Het Asperge seizoen is begonnen! Ik hou van asperges en ik heb ook genoten van de combinaties uit van de klassieke (asperges met aardappelen en Hollandaise Saus), zoals bijvoorbeeld asperges met oranje-pistache Salsa. Zo was er deze week een nieuw gerecht voor mij: zeer snel te bereiden, gemakkelijk en in weerwil van de olijfolie is vrij “eenvoudig” en past nog steeds perfect in de Clean Eating concept. Het recept voor de oven asperges met wilde kruiden pesto ik heb hier voor u:
Oven asperges met wilde kruiden pesto stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept oven asperges met wilde kruiden pesto stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept porties voorbereiding kooktijd 2 15 minuten 15 minuten porties voorbereiding 2 15 minuten kooktijd 15 minuten
Ingrediënten
- 500 g groene asperges
- 4 EETLEPELS olijfolie*
- Zout* Peper
- 50 g wilde kruiden
- 2 EETLEPELS Parmezaanse kaas
- 100 ml olijfolie*
- 25 g pijnboompitten
Porties: Ingrediënten
- 500 g groene asperges
- 4 EETLEPELS olijfolie*
- Zout* Peper
- 50 g wilde kruiden
- 2 EETLEPELS Parmezaanse kaas
- 100 ml olijfolie*
- 25 g pijnboompitten
Porties:
Instructies
x
Mijn post over wilde kruiden in een Groene Smoothie, die ik heb gepubliceerd in het laatste jaar kunnen hier gevonden worden. En een schone recept voor Hollandaise Saus – geschikt voor Asperges van het seizoen – kan worden gevonden in “Schoon Eten Basics” (op pagina 97). Als u don ‘ t hebben het boek nog niet, kunt u bijvoorbeeld direct van mij of bestellen via Amazon*.
Goede Eetlust! 🙂