Review van mijn seminar, “Persoonlijke-effect”

Op Twitter heb ik al verteld, dat ik weer terug was op een zeer boeiende Seminar over de ontwikkeling van je persoonlijkheid. Het ging dit Keer naar de optimalisatie van de persoonlijke effecten.

Ik moet toegeven, ik was erg nieuwsgierig naar wat er schuilt achter deze titel, en ik heb ervoor gekozen het voornamelijk om die reden. Echter, ik werd niet teleurgesteld! Het was zooo… spannend, kleurrijk gemengd en nam ik een hele hoop! De meeste van alles: meer zelfvertrouwen! 🙂 Want het was niet de intentie om te handelen op een bepaalde manier, hoe om het te leren, retoriek, seminars, enz. Maar we hebben het druk 3 dagen, jouw persoonlijkheid met al haar facetten te ontwikkelen. En het prima deden!!

emilstoertbeimlesen

Op de eerste dag, hebben we rechts aan het begin van een heel boeiende Oefening. We kwamen tot de Seminar en mag zelfs niet praten met andere deelnemers. Het is absoluut meningsuiting zegevierde in de ban. Dus iedereen dronk zwijgend zijn koffie in de ochtend en was opgewonden om te zien wat er komen nu. Om op te staan voor een externe beoordeling, namelijk op basis van een criterium vel op het Plan. Ieder van ons moet beoordelen 4 andere deelnemers volgens hun effect: Effect dat de Persoon is bekwaam, vriendelijk, open, nieuwsgierig, intelligent, vrijgevig, enz.? Hetzelfde deden we met onszelf. Iedereen had de vraag: Hoe kan ik zoeken in deze eerste indruk op anderen? Pas na deze twee evaluaties werden gedaan, konden we eindelijk met elkaar praten…pfff! De ons actie profielen, kregen we op de tweede dag van het seminar, uitgedeeld en het was echt spannend om te zien hoe vonden we een volledig vreemd is om mensen alleen op basis van uiterlijk, de Bendes, de Staat, enz. Ook de vergelijking met de eigen evaluatie was absoluut interessant! Ik had beoordeeld, bijvoorbeeld, als een veel meer open, als zij zag de andere. Voor dit moet u gezien hebt in mij een veel hoger niveau van competentie dan ik had beoordeeld. Het was geweldig om te zien hoe onze lader werkt dat! 🙂

Ook op de eerste dag zijn we in de avond nog steeds een van mijn favoriete seminar games: Bevriezen. Weet u dat? Het maakt een heel leuk en kan worden gespeeld, voor mijn smaak op elk Feest.

Bevriezen gaat als volgt: Twee mensen van de groep te starten en een optreden op het “podium”. De andere is dat noemen ze een scène te spelen. Een paar of moeder en dochter ruzie. Geen kwestie wat. De zugerufene de begin scene van de twee te spelen op het podium spontaan. Gewoon zonder na te denken. Andere spelers om naar te kijken, en uiteindelijk, na een paar seconden klapt in zijn handen en roept: “Bevriezen”. De gespeelde scène van de twee “acteurs” bevriezen en de Klappen gebeurt op het podium, één van de twee acteurs en beginnen te spelen spontaan, met de resterende acteur een compleet nieuwe scene. En het (uur lang). Elke Keer, het is verbazingwekkend hoe veel we komen van ons en die snooze speelse talenten in ons, als we handelen spontaan en onze creativiteit. Waanzin! We hadden echt alle scènes: een moeder en dochter, paar oude vrienden van de school, docent en leerling, arts en Patiënt, Germany ‘ s Next Top Modellen….wat dan ook. Een Freeze nacht is beter dan een film op TV! Probeer het absoluut keer met vrienden! Ik beloof je: je hebt nooit meer plezier! 😉

Op de tweede dag werkten we aan de punten, we persoonlijk wilt verbeteren aan ons uiterlijk. Ik wilde spreken langzamer en meer contact met de ogen naar mijn publiek. De trainers hebben ons veel tips, single coaching blokken gewerkt met ons en onze kleine presentatie via Video ‘ s en Feedback sessie met ons geanalyseerd. Dat was zo verhelderend! Want zoals ik al zei: Er was geen noodzaak om te voldoen aan bepaalde stencils, zoals een lezing, maar versterking van onze persoonlijke touch aan het uiterlijk. Onze Glimlach, onze ogen, ons debat, onze Zakelijke kleding….zo groot zelfs werd ik aangeraden om nooit een individu.

Mijn Hoogtepunt van de derde dag, de Feedback-Box. Een absolute vlucht van de verbeelding voor het eigen Ego, kan ik je vertellen. Ieder van ons kwam voor 3 minuten in een Doos in een apart deel van de kamer en de andere leden van de groep plus de trainers hebben gezegd voor 3 minuten alles over je, wat je graag van u, wat u moet houden en wat je wilt geven. Je luistert naar jezelf, alles en – als je wilt – op te schrijven, maar je moet niets zeggen. Gewoon luisteren en genieten! Een geweldig gevoel! Dit Feedback-Box is zo eenvoudig en toch maken we het in ons dagelijkse leven, maar nooit, toch? 🙂

Over het algemeen, het Seminar was een absolute hij streelt de Ziel en tegelijkertijd een les voor het leven! Als ik kon, zou ik het boek weer eens 3 dagen.

En hoe is het met je week tot nu toe? 🙂

Vond je dit een leuk Bericht? Heb je nog vragen? Of wilt u met mij in contact? Dan laat ze me een reactie achter en volg me op Twitter of Facebook. Ik ben blij met elke actieve lezers!

Liefde, Kristin

Geef een reactie