Deze vegetarische Curry is anders dan een gewone Curry. Het is, in feite, wil een “ik-zo-graag-een-Kerrie-maken-hebben-maar-niet-van-deze-gekocht”sos op een zondag, ontstond. Dus ik heb gezocht alle uit wat precies bij mij passen goed in een Curry: Groene bonen, wortelen, kikkererwten, Tofu, broccoli, paprika ‘ s en co. kokosmelk en pittige Curry Pasta anyway, ik heb altijd in de koelkast. Dus niets meer te koken in de weg! En op het einde is in blokjes gesneden uit mijn “Samen” in een heerlijke Curry is ontstaan.
Vandaag de dag zijn er dus voor u is het recept voor iets anders, een vegetarische Curry.
Ingrediënten voor 2 porties vegan Curry:
- ongeveer 2 handen vol van groene bonen
- 1 kleine ui
- 1 rode paprika
- 1 grote wortel
- Roosjes van broccoli
- 200g Curry Tofu van TAIFUN (maar het is ook kruimelig normale Tofu)
- 1 groot blik kokosmelk
- 100 gram kikkererwten
- 1 EETLEPEL hete Curry Pasta
- Zout en peper
- 1 Beker volkoren basmati rijst (bv., rijst honger)
Voorbereiding:
Ik heb eigenlijk al van mijn Curry creaties is altijd hetzelfde. Want je kan je niet veel verkeerd.
Voor een “restjes”Curry dit recept is echt heerlijk! Vooral geweldig vond ik het veel, maar beet-resistente variëteiten van groenten in deze snelle Curry-creatie (wortel, broccoli, bonen). Mmmhhh…als ik er over nadenk, ik heb nu weer honger! 🙂
Heb je een favoriete Curry? Wat zijn de ingrediënten lopen in uw Wok?