Met HIIT, en Yoga, de zomer figuur 2014

Lang ben ik een grote Fan van Hoge Intensiteit Interval Training – HIIT. Meer dan 2 jaar geleden, kwam ik het dan Bodyrock.tv site naar deze effectieve training concept en zijn helemaal blij met HIIT. Niet voor niets heb ik al aangegeven dat sommige pagina ‘ s met basic HIIT Basic tips, beginners Tutorials, evenals Workout suggesties op mijn Blog.

Mijn huidige opleiding plan voor de Fit-in-februari-Challenge is doorspekt met heel veel HIIT Trainingen. Omdat de voordelen van HIIT voor de hand liggende zijn: tijd-korte Workouts met absoluut hoge effectiviteit!

HIIT-und-Yoga-Workout

Door HIIT spieren en het afbreken van vet

Met 3-4 HIIT Trainingen per week, zo goed als redelijkerwijs gezonde voeding is de manier om de zomer figuur is niet ver! De ervaring was ik in staat om al in de zomer van 2012 en 2013. Met HIIT Trainingen, ik ga snel fit, het opbouwen van spieren, verbranden van overtollig vet en het verbeteren van mijn kracht-uithoudingsvermogen-kracht. Tegelijkertijd doet het me veel plezier, ik in de korte Training sequenties tot en met de laatste mogelijkheid om te oefenen.

Echter, de tijden waren verbonden met mijn Hoge Intensiteit Interval Training, vooral in mijn piek bij 6-7 Trainingen per week zijn ook nadelen. Sinds de training resultaten en spieropbouw voltooid heel snel, ik had na een paar weken van “HIIT pure” altijd het gevoel hebben dat mijn spieren zijn breed als gevolg van de intensieve Training een zeer sterke en gecondenseerd. Als een resultaat, mijn lichaam voelde met de tijd, onwrikbaar en onbeweeglijk. Hoewel ik de Training mij voor elk HIIT 2-3 minuten was de warming-up en daarna als goed uitgebreid, ik kon niet voorkomen dat dit negatieve effect. Tegelijkertijd is mijn beeld in de spiegel zette me aan het Denken: in het Bijzonder, mijn buik, mijn dijen en mijn armen werden op mijn frequente HIIT sessies met de tijd, ZEER goed opgeleid, wat is als een vrouw per se wilde!

Spiermassa met HIIT, en Yoga in combinatie

Het was pas toen ik vorig jaar begon aan de praktijk zeer intense Yoga, en door mijn Vinyasa Power Yoga training, de positieve effecten op mijn lichaam, en niet alleen voelbaar, maar ook begrepen, ik wist dat de combinatie van HIIT en Yoga is perfect!

Het zal natuurlijk hetzelfde is, zijn de positieve effecten van HIIT, maar door de combinatie met Yoga, en het uiterlijk van de spieren verandert het lichaam aanzienlijk. De opgebouwde spieren lijken niet zo ruim gedefinieerd, maar lang en slank, dat is als een vrouw is zeer wenselijk! Bovendien component ondersteunt en ontvangt de aanvullende Yoga-de mobiliteit en flexibiliteit van het lichaam en voorkomt zo dat de spier verkorten.

Ik combineerde mijn Hoge Intensiteit interval Training in de laatste paar maanden, meer en meer met Power Yoga en deze geweldige ervaring. Eenmaal gescheiden van elkaar. Volgens het Motto: op maandag, Yoga op dinsdag-en HIIT. Echter, met de tijd geleerd mijn Asana ‘ s zijn opgenomen meer en meer in mijn HIIT Trainingen.

Nu zul je misschien denken: HIIT en Yoga in één Workout? Hoe gaat dat in zijn werk? Ik kan je vertellen, het werkt geweldig!!! Voor mij ook een nieuwe Training werd geboren met deze ontdekking, Formaat, voor mijn HIIT-Yoga-Training hebt vervangen van mijn klassieke Trainingen abrupt. Op Twitter en Facebook, ik heb meerdere malen gemeld dat van je gevraagd opnieuw en opnieuw, zoals de Trainingen van mij kijken. Daarom heb ik besloten, tijdens de Uitdaging van een record, in ieder geval, zodra mijn HIIT-Yoga-workout als een Video, en het beschikbaar te maken voor u. Dan kunt u proberen het uit voor jezelf hoe je de combinatie van twee werelden – HIIT en Yoga! Ik ben benieuwd om te zien wat u zegt. Binnenkort meer… 😉

Geef een reactie