Winterse salade met Mandarijn oranje en gekarameliseerde geitenkaas

Vandaag is er een nieuwe Clean Eating recept lijkt eindelijk terug op mijn Blog! Het heeft niets gedaan voor een lange tijd…Maar in 2014 zal het anders zijn! Ik ben helemaal gemotiveerd om schoon te maken(eten), en daarom is het ook gekookt met mij weer meer of voorbereid.

Als ik zag hoe de andere dag van mijn Clean Eating recepten op het Blog, merkte ik dat de meeste maken is vrij eenvoudig, maar heel wat van de ingrediënten, het is niet absoluut iedereen onmiddellijk in de koelkast of de voorraadkast in de aanslag. Op het moment dat ik de liefde op andere websites en Blogs, de recepten, de meeste van alle, ik kan koken bijna uit van de Stand zonder grote winkels!

Om deze redenen heb ik mijn gedachten voor het nieuwe jaar: Eten Trein Liefde het meer eenvoudige Clean Eating recepten met minder “luxe” ingrediënten. Ze moeten dienen als inspiratie, als u, bijvoorbeeld na een lange dag op het werk en net iets te Snel en Schoon ik eten, of soms in het weekend niet veel tijd voor een uitgebreid koken sessie. Met het volgende recept maak ik nu het begin.

Dus vandaag is er een mooie winterse salade met Mandarijn segmenten en gekarameliseerde geitenkaas.

 WinterlicherSalat

Ingrediënten voor 1 Portie Winterse salade:

 • 1 Portie sla en Raddiccio (bijv., is als een Winter Mix van Bonduelle)
 • 1 mandarijn
 • 2 kleine gemarineerde verse geitenkaas cookies
 • Volkoren meel
 • 1 eetlepel lijnzaad olie
 • 1 EETLEPEL honing
 • Balsamico

Voorbereiding:

 • Wassen bladeren sla, dep ze droog en leg in een diep bord.
 • 2 schotels aan de Hand, beweeg samen: Op de eerste Kopje lijnzaad olie en de honing aan de tweede Kopje volkoren meel te verspreiden.
 • Kaas-verse geiten cookies alleen in de Olie-honing mengsel, en dan in het volkoren meel, zodat u verzekerd bent van alle kanten.
 • Een beetje Olie in een koekenpan en bak de geiten kaas, ca. 4-5 minuten bakken, tot een Golden brown (wees voorzichtig bij het Draaien, het is een beetje zacht! In het beste geval, alleen het draaien van een keer!)
 • Salade met Mandarijn plakjes en versier de afgewerkte geitenkaas cookies om ervoor te zorgen veroorzaken.
 • Op smaak met balsamico-azijn en serveer. Gedaan!
 • De combinatie van de fruitig-zure Mandarijn sinaasappel en de romige, zoete smaak van de warme Ziegenkäses passen perfect samen. Ook hou ik van balsamico liefde voor de salade! Over het algemeen eet ik salade meestal in de avond als de laatste maaltijd en de gekarameliseerde geitenkaas deze winterse salade is ook goed in te vullen in vergelijking met een pure blaadje sla met Dressing. Dus geef het een keer te proberen! 🙂

  Goede Eetlust!

  Geef een reactie