Schoon Eten: amandelen als een gezonde Snack voor tussendoor + loterij

RECLAME Na mijn suiker ontheffing in het kader van het project: sugar-free, houdt mijn Zoete trek, gelukkig, nog steeds binnen de perken. Van tijd tot tijd komt hij maar en dan heb ik zoals amandelen. Tijdens de vastentijd, en na mijn voedzaam Schoon het Eten heeft me gered van een Hapje voor de ene of de andere Keer omdat mijn amandelen waren klaar om te verwerken, toen ik hunkeren.

Mandeln als Snack 1Om eerlijk te zijn: in het verleden heb ik nooit zou hebben gedacht dat een handvol amandelen, mijn verlangens zou voldoen aan een Zoete tand eigenlijk. Had ik las ze al verschillende keren en hebben geprobeerd het zo vele jaren geleden, “in Nood” simpelweg omdat van de amandelen, maar geen snoep in het handvat. En zo werd ik afgebracht en was echt verbaasd dat de noten hebben me geholpen, mijn hete beteugelen van de honger. Dit is niet zomaar een subjectief gevoel dat ik heb, maar ook wetenschappelijk bewezen: volgens onderzoekers van een studie gepubliceerd in de “European Journal of Nutrition” erachter dat het snacken van amandelen ondersteund het gevoel van verzadiging en leidt tot een lagere calorie-inname in de volgende maaltijden.

Mandeln als Snack 2

Ik herinner me nog hoe kon ik mij als een kind en een Ritter Sport marsepein chocolade te kopen, wat was voor mij op dat moment, de Grootste (Voordat die ik had om te eten, maar altijd een Apple, maar ik denk dat het verhaal dat je al kent… ;-))! Als Marsepein Fan van amandelen vandaag voor mij, maar het is niet alleen een efficiënt helpen met het hunkeren naar, maar, een heerlijke “candy”, niet anders dan Marsepein, maar dikker en veel gezonder. Die eet amandelen per dag een handvol vermindert bijvoorbeeld het risico van het ontwikkelen van hart-en vaatziekten. Deze werd gevonden in een studie uitgevoerd door de Universiteit van Penn State, die gepubliceerd werd in het begin van het jaar in het “Tijdschrift van de American Heart Association”,. De studie toont aan dat de amandelen zijn ook goed voor de slanke lijn. In de klinische studie deelnemers, een dag 42 gram amandelen aten in staat waren om te verminderen, in tegenstelling tot een vergelijking dieet, de proefpersonen in plaats van amandelen dagelijks geconsumeerd, een banaan Muffin met dezelfde hoeveelheid calorieën, je buik vetpercentage en de middelomtrek. Bij het nuttigen van amandelen, de LDL-cholesterol waarden ook verbeterd (dit is de “slechte” cholesterol). De conclusie van de onderzoekers concludeerden dat amandelen een dagelijkse Snack is een eenvoudige en hart-gezonde strategie voor het verminderen van buikvet en andere risicofactoren voor hart-en vaatziekten.

Het is nog steeds verbazingwekkend dat de natuur biedt precies wat we nodig hebben – industrieel geproduceerd zoetigheden zoals marsepein en chocolade zijn niet onder hen, echter.

Ik, in principe, altijd een beetje iets te eten, als ik ben op reis, omdat ik naast mijn drie grote maaltijden, twee Tussendoortjes te eten. Want meestal kunt u kopen on-the-go alleen Ongezond, en ik ben dus aan de veilige kant te zijn en mijn Snack klaar. Meestal is één van mijn twee Snacks die ik eet per dag fruit, een handje noten en de andere een stuk van.

Mandeln als Snack 4Praktisch voor mij is het niet vooral die van amandelen, crumble of smelten, en het is ook niet slecht, als ik draag de amandelen een beetje meer in mijn tas bij me, want ze zijn niet al te slecht. Ik ben het transport van mijn amandelen in de kleine pot die je ziet in de foto hierboven. Het belang van niet-smeltende Snacks in een vaste wijze van vervoer, ik heb gemerkt dat op het laatste weekend: Na een bezoek aan de cafés heb ik stopte een stuk van de bevroren chocolade, gaf aan het drinken in de tas in de foto… De Rest kan je je voorstellen.

Want ik wil om u te sparen, zo clean-up acties, hebt u de optie van een 5-maand te winnen voorraden Californië amandelen, met inbegrip van de prachtige opbergboxen!

Mandeln als Snack 3

Hoe kan je winnen:

  • Tot zondag, 28.06.2015, 22: 00 uur een reactie achter met een geldig E-Mail adres (in de doos) onder deze post en vertel me jouw favoriete Schoon het Eten van een Snack.
  • Deelname staat open voor alle lezers van Duitsland.
  • De winnaars worden bekend gemaakt, zoals altijd, willekeurig onder alle deelnemers een lot trekken en hier.
  • Ik zal contact opnemen met de winnaars en vragen voor de scheepvaart adres, ik leid het merk voor de PR.
  • Niet inwisselbaar voor een geldbedrag aan de prijs.

Goed Geluk!

EDIT: ik Dank u allen voor het meedoen! Won Jenny, Frieda, Nadine, Cathy en Sarah. Heb ik je al geïnformeerd per Mail 🙂

 

In aanvulling op “pure” amandelen als een Snack, ik hou ook van amandel melk en Amandel boter.

Dit bericht is geproduceerd in samenwerking met de Almond Board of California.

Geef een reactie