Fruit roll doe-het-zelf – Schoon het Eten van een Snack

Fruit heb ik geprobeerd rollen een paar jaar geleden voor de eerste Keer, toen ik ontdekte het bij toeval bij Veganz. Fruit gepureerd fruit, dat werd gedroogd, en dus een leer-achtige consistentie. Een gezond snoepje die doet denken aan gummy beren hebben, maar het is raw-kwaliteit, en een vegetarisch. Zelfs zonder toevoegingen, zoals kleurstoffen, conserveermiddelen of suiker toegevoegd – een gezonde Snack tussen de maaltijden, en Schoon het Eten! Tot nu toe heb ik geleend uit voor mij Dörrautomaten van mijn ouders – een klein apparaat, het was niet te wijten aan de ronde vloeren mogelijk, zodat het fruit rollen. Nu had ik de kans om het testen van de Excalibur dehydrator*, dat werd verstrekt voor mij door de zaailing. Het apparaat is praktisch van de oven, de raw food keuken. Kunt herstellen naar, onder andere, gedroogd fruit, groente chips, broodjes, crackers, en kruiden kunnen worden bewaard, gedroogd of fruit rollen. Door de zachte Drogen onder 42°C, de vrucht zal blijven rollen van de grondstoffen de kwaliteit en de voedingsstoffen. De temperatuur van 30 tot 70°C instelbaar. Alle de 9 baaien van het apparaat, zodat veel fruit broodjes kunnen worden vervaardigd tegelijk. Voor meer informatie over het apparaat op de zijkant van mijn keuken Apparatuur die ik zocht.

Fruchleder Erdbeere Nektarine 2

Elk type van Fruit kan worden verwerkt om fruit broodjes, maar natuurlijk ook combinaties van verschillende vruchten. Ook kruiden zoals kaneel en vanille, of Superfoods zoals Maca, rauwe cacao, of Acai poeder kan worden toegevoegd. Ik heb aardbeien in de vrucht (van 500 g en 500 g nectarines) eerste van alle gewassen, de zaden van de nectarine en de stengel van de aardbeien weg, en de vruchten vervolgens gescheiden in de Vitamix verpletterd. Als u wilt, kunt u het toevoegen van specerijen als kaneel of vanille. De baaien van de Dörrautomaten ik heb vastgelegd met de folie en voeg het fruit puree gelijkmatig en dun verspreid daarop. Toen ik begon met de eerste poging, ik wist niet dat er extra non-stick coating planken, kunt u de vruchtenpuree, zodat het kan gemakkelijk opnieuw te lossen. En, ik heb de gedroogde vruchten van het bakpapier eraf, je kan bedenken… 😉

De vrucht rollen kunnen ook worden gebruikt in de oven gemaakt, de temperatuur is hier niet zo nauwkeurig instelbaar als in de raw food oven. Daarnaast is het energieverbruik veel hoger. De vrucht vereist 6 tot 12 uur, tot ze droog zijn. De exacte tijd is afhankelijk van de rollen afhankelijk van het soort Fruit en de dikte van de Vrucht. Of de vrucht wordt gedroogd, zult u merken wanneer u met uw hand voorzichtig over het oppervlak. Dan is er gesneden moet worden en alleen (volgens van uw aanvraag) werden gebundeld. Knip de gedroogde vruchten, bijvoorbeeld met een schaar, een pizza cutter of een goed mes. Maar ook met de koekjes vormen gesneden kunnen worden uit de vruchten leer motieven.

Het feit dat het vocht is verwijderd door de Dörrvorgang, zijn bewaard gebleven van de fruit roll en hebben een lange houdbaarheid. Maar ik moet toegeven: Het duurde niet lang. Mijn man en ik de broodjes veel te lekker om lang te bewaren! 🙂

Fruchleder Erdbeere Nektarine 1

Geef een reactie