Uw persoonlijke advent kalender

De Kerst markten openen hun poorten, op de Radio de Laatste Kerst speelt voor de eerste Keer, de Ramen verlicht met kaarsen, het is de geur van cookies en punch, en ook de wens glijdt zijn ingevuld…dit kan maar één ding betekenen: het seizoen van De Advent is begonnen.

Voor mij, dit jaar was het niet eens zo gemakkelijk om me in de Kerst stemming. In tegenstelling tot de jaren daarvoor, ik wacht gretig om dit contemplatieve tijd. Ten eerste, ik moet zeggen dat ik was dit Keer met de anders zo grijze, sombere November helemaal tevreden. Ik had een heel mooi, rustig de tijd, en de Overgang naar de Kerst drukte voor mij nu moeilijk. Aan de andere kant heb ik te doen is gewoon fysiek veel met mezelf. Na het ging goed met mij voor het weekend, ik moest zelfs naar een medische noodsituatie en laaaanngen een omweg, bleek dat ik trok een reflux oesofagitis (ontsteking van de slokdarm), is voor mij niet gewoon tot “de familie” en “contemplatieve samenzijn met koffie en ontbijtkoek”.

Ik kan luisteren naar mijn Kerst Cd ‘ s en een beetje van de Kerst hebben we ingericht ook, maar voor mijn Liefde van advent kalender ambachten/ uit te rusten, of om geschenken te kopen….dit omvat de betekenis, niet bij mij.

Ik heb tot uiting in de aanloop naar Kerstmis en vinden dat we in deze tijd, en vaak zelfs met onszelf. We vieren veel data, zoals Kerstmis, advent, koffie te drinken, en kerstmarkt vergadering. Bovendien, wij rack onze hersenen, wat we al onze Liefde te geven, voor nu. De één wil niets. De volgende keer krijgen we niet de gave, wat hij/ zij wil, of we denken dat voor de uren, hoe we het ambacht in de beste vorm en de verpakking.

Ik ben zeker niet PRO komst tijd (al is het misschien gewoon over), maar ik denk dat we moeten denken een beetje over onszelf! Ook in deze tijd, een beetje reflectie. Genieten van rust en stilte. Onszelf om iets Goeds te doen. En niet alleen het denken van anderen.

Van deze lijn van denken, had ik een idee! En hoe meer ik er over nadenk, hoe mooier ik je te vinden! Voor mij is het gewoon een enorme vreugde, dit idee deallocate… en het is een hart wil ik met u delen.

Ik maak me mijn eigen persoonlijke advent kalender.

Hoe is dit op te gaan?

Een middag/ avond de tijd en luister in wat je (en je lichaam) als je maar wil wanhopig, maar in de laatste paar dagen of weken kan je niet hebben voldaan. Het nemen van een warm bad? Het spannende boek tot het einde te lezen? “Love actually”? Om te mediteren? Naar buiten gaan voor een run? Uw oma ‘ s bezoeken? Wat….het kan een heleboel kleine dingen….meer precies, 24 kleinigheden, die het seizoen van de Advent maakt het voor de Heilige nacht zo mooi zei.

Hoe is uw persoonlijke advent kalender?

Hier uw fantasie en de liefde is zonder grenzen. Uw vaartuig, verf, te kopen, te schrijven….Persoonlijk, ben ik gaan schrijven mijn kleine wensen op mooi papier en zet ze in mijn adventskalender die ik nog heb van het vorige jaar, te verspreiden. Elke dag, ik ga voor het openen van een kleine zak en slip uit. Afhankelijk van de vraag, die ik dan beslissen of het meteen op dezelfde dag, aan hem of haar voor een specifieke dag te kiezen. Ieder verlangen dat wordt voldaan, en wordt een Smiley en is vastgemaakt aan de buitenkant van de tas. Dus ik kan gelukkig dan op kerstavond, hoe vele mooie wensen die ik heb vervuld in de aanloop naar Kerst.

Ik hoop dat ik kan infecteren je met mijn idee en je toekomst in de aanloop naar Kerst is ook iets Goeds. De Bastelein voor uw Liefde kan je maken, natuurlijk, ga op dezelfde manier (ik ook), maar vergeet niet dat we het zelf. Je kleine hart, laat wensen uitkomen…:-)

Al het beste voor het seizoen van de Advent!

Uw Kristin

Geef een reactie