouder, als ook de buikspieren te werk aanzienlijk merkbaar. Hoewel het eruit ziet als een viewer, dus easy-peasy, SUP, daarom, heel vermoeiend! De volgende dag kater, zegt een van de spier zeer direct, waar men is opgeleid.

Maar het is niet alleen de Training, ik denk dat SUP zo groot is. Stand Up Paddling is zo heerlijk ongecompliceerd! Het komt in weer en Wind. Met de Raad van bestuur u kunt gewoon gaan zitten op het meer peddelen, of een beetje van de zon (als dat het geval van de UV-beschermende surf shirts mogelijk), springen van een ronde Zwemmen door de Raad van bestuur, en dan gewoon terug te peddelen. De rust en de stilte op het meer afstand van het strand was een geweldige ervaring voor mij! Het had bijna iets Meditatieve!

En waar ik spreken van vrede, ik moet u zeggen dat ik heb geprobeerd deze Tijd, zelfs SUP Yoga. Terwijl SUP in de Verenigde Staten, is de trend sport van de afgelopen jaren op het water, in 2013, de hele westkust van Californië te SUP Yoga. Ik wist niet dat het direct, maar in de laatste VORM-uitvoer is te lezen. 😉 Het zal gehouden worden zelfs alle yoga lessen op rustig water. Gekke en geweldig! Ik moest proberen de juiste momenten. De klassieke Houdingen van de zonnegroet 1 – de neerwaartse hond, de preventieve, enz. – ging heel goed. Meer geavanceerde Oefeningen zoals de warrior of zelfs Balans Oefeningen zoals de boom etc. waren een echte uitdaging. Ik zou hebben om mee te doen benieuwd keer als een SUP-yoga les! Maar eerst was het gewoon “Just for fun”.

SUP-Yoga-Steinhuder-Meer

Dus als je ergens je hebt toegang tot een groter, meer of zee, waar deze SUP Boards zijn gegeven, dan wordt je Stand Up Paddling hebben om dit te proberen. Het is zo leuk en hoeft niet te worden geleerd door middel van intensieve cursussen zoals kiten of windsurfen! Gemakkelijk aan Boord en let ‘ s go!

Er zijn andere SUP Fans onder u? Waar je bent geweest Stand Up Paddling?

Geef een reactie