De Early Bird – de magie van het begin van De sport

Morgenstund heeft Goud in de mond. De vroege vogel…en zo verder. Op elk moment van de dag zijn de geesten zo veel als ik in de vroege uren van de dag. Sommige zweren letterlijk op de ochtend uren voor haar Opleiding. Andere hem weer in bed en slaap meer, in plaats van de sport dingen gekleed en ga aan de slag.

Ik was ook gescheurd. Vele, vele dagen lang, vooral in de donkere Winter – ik zet mijn wekker, want ik wilde maken in de ochtend voor het werk van sporten, word ik gewekt om de beltoon van de diepe slaap, hebben gekweld mij, als ik zo dom zou kunnen zijn, VOOR mijn dagelijkse Wake-up tijd, de wekker, ik draaide me om, geïrriteerd en was gewoon in slaap te vallen en weer…je Kunt je voorstellen hoe mijn dag begon?

Aan de andere kant, waren er vele dagen, vooral in de zomer, omdat ik opende om 5.00 uur wakker, de ogen, het getjilp van de vogels blij, ik ben vol energie en met een Glimlach op zijn gezicht kwam, ik gooide het koude water op mijn gezicht, ik ging mijn loopschoenen geregen op, en ging uit op de straat. Ik was alleen ik, alleen, kon ik adem de frisse lucht, de zon, kijken naar de Opkomst en de stilte van de vroege Ochtend te genieten. En hier, opnieuw, de vraag is: Kun je je voorstellen hoe mijn dag begon, en na een dergelijke ervaring?

krississport1

Maar niet alleen zijn deze geweldige ervaringen drive me zo vroeg uit bed. Het is de dingen die gebeuren in mijn special, die is de reden waarom ik ben een ochtend oefenen, zodat enthousiaste:

  • Ochtend oefening heeft een grote invloed op onze stofwisseling de hele dag. Door de beweging in de Ochtend, zijn we bij het opendraaien van onze stofwisseling. Het is natuurlijk ook van de intensiteit van de sport die we maken, maar het feit is dat het begin van de sport in het algemeen heeft een zeer groot effect. Vanwege het feit dat we hebben gegeten voor vele uren voorafgaand aan de ochtend oefening in de nacht op een lege maag, sporten, ons lichaam heeft voor de levering van de energie uit de eigen reserves. Het zijn vaak onze vetcellen. Voor velen van ons is dit een zeer welkom effect. Dus Voordat de ochtend oefening is het Beste om alleen een glas water te drinken.
  • Begin van de sport maakt echt wakker. Vooral als het buiten plaatsvindt. Iedereen die ik gesproken heb tot dus ver, dit onderwerp heeft mij bevestigd dat hij of zij na een ochtend training veel meer alert dan gebruikelijk. Geen kwestie hoe groot de vermoeidheid was. De zuurstof stroomt door middel van onze hersenen, en verdeelt alle van de vermoeidheid.
  • Ochtend oefening zorgt voor een helder hoofd. Door de verhoogde zuurstofopname ons circuit tijdens de ochtend het verkeer veel beter in de swing. Zelfs onze hersenen voordelen van de toegevoegde zuurstof, en kunnen beter werken. Dit effect merk ik direct in mijn Werk. Het maakt een groot verschil, of ik was bediende in de ochtend, sportief of niet. Ik ben ‘ s ochtends met de oefening de gehele dag veel productiever te zijn, kan zich beter concentreren en werk meer gestructureerd.
  • Begin van de sport is in een goede stemming. Dit is moeilijk voor te stellen, als één van de wekker uit een diepe slaap, tranen, en je wilt vervloeken, in de eerste Moment. Maar het is de moeite waard, zelfs in deze situaties staan als u wilt slapen en nog steeds niet wakker. Beweegt u, op een zachte manier! Het moet niet Trainen, een lange vlucht of een HIIT. Walkt een kwart van een uur rond het Blok of het doen van een ronde van Yoga! Een sportieve activiteit releases Serotonine in je hoofd – een neurotransmitter die je gelukkig maakt. U voelt zich daarna zult veel gelukkiger zijn en het slechte humeur is gegaan direct na het opstaan.
  • Begin van de sport maakt Trots. Ik weet niet waarom dit zo is, maar vertel me uw vrienden of collega ‘s, dat je’ s morgens al een rondje Joggen….de reacties zijn altijd hetzelfde en gaan van verbazing, respect voor milde jaloezie. Alleen al de anderen die het even, zal er met u in een enthousiast gesprek. Maar het is niet wat en denk aan je medemens, die telt, maar vooral, wat denk je, is belangrijk. U start de dag actief, en al wat voor uw lichaam en uw geest gedaan. Dit is geweldig! U trots op kunt zijn, dit kunt u loven u! Het is moeilijke tijden voor u na de ochtend oefening, in de voorkant van uw badkamer spiegel, glimlacht naar je en zegt: “ik ben trots op mij!” Het is slechts eenmaal ongewone, ik weet het. Echter, met de tijd wordt meer bekend en uw ziel zal zich verblijden. 🙂
  • Nu heb ik u een paar van de redenen waarom het de moeite loont om het begin van de atleten. Maar er is meer wat wij kunnen niet met woorden uitleggen. Ochtend oefening heeft iets magisch. Hij doet iets met ons. Dit is niet onthuld ten minste de eerste twee keer, maar het zal pas met de tijd. En de magie van de motie vroeg in de Ochtend, iedereen wordt ervaren door ons is anders. Niet tevergeefs, meer en meer mensen leren om het begin van de sport. Check it out voor jezelf…

    Geef een reactie