Mindfulness in de vakantie – Mallorca bewust genieten

Het is eindelijk hier!!! Vakantie! Ik wil niet zeuren, maar de laatste Keer dat ik Vol 8 maanden geleden, mijn koffer of zelfs op mijn bureau stoel voor meer dan een weekend met verlof. In het bijzonder in de laatste paar dagen, ik word absoluut bewust van het feit dat ik ben gewoon klaar voor een vakantie! Hoe meer ik verheug me op onze week van de vakantie op Mallorca, mijn geliefde eiland! Op vrijdag is er op!

Mallorca Wasser

Maar zo sterk als ik nu ben, de laatste dagen waren niet makkelijk voor mij. Veel Stress op het werk, tijdsdruk, topping, Vergaderingen, vele, vele ideeën van het Seminar, mijn geliefde Blog, duizenden e-mails, Wasserij bergen, Winkelen, noodgevallen,…ik heb behandeld in de laatste paar weken, een oneindig aantal dingen op dezelfde tijd, en nu nog steeds voel ik het Zo slecht georganiseerd, heb ik nog nooit gereden in de vakantie. Mijn geest om te gaan met bepaalde problemen en gedachten. Dank God, ik weet nu wat me helpt in dergelijke situaties: Mediteren. Gewoon gaan zitten en zo lang als met gesloten ogen stil blijven hangen, praten, totdat mijn gedachten eindelijk stopt en mijn hart begint te spreken. Ik heb mezelf net wat ik nu nodig heb eigenlijk. En daarmee bedoel ik niet zon crème, een nieuwe Bikini en een magazine voor de vlucht. Maar wat mijn ziel ECHT nodig heeft. En sinds verscheen na de duidelijke woorden in mijn hoofd: duidelijkheid….. Focus….. Rest…. Uitvoeren…. Yoga…. Natuur…. minder is meer.

Sinds mijn vriend en ik hebben gezocht naar Mallorca 2 jaar geleden al uitgebreid, wij willen dit Moment geen plannen, maar gewoon een dag uit het leven…mijn enige Plan voor de feestdagen, MINDFULNESS is:. Ik zou graag van deze tijd om Mallorca en de momenten om van te genieten, ongeacht hoe klein of groot ze ook zijn. Mijn geest is het toegestaan om te kalmeren neem een pauze en laat mijn Intuïtie, mijn gevoel, mijn spontaniteit, en de stem van mijn hart te luisteren.

Bij het Seminar ‘ De kunst om je eigen ding doen,” we hebben gezien een mooie film fragment uit “de weg van De vreedzame krijger”. Vooral een word-uitwisseling vond ik geweldig: Socrates leert zijn studenten hoe het voelt alsof je echt in het Hier en Nu en niet in de geest met zo veel trivialiteiten letterlijk “vol”. Om dit te illustreren meer dan figuurlijk, hij duwt hem zonder waarschuwing van een brug in de rivier. De student is drijfnat en zegt boos tegen hem: “U hebt verloren je achterhoofd, weet je dat?!!” En Socrates antwoordt: “ik heb een leven lang oefenen!” Een geweldige scène die heeft gebrand in mijn hoofd. 🙂

Dus: “Als je werkt, dan werk. Als u die eens komt vieren, dan vieren. Als je mediteert, ga dan mediteren. Doe het voor 100% of helemaal niet. In het Hier en Nu.” Dit foreign exchange ik ben in mijn vakantie. Ik hoef niet meer eigenlijk. Op hetzelfde moment, een aantal van de mooiste ideeën en dromen voor onze Mallorca vakantie vormen uit mijn hart, maar omdat het eiland, ver weg van de typische Toeristische bolwerken, het was gewoon heerlijk om van te genieten. En dat begint op onze geheime tip-Finca in S ‘ horta, een zoete slaperig dorpje in het Zuidoosten van het eiland.

Mallorca Achtsamkeit

Mijn hart dromen van…

 • Met een hoofd van de Finca ‘ s ochtends in de tuin om de dag te beginnen
 • Voor het voeden van de kippen en het free-roaming-schildpadden op Finca
 • Wandelen In het Tramuntana
 • Brood ervaring met zelfgemaakte tomaten-olijven-brood in de bergen
 • Het schrijven van ansichtkaarten in een café Cortado op het belangrijkste plein van Sóller naar
 • voor het bijwonen van een Vinyasa Yoga les op Aarde Yoga in Palma
 • op de verschillende markten van het eiland fresh shop
 • rennen op het strand
 • om ervaring op een wijnproeverij in de bergen
 • een bezoek aan de enige surf beach in Mallorca in het Noorden
 • in PUROBeach om te ontspannen
 • om te dromen in de afgelegen plekken van mijn toekomst en mijn ideeën & plannen te schrijven
 • tot slot, alle van uw e-Mails en opmerkingen in een ontspannen beantwoorden vanaf het terras
 • Een bezoek aan Fet a Soller en om te bestellen sinaasappels
 • voor een wandeling in de straten van Palma
 • geniet van de stilte en de Cool van een kleine Kerk
 • op krachtige plaatsen om te mediteren

Ik kon eindeloos dromen,…de lijst is lang! Maar u kunt het allemaal doen, niets. En dus begin ik op vrijdag ontspannen in de vakantie…mijn geest heeft een pauze. Mijn hart kan droom. En ik geniet van de mindfulness! Het zij zo!

Maakt het goed, Lieverds! We zullen ons horen! 😉

Mallorca Kaffee

 

Geef een reactie