Bent u meer van de Chips – of de chocolade types? Hartig of zoet? Ik moet zeggen: beide! Vaak is het Probleem: is de verpakking slechts eenmaal is gewist (die moet neem hersluitbaar chocolade?!). In afgewerkte chips, kunstmatige aroma ‘ s en smaakversterkers, die verantwoordelijk zijn voor het feit dat we het niet kunnen laten ze vast. Bovendien zijn ze gefrituurd en veel te vettig. De oplossing is om niet te kopen. Of, beter nog, gemakkelijk te produceren, in de vorm van een gezonde variant. Groente chips kan gemakkelijk worden zichzelf te herstellen en zijn ideaal voor een gezellige TV-avond op de Bank of in het Schoon het Eten van een Snack.
Voor mijn groente chips die ik gebruik in aanvulling op de klassiekers – aardappelen – zoals wortelen, Pastinaak, rode Biet, zoete aardappel, radijs, Kool of groene kool. “Kale Chips”, dus Boerenkool Chips” een paar jaar geleden al DE woede! De groente chips zijn snel te bereiden, knapperig, licht en smakelijk. Zij kunnen worden bereid in de oven of raw-kwaliteit in de dehydrator. Voor de productie van de Chips in de dehydrator, geen olijfolie wordt gebruikt.
Gezonde Snacks: groente chips stemmen: 4 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Print recept Gezonde Snacks: groente chips stemmen: 4 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Print recept bereiding bereidingstijd 10 minuten 50Minuten voorbereiding 10 minuten, kooktijd 50Minuten
Ingrediënten
- Aardappelen
- Zoete aardappelen
- Pastinaak
- Rode biet
- Olijfolie*
- Zout*
Porties: Ingrediënten
- Aardappelen
- Zoete aardappelen
- Pastinaak
- Rode biet
- Olijfolie*
- Zout*
Porties:
Instructies
x
© Gräfe en Unzer
Goede Eetlust! 🙂