Adidas in Berlijn – Supernova, super regen en super inspirerend lopers

In tegenstelling tot de jaren daarvoor, ik ben in 2016, en slechts zeer zelden om een Blogger en druk op Evenementen. Ik richtte me in plaats daarvan meer over mij en mijn projecten rond ETEN TREIN LIEFDE: Coaching, Retraite en lezingen. Maar toen de uitnodiging van Adidas voor de Lancering van de nieuwe Supernova fladderde in mijn mailbox, ik aarzelde niet en zei. Wilde ik neem een diepe adem van air Berlin, samen met het inspireren van mensen door de straten van de hoofdstad om te draaien en ik hou van de nieuwe hardloopschoen van Adidas horloge.

Misschien is er nog nooit verteld, maar de Supernova werd vele jaren geleden, mijn eerste loopschoen. Ik kocht het in de Verkoop in de winkel, nadat ik had de neus vol in training schoenen (oh my!) uitvoeren van mijn eerste Kilometer op de weg. Hij was nog steeds behoorlijk onhandig en veel steun! Maar aangezien dit mijn eerste echte sportschoen ik ben zelfs 2 of 3 jaar van trots met hem gegaan. Daarom was ik benieuwd naar de super, om te ervaren, nu in Berlijn, een Revival en te testen als een van de eerste lopers van het nieuwe model.

De receptie van de loper point Lighthouse-de Winkel was erg warm, en meteen kwam ik met een aantal zeer leuke bloggers, journalisten, en de Adidas Crew in het gesprek. Uitvoeren van ervaring, volgende doelstellingen en blogger tips werden uitgewisseld – ook, alles was opgenomen via Snapchat. (Dit is waar je kunt me vinden op: eattrainlove_de) Dan tot slot was er onze persoonlijke Supernova-versie en een kleine introductie van de Schoen. Nadat we verhuisd naar de vs, en werden uit RUNBASE zijn op een grote run op de Adidas.

004_supernovakuechenmeister034_supernovakuechenmeister 029_supernovakuechenmeister058_supernovakuechenmeister

We kwamen gewoon omhoog en de Ku ‘ damm, zoals het begon met bakken uit de hemel regenen. Al tijdens de Warming-Up waren we allemaal drijfnat en dus sommige lopers, mijzelf inbegrepen, hebben gekozen voor de kleinere run-of-ronde, gevolgd door een Training in het Droge. Perfecte Keuze! De Training was spontaan verplaatst naar de U-Bahn en we hadden veel plezier met pull-UPS, push-en Dalen in de ondergrond. Echter, het latere klein-ronde door Berlijn is donker gemaakt, ondanks de regen veel plezier! In een Team is het beter en ook de nieuwe Supernova was geweldig op de voet. Hij is niet zo stevig en massief als voorheen. Door de BOOST technologie, maar nog steeds een goede stabiliteit.

062_supernovakuechenmeister067_supernovakuechenmeister071_supernovakuechenmeister074_supernovakuechenmeister 073_supernovakuechenmeister

Na het sportieve Gedeelte in het Adidas RUNBASE is een warme douche en een zeer lekkere, schone 3-gangen-menu. De gemengde Schaal met Boerenkool, rode biet enz. en de briljante Matcha Taart waren mijn twee Hoogtepunten. Zelfs bij het eten bracht ik weer zulke leuke en inspirerende gesprekken, en sommige van de ochtend vreemden in mijn hart gesloten. Voer combineert gemakkelijk – ik zie het de hele tijd! Als Hoogtepunt van de Avond was de Adidas Crew had georganiseerd voor ons lopers een sport-Show genaamd “Breakletics”. Het is een erg zweterige Training is gemaakt van Break Dance en Functionele elementen van de opleiding, dat zag er waanzinnig cool. Zeker de moeite waard om een Test!

103_supernovakuechenmeister108_supernovakuechenmeister

115_supernovakuechenmeister123_supernovakuechenmeister

En dus een prachtige dag in Berlijn tot een einde kwam laat in de middag met Adidas. Na een stevig Ontbijt de volgende Ochtend en een reünie met een vriend ben ik terug blij met de nieuwe Supernova in de Bagage naar huis. Ik ben erg blij om een deel van deze grote Gebeurtenis, anders zou ik hebben gemist op een hoop. Dank u voor Adidas!

De Supernova is nu stretch zeker nog de tijd om verder uitvoeren getest door mij. De 4 kilometer plus Training is nauwelijks voldoende om een betrouwbare uitspraak voor mij. Echter, voor de eerste Draag ik vond hem echt heel fijn! Daarnaast is het vrouwelijke model is in het licht grijs is absoluut iets anders, als alle test lopers zwermden binnen blij. Als u op zoek bent naar een allround sportschoen met stabiliteit en een goede demping, kijk dan naar de nieuwe Supernova in ieder geval. Sinds de 05. November 2016 zal je hem vinden op de loper punt uitsluitend in al zijn takken. In een paar weken (van 01. December), hij is dan ook in het geval van Adidas zelf, en andere sport-winkels. Misschien is de Supernova is ook uw eerste loopschoen….wie weet?! 😉

Geef een reactie