Zoals altijd op zondag #1

De categorie van “Altijd zondag” ik lees op andere Blogs altijd erg blij, want men leert iets over het dagelijks leven van de blogger. Dus, ik ben niet van plan om dit nu, en post hier zo vaak, ik weet het, ik besluit spontaan. Op Instagram, ik heb gisteren in de “20 Feiten over mij” – Tag, er zal u leren een beetje meer over mij. 😉 Veel plezier met lezen!

|Gezien| Gewoon een beetje TV en Youtube-Video ‘ s |Lees Blogs, Het boek “suiker is De geheime Killer”, Yoga Journal |luisterde naar muziek tijdens het rijden op de Radio |Had| heeft Gewerkt, in de Yoga geweest, Sushi gemaakt op de Blog gewerkt… |At| Gisteren een heleboel zelfgemaakte Sushi |Drinken| Zoals altijd, veel groene thee (momenteel Kerstmis plaatsen zoals Sencha Claus van koffie Gschwendner en pine groen van de Tee Kontor Kiel) en water, groene Smoothies, en gisteren Cocktails. |Bedoeld om te worden| ik kijk uit naar 2014! |Blij| De verwachting van Kerstmis is momenteel zeer groot! Daarnaast loop van de tijd met mijn vriend en zijn zus en haar vriend, de zaterdag en de zondag te maken van Sushi met ons op. |Lachen| Met mijn vriend, elke dag. |Geïrriteerd| Over mijn bestelling bij yogi winkel via Amazon – waren er, in het kader van de Cyber maandag pop-aanbod, het grootste deel is niet bezorgd om mij, maar dan, helaas. Een grap werd aangeboden aan mij, geef mij 10% op mijn nieuwe orde, gezien het feit dat de goederen werden verlaagd in de Amazone tot 80%. Ik zal er niet om en er kan niet aan de Winkel helaas. |Gewenste| Heel Veel! :- ) Te koop || voedsel en giften van Kerstmis |Geklikt| Tim van MyMonk schrijft over hoe hij vond de moed om te stoppen met zijn Baan en zelfstandig te werken. In de Happy Mind Magazine lees je 5 goede redenen waarom je Boerenkool in uw dieet moet je nemen, want Boerenkool is een echte Superfood. Op stern.de een groot Interview met Claire Dederer is gepubliceerd, is de auteur van het boek “in te Ademen. Een zucht van opluchting. Mijn leven in drieëntwintig yoga houdingen”: ontspanning door middel van Yoga – Fail is belangrijker dan perfect. Ursula Karven onthult in uw Yoga-Blog je tips voor een goede Start van de dag. Madhavi schrijft op haar Blog kaerlighed, hoe doen we overleven het vakantie seizoen met genade.

Immer_wieder_sonntags_1

Top links: zelfgemaakte Sushi, boekweit noedels en zeewier salade. Rechtsboven: Ontbijt: Groene thee en fruit salade. Linksonder: berry Smoothie en een van mijn favoriete thee: Witte thee, Boeddha ‘ s het geheim van de Tee Kontor Kiel. Rechtsonder: een Spontane Gebakken witlof gekookt met pepers en Chili.

Geef een reactie