Crazy Sexy Detox van 02.07.2012

Mijn volgende Experiment is bijna voor de deur. Ik ben van 02.07. met Julia van evenwicht, en hopelijk vele andere van de Crazy Sexy Detox programma door Kris trek Carr. Het doel is om te ontgiften in 21 dagen zijn lichaam en geest op meerdere niveaus.

%image_alt%

Wie zou graag van u een gedetailleerde informatie over het programma, kijk op Julia ‘ s Post. Er is alles precies beschreven.

Ik zou willen voorstellen om vandaag, als mijn persoonlijke Detox Plan zal verlopen. Want: In de laatste dagen, heb ik te implementeren maakte me een beetje in de Stress, dus hoe doe ik het, de suggesties van Kris Carr. Op een of andere manier, meer en meer aspecten liet zien, ik wilde implementeren, maar zijn helemaal nieuw voor mij: Meditatie, neusspoeling, veganistisch, gluten-vrij voedsel met 80% Rauwe voeding, enzovoort. Vandaag zei ik tegen mezelf, dan is dat voor mij maakt het programma in Wezen gewoon leuk en goed voor mij om te doen. Er is geen dwang, maar een plezier.

Natuurlijk, ik zal afzien met een aantal dingen zoals snoep, meestal zure voedingsmiddelen, Suiker, alcohol, enz., maar ik wil niet te beperken mezelf niet te veel.

Hoe kan ik de feed van mezelf?

 • Bovendien vegetarisch dieet: dus ik sluit een meerderheid van de zuur-bevattend voedsel
 • Overwegend base-rijke voedsel in te nemen om mij met Een lijst die ik al gepost
 • Probeer nieuwe recepten: koken is een belangrijk onderdeel van mijn Detox. Ook voor mij, dit is eerder ongebruikelijk, maar hebben lang gewenst. Bovendien, ik zou willen proberen om een vegetarisch/ veganistisch Restaurant: bijvoorbeeld, de Café & Wortelen in de ons omringende stad.
 • Nieuwe ingrediënten/ producten te proberen: ik ben van plan om me wat lekkere dingen: bijvoorbeeld tigernuts, basisvergoeding thee etc.
 • Zonder dierlijke melk: ik denk, dat ik niet kan staan gewone melk. Ook weet ik nu hoe onze normale melk van hormonen, enz. wordt geladen. Van de melkvee-houderij van dieren niet te vergeten. Als Alternatief heb ik gedronken langer, amandel melk en soja melk! HEERLIJK!
 • Kaas alternatief proberen: ik hou van kaas voor mijn leven en mijn verbruik is toegenomen met het vegetarische dieet. Natuurlijk weet ik dat zelfs in de kaas, gewone melk is opgenomen. Ik zou graag zien wat de veganistische markt in petto heeft voor mij. Heb je tips voor mij?
 • Elke Ochtend een groene Smoothie te drinken heb ik nu doen. Super manier om de dag te Beginnen!
 • Elke dag, een groene salade diner: Ook ik nu al (ten minste op het werk)
 • Elke Ochtend een glas water te drinken met een base poeder van De base poeder heb ik al en wilt gebruiken is het eindelijk weer dagelijks, zelfs als het smaakt een beetje vreemd.
 • Vermijd alcohol en koffie: De koffie onthouding moeilijk zal zijn, omdat ik echt drinken op een dag een Cappuccino of Espresso. Zonder alcohol voor mij gemakkelijk.
 • Volledig glutenvrij en volledig veganistisch is een zeer grote verandering voor mij. Ook heb ik niet het gevoel eventuele nadelige gevolgen door gluten-bevattende dieet. Misschien zal ik proberen tijdens de Detox tijd glutenvrij brood of veganistische gerechten, maar ik zal niet de uitvoering van dit deel van de CSD-programma op 100%.

Wat ik doe voor mijn lichaam?

 • Elke Ochtend, borstel-massage: of het nu droog of onder de douche ik heb meestal spontaan
 • Elke dag fysiek actief te zijn: de body rock, running, sportschool, stretch, of wat dan ook
 • Dagelijks verse lucht: zo vaak gaat via de ademhaling.
 • Sauna: afhankelijk van de wens en het weer. Maar ik denk dat een geweldige aanvulling.

De neus spoelen en darmreiniging, ik ben van plan te laten mislukken. Verder ben ik niet van plan om me niets voor mijn slaap. Ik ben een zeer gevoelige slaper. Als ik iets oplossen, of voor mij te veel gedachten, ik kan niet in slaap vallen in de eerste plaats.

Hoe doe ik mijn geest Goed?

 • Meditatie en affirmaties om te proberen: ik heb gedaan een beetje van het onderzoek en enkele geweldige suggesties. Ik ben gewoon een vuur-Meditatie, of boom-Meditatie. Meer over deze post ik het apart. J Als ik de suggesties van Kris Carr gevolg, dat weet ik nog niet. De gebeden en affirmaties, vind ik een beetje vreemd.
 • Yoga Routine: ik realiseer me hoe goed naar me, Yoga aan het doen is en hoe vaak moet ik buig het gevoel dat, een bepaalde Asana ‘ s (vooral de Achterkant). In mijn detox tijd, ik zou graag willen weten van een Routine, hoe kan ik nemen Yoga in mijn dagelijks leven (bijvoorbeeld direct na het werk of in de ochtend direct na het opstaan). Mijn droom is: Yoga in de ochtend op ons dak terras…*droomt*
 • “Vijf van hen-net-worden-in de praktijk: Zoals reeds gezegd, ik ben een enorme perfectionist. Ik zou graag om te kijken hoe ik in de komende tijd in meer detail en kijken hoe deze opgeblazen claims ontstaan in mij. In deze momenten wil ik meer werken met de 80/20 regel. 80% van het resultaat zijn meestal voldoende, en het kostte me slechts 20% van de energie.
 • Dagelijks verse lucht en bewust te ademen en ik ben natuurlijk niet alleen voor mijn lichaam maar ook voor mijn geest.

Dit zijn mijn persoonlijke plannen voor de detox tijd. Ik ben nu heel voorzichtig en niet te gestresst voelt. Het doet het erg goed, ambachten zijn eigen stijl. Juuuuhuuu, op maandag. Echter, ik ben van plan om te Detoxen alleen tot 21.07. want ik zie het weekend eindelijk, mijn Vrienden uit Duitsland weer en we hebben plannen voor een grote meisjes in de middag/avond.

Vandaag ben ik van plan om samen een klein winkelcentrum plan, want morgen heb ik een vrije dag en ben van plan om mijn eerste boodschappen te doen. Op zaterdag, onze grote winkelcentra zal plaatsvinden, traditioneel, dit Keer met salade, groenten en fruit. Mijn vriend was zo gek van. Ik vertelde hem mijn Plan en hij wil om mij te steunen in het bijzonder bij de tijd. Als inleiding zou hij graag een bezoek met mij op zaterdag al, de Café & Wortelen – een veganistisch Café en een Restaurant. Ik ben zo blij! :-)Ook wil ik maak me een klein Detox-recept-collectie.

Wie omwille van u? Wie heeft info? Wat zijn uw plannen voor de ontlading van uw lichaam en geest?

Geef een reactie