Blog verjaardag en de Start van de Fitness Challenge

Ik kan het nauwelijks geloven! Vandaag is mijn Blog precies 1 jaar oud. Wooohooo! Allereerst, ik moet dus, natuurlijk, het is mijn Blog, een Serenade, en ik hoop, ik Hou ook van jou, mijn! 🙂

Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday Blloooog beste,

gelukkige verjaardag aan yoouuu!

 

Het is echt ongelooflijk dat ik eigenlijk een jaar lang een blog. Ik heb nooit gedacht dat, als ik een jaar geleden besloten om dit te doen en het is absoluut geweldig wat is er geworden van deze Blog. Ik ben erg trots op! Dit alles zou natuurlijk niet mogelijk zijn geweest, als ik van je hou – je, hard werken Leserlein niet zou hebben. Dus heel erg bedankt!!!! Je bent de Beste! 🙂

Meestal zijn het de verjaardag kind – dus mijn Blog zou vandaag is een geschenk. Maar wat geef je aan je Blog?….. Een nieuw Ontwerp? Hm, hij heeft pas Onlangs…..Een verandering in het concept? Ik heb volgens grübel. Maar het zou te vroeg….. Dus ik heb besloten om voor een verjaardag verrassing van mij om de dag te vieren.

Omdat: de huidige blog is niet mijn verjaardag, vandaag is ook onze gezamenlijke Fitness Challenge begint!! Het startschot voor de 28 dagen volledig van Kracht. Het varken hond heeft een van de Motivatie die werd gevoeld in de afgelopen dagen op Twitter, Facebook en co., die behoren tot angst. Hij staat voor je, kijkt je aan met gesegtem hoofd, iets angstige ogen en een kleine Kik te geven. Nu is de tijd dat je zal zeggen dat je Afscheid. Je hem zeker van de overwinning lacht en je sportkleding is in opkomst. We gaan aan het werk!!!

En wat de verjaardag verrassing zou beter passen dan hier: ik heb wendde zich voor u en, natuurlijk, voor mij, mijn eerste Training Video in de stijl van de oude bodyrock Trainingen. Het was spannend, het was veel werk, maar het was ook zo leuk! 🙂

Dit Training – mijn “Eerste poging” – ik probeerde dan mijzelf en ik kan u verzekeren, het zal u uitdagen in de 16 minuten is zeker uit. De cardio-oefeningen met een hoge intensiteit en kracht oefeningen voor de benen, de buik, de billen en de rug zal u brengen te stromen. Twee dagen later was de spierpijn wordt gevoeld. En je zou ook als u elke Oefening alles en uw Maximale herhalingen doel.

Ik ben nu een soort van nieuwsgierig om te zien hoe je van de Training en wat uw Video zegt! Ik ben niet een fitness trainer. Maar voor deze eerste Video, ik heb mijn Best. Ik wil niet te veel beloven. Maar als je de Video en je wilt meer, dan zal ik proberen om u tijdens de Fitness Challenge elke week met een nieuwe Training van mij. Maar dan ben ik zeker op uw (liefdevolle bedoelingen) Feedback afhankelijk! 🙂

Een laatste opmerking van mij: vergeet niet, dat u dit soort Trainingen voor een goede warming-up, zodat al uw spieren zijn klaar voor gebruik. En daarna uw lichaam zal blij zijn zeker een goede stretching-regime.

Dan kunnen we beginnen! Ik wil weten, in ieder geval, de herhalingen van de Trainingen. 😉 Zal na mijn ik like op Facebook en Twitter.

En hier weer de individuele Oefeningen in de Trainingen op een Rijtje:

PROBEER DAN EERST DE TRAINING

16 min | 50/10 intervallen | 2 ronde Lage Jacks Elleboog Plank & Been omhoog, Schaar, Kant Been omhoog rechts Lage Jacks Fiets Abs Schaar, Kant Been omhoog links

Nu ik wens u veel plezier op onze snelste, sterkste maand van het jaar 2013! In februari!

Let ‘ s rock!

Kristin Unterschrift-003

Geef een reactie