Energie-Bars: Chia Cranberry Bars

Als ik begon te experimenteren met zelfgemaakte energierepen, het was duidelijk dat één van mijn eerste bar zou bevatten Chia zaden. Chia zaden zijn de echte kracht van de packs en perfect voor energie-bars. Ze bevatten niet alleen een hoge kwaliteit eiwit, essentiële aminozuren die niet door ons lichaam zelf, maar ook een flinke Dosis antioxidanten, Calcium, ijzer, kalium, koper, Magnesium, Fosfor en zink.

Tegelijkertijd wilde ik een energie-bar te bereiden, dat is niet zo zoet. En sinds gedroogde cranberry ‘ s kwam naar me spontaan. Cranberry ‘ s zijn heel taart met fruit en bars voor vrouwen in het bijzonder een grote bijdrage aan de gezondheid, want ze kan beschermen tegen infecties aan de urinewegen! Het is echter niet zo gemakkelijk te vinden gedroogde cranberry ‘ s die niet gezoet… in de hervorming van het huis, was ik uiteindelijk, echter, vinden het!

En daarom presenteer ik u vandaag de eerste ‘ energy bar recept in mijn Schoon het Eten van een Snack Specials.

Ingrediënten voor ongeveer 6-8 Chia Cranberry Bars:

 • 80 g gemalen amandelen
 • 50 gram gemalen hazelnoten
 • 2 EETLEPELS Chia zaden
 • 12 data
 • 2 EETLEPELS gedroogde cranberry ‘ s
 • 1 EETLEPEL bos honing
 • 2 EETLEPELS van de niet-koolzuurhoudende mineraalwater

Voorbereiding:

 • Alle ingrediënten in een grote kom en met je handen of met de mixer goed mengen. Als de cranberry ‘ s moet je groot, je kunt halveren van dit weer. Ik heb het in mijn Chia Cranberry Bars net weg, als ze gekomen waren uit de tas.
 • Van de massa met de vingers of in de overeenkomstige langgerekte vormen van uw Chia-Cranberry-Bars vormen. Ik heb, helaas, geen van deze Vormen en hebben gevormd. Hoe vele Bars die u krijgt, hangt af van hoe groot je ze. Ik vond korter Bars te wijten aan het gemak van opslag meer praktisch.
 • Daarna weer voor 2 uur voor het eten in de koelkast, of op zijn Best in een Tupperware bakje om ze permanent.
 • Gedaan! Zo simpel is het! 🙂
 • Nu ben ik heel erg benieuwd hoe ze smaken naar u! Ik vind ze als een Post-Workout Snack is vooral groot omdat ze bevatten een heel mooi Gedeelte van plantaardig eiwit (over 6g), en de kleine Honger voor de Sport zijn het geven van borstvoeding.

  Een andere grote bar recept kan je hier vinden. Ik hoop dat je zal komen om de smaak.

  Veel plezier in de Na-snacken! 😉

  Geef een reactie