Broden, als in 1892, Steinmetz + recept: Panzanella

De RECLAME van een paar weken Geleden werd ik uitgenodigd om een brood te proeven in het familiebedrijf van Hamburg Steinmetz, achter waarvan de oudste brood merk in Duitsland. Ik had de mogelijkheid, verschillende soorten brood te leren kennen en hebben voor u bereid in de loop van die een Mediterraans brood salade (“Panzanella”), ideaal als bijgerecht bij een barbecue, maar natuurlijk ook als hoofdgerecht gegeten kan worden. Het recept vindt u hieronder.

Steinmetz Brot 2  Steinmetz Brot 4

In het bereik van een steenhouwer, 10 broden, en een Stokbroodje. De broden zijn verdeeld in twee verschillende “product-lijnen”: aan de ene kant, brood en die zijn nog steeds gemaakt volgens de originele recepten van 1892, aan de andere kant, de nieuw ontwikkelde (pur)van 2 broden. Achter de Steinmetz ontwikkeld zuiverheid formule:

(pur)2 = (zuiverheid van graan) x (zuiverheid recept) = natuurlijke smaak

De zelf opgelegde zuiverheid formule stelt dat de enige ingrediënten zijn toegestaan, die ook tijdens de tijd van de oprichting van Steinmetz in 1892, gebruikelijke en bekende – Clean Eten, puur en simpel! Meer zelfs, ik was heel blij met deze uitnodiging, de Rest van me, kwam kort na de meester-Bakker, Stefan Richter en zijn media #Lidl-campagne voor de onrust veroorzaakt, en de kwaliteit van de Discounter-broden zorgvuldig gemaakt.

Steinmetz Brot 3

Steinmetz heeft geschreven op de vlaggen, de verantwoordelijkheid te nemen van het veld tot het bord. In tegenstelling tot de klassieke Bakker koopt voor zijn grondstoffen en ingrediënten precies weet Steinmetz de boeren en de Regio waar de ingrediënten geteeld. Zo kunt u invloed op de korrel rassen, groeiende regio, groeiomstandigheden, duurzaamheid en de opslag en verwerking van alleen de beste traditionele rassen van granen uit Duitsland.

Verfahren_02.indd

Het graan met de gepatenteerde Steinmetz-Peeling-procedure voorzichtig gereinigd. In het proces, onzuiverheden worden verminderd door gassen en onvermijdelijke milieu-invloeden, zoals het Vuil van knaagdieren en vogels, insecten, bacteriën of schimmels. Op hetzelfde moment, de voedingsstoffen blijven intact. De volledige graan, zuiver meel geproduceerd kunnen worden, de zogenaamde houtvezel geval. Wat is bijzonder beangstigend: De hout-fiber case is zo vervuild verontreinigende stof die moet worden verwijderd als gevaarlijk afval.

Steinmetz RoggenkornEen Steinmetz rogge korrel (links) en een conventionele rogge korrel (rechts). In het midden van de verre houtvezel geval.

Onder de 10 broden, vijf volkoren brood passen in de Clean Eating concept, omdat het is gemaakt van zuiver, gewassen volledig worden gebakken van graan graan. Vrij van toevoegingen zoals smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen en aroma ‘ s zijn echter alle broden en het Stokbrood. Bovendien, de broodjes zijn vrij van kunstmatig geproduceerde enzymen die gebruikt kunnen worden volgens de wet, in het brood, zonder die op de lijst van ingrediënten. Industriële suiker kan worden gevonden in een van de broden, alleen het brood en de spelt pompoen brood is een beetje van de honing.

Mijn favorieten zijn de kracht van brood (volkoren brood uit 1892), maar ook de pompoen spelt brood en de spinazie brood was erg lekker (beide zijn helaas niet geheel graan, en van de nieuwere (pur)2-rij). Bijzonder spannend voor mij was voor mij om te proberen het brood volgens de originele recepten van 1892. Deze eigenlijk doen, anders smaakt dan een volkoren brood meer recente recept van de bakkerij (en a fortiori, zoals brood van de korting te slaan).

Steinmetz Brot 1

De broden zijn, bijvoorbeeld in de Edeka-markten, en de Keizer er in zijn winkels met een bakkerij. Ze zijn voorgebakken en dan bevroren, dat is een van de oudste en meest zachte technieken van het conserveren van voedsel worden gebruikt. Dankzij deze methode, geen kunstmatige toevoegingen van welke aard dan ook. De kwaliteit van de broden niet zal afnemen en dat de voedingsstoffen intact blijven. Door middel van de on-demand Bakken van de broden, minder afval wordt geproduceerd.

De referentie-bronnen kunnen identificeren u naar het huis van een steenhouwer aan de top met de hulp van de postcode.

 Panzanella

 

%image_alt% Panzanella stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept Panzanella stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept porties voorbereiding kooktijd 2 10 minuten 5 minuten porties voorbereiding 2 10 minuten kooktijd 5 minuten

  • Menu Hoofdgerecht
  • Veganistische keuken

Ingrediënten

  • 50 g rucola
  • 120 g cherry tomaten
  • 4 Stengels Basilicum
  • 1 rode ui
  • 80 g olijven zonder pit gewogen
  • 1/2 Avocado
  • 2 EETLEPEL citroensap
  • 1 EETLEPEL olijfolie*
  • Zout*
  • Peper
  • 2 Sneetjes Van Kracht Brood
  • Olijfolie*

Porties: Ingrediënten

  • 50 g rucola
  • 120 g cherry tomaten
  • 4 Stengels Basilicum
  • 1 rode ui
  • 80 g olijven zonder pit gewogen
  • 1/2 Avocado
  • 2 EETLEPEL citroensap
  • 1 EETLEPEL olijfolie*
  • Zout*
  • Peper
  • 2 Sneetjes Van Kracht Brood
  • Olijfolie*

Porties:

  • Menu Hoofdgerecht
  • Veganistische keuken

Instructies

  • Rucola wassen, lezen, en laat drogen. De cherry tomaten wassen, drogen en snijd ze in de helft. Was de Basilicum en voorzichtig droog deppen.
  • Schil de ui en fijn dobbelstenen. Olijven in ringen gesneden. De Avocado, snijd in de lengte, met respect naar elkaar en zo open is. Snijd de tomaten en het citroensap.
  • Rucola, cherry tomaten, Basilicum, ui, olijven en Avocado aan de mix. De olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
  • Snijd het brood in blokjes en doe deze in een pan gebakken in olijfolie. Op de salade en garneer.
  •  

    Nu ben ik geïnteresseerd, wat moet je er voor u in een “perfecte” brood – ik ben blij met uw opmerkingen! Veel plezier koken en een goede eetlust!

    Deze post is in samenwerking met Steinmetz.

    Geef een reactie