Recept: Vegan Koolrabi Chips

Voor 2014, die ik heb gemaakt dat ik stop vaker op animal food, feed me zo vaak veganistisch. Dus ik heb gekookt op het einde van December veganistisch Koolrabi”chips” met huisgemaakte frieten en salade van komkommer. Mijn vriend en ik dacht dat het smaakte erg goed, dus ik ga bak de schotel in ieder geval.

Rote_Bete_Gnocchi

%image_alt% Recept: Vegan koolrabi schnitzel stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept recept: Vegan koolrabi schnitzel stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept porties voorbereiding kooktijd 2 20 minuten 10 minuten porties voorbereiding 2 en 20 minuten, bereidingstijd 10 minuten

  • Menu Hoofdgerecht
  • Veganistische keuken

Ingrediënten

  • 1 grote Koolrabi
  • Volkoren meel
  • Volkoren broodkruimels

Porties: Ingrediënten

  • 1 grote Koolrabi
  • Volkoren meel
  • Volkoren broodkruimels

Porties:

  • Menu Hoofdgerecht
  • Veganistische keuken

Instructies

  • Schil de Koolrabi en snijd ze in 3-5 cm dikke plakken.
  • Water in een pot en breng aan de kook de koolrabi plakjes en kook 5 minuten.
  • Ondertussen, full-grain meng de bloem met het water en de specerijen in een diepe schotel. In een andere plaat voeg de broodkruimels.
  • De gekookte plakjes koolrabi, sla in het meel-water-mengsel en daarna in volkoren broodkruimels. Het meel-water-mengsel niet in het bezit is bijzonder goed op de plakjes koolrabi totdat beide zijn omgedraaid in de broodkruimels, maar het is goed te doen.
  • Bak in olijfolie en klaar is de koolraap zijn chips. Het feit dat ik gebruikt in plaats van Ei tot het meel-water-mengsel, de koolrabi schnitzel, natuurlijk, vegan.
  • Het was een self-made fries (net olijfolie, aardappelen, gesneden in kleine stukjes, over, en in de oven) en salade van komkommer met pistache-olie. Een andere Keer als ik Bid tot de koolrabi schnitzel, Rood-Gnocchi gekookt – de eerste Keer dat ik heb gemaakt Gnocchi zelf. Het recept komt van Catherine, die je hier kunt vinden.

     

    Goede Eetlust! 🙂

    Geef een reactie