Verse sappen met Froothie en Fancy – 4. Advent loterij

In aanvulling op de Groene Smoothies ik hou van vers geperste sappen! Drie van mijn favoriete recepten heb ik aan u gepresenteerd een paar maanden geleden. En dat is ook bij 4. en de laatste komst van de concurrentie! Heb je dit weer voor een week en tijd voor te nemen, maximaal 27. December 2015. De winnaars krijgen een verlate Kerst geschenken van mij! 🙂 Dit Keer zijn er drie prijzenpakketten en 1. Prijs is inclusief een sap druk op (Optimale 600 van Froothie), een Gemüseretterbox van de Verbeelding en mijn boek Schoon Eten – koken met Superfoods*!

Het sap druk op de “Optimale 600” van Froothie ik heb al aan u gepresenteerd in mijn juicer-vergelijking: Een goede, betrouwbare sapcentrifuge, de heerlijke sappen roept! De speciale functie van de Optimale 600 is dat het een extra grote Opening. Dus, kan het apparaat het sap bijvoorbeeld hele Appels en sinaasappels zonder dat het nodig is om eerste te worden in kleine stukjes gesneden (ik doe het toch).

Saftpressen im Vergleich 1

Optimum-600-Group© Froothie

Met de Optimale 600, en fruit en groenten uit de “Gemüseretterbox” ik drukte mijn sappen. Het idee van een Ponce bevalt me heel goed: fruit, dit is niet de Norm is en dus in de “normale” handel is niet verkocht, is gered door de jonge Start-Up in de voorkant van de vuilnisbak. In samenwerking met Bio-boeren, de Fancy-Team heeft daarom genoemd de “groente saver”Box. In deze Bio-vak, kromme komkommers, wortelen en pastinaak met een pluraliteit van de benen.

Etepetete Box2

Etepetete Box1

Etepetete Box3

Etepetete Box4

Etepetete Box5

De sappen die ik liet zien in augustus, zijn nog steeds mijn absolute favorieten. De meeste ik ben een sinaasappel sap van wortelen, sinaasappelen en Appels. Ik heb ook een deel van de Gemüseretterbox (alleen sinaasappels ik moest kopen, en de Rest van de Doos die ik gebruikt heb is anders):

Etepetete Box6

Obst Entsafter

Ik let niet op elk gewenst bedrag van de informatie, maar de verwerking van wat ik net thuis kwam. Van de ingrediënten hierboven, ik heb opgedaan over een Liter sap. Ik vul hem gewoon in een glazen fles en plaats deze in de koelkast gekoeld, vers geperste sappen smaak beter voor mij dan, vers van de pers.

Saftpressen Saft orange

Winst koken een Optimale 600 Citruspers, “Gemüseretterbox” en mijn boek “de Schone Eten, met Superfoods”

Dit Moment je kunt winnen drie lezers hebben iets:

  • 1. Prijs: 1x Optimale 600 Sapcentrifuge van Froothie in zilver, 1 Gemüseretterbox van Fancy en 1x “Schoon Eten – koken met Superfoods”
  • 2. Prijs: 1 Gemüseretterbox van Fancy en 1x “Schoon Eten – koken met Superfoods”
  • 3. Prijs: 1 Gemüseretterbox van Fancy en 1x “Schoon Eten – koken met Superfoods”

Hoe kan je winnen:

  • Tot zondag, 27. December 2015 een reactie achter met een geldig E-Mail adres (in de doos) onder deze post en vertel me welke ingrediënten zou eindigen in uw sap ().
  • Deelname staat open voor alle lezers van Duitsland.
  • Per deelnemer is slechts één reactie is geaccepteerd.
  • De winnaars worden bekend gemaakt, zoals altijd, willekeurig onder alle deelnemers een lot trekken en hier.
  • Ik zal contact opnemen met de winnaars en vragen voor de scheepvaart adres, ik Froothie Mooie pass, het verzenden van de prijzen.
  • Niet inwisselbaar voor een geldbedrag aan de prijs.

Succes en een grote 4. Advent en een vrolijk Kerstfeest!

De wedstrijd is al klaar. Gewonnen, Simone E., Mareike en Lisa. De winnaars zijn gemeld via E-Mail.

Dank u Froothie, en een Ponce voor het verstrekken van de prijzen!!!

Geef een reactie