Boerenkool Salade: Voorbereiding + Recept

Ik presenteer u vandaag een Kale salade die ik maak in de Winter heel veel uit, hoewel ik in eerste instantie mijn twijfels had dat de smaak! Sinds mijn Kale man die houdt van te eten (Ja, zelfs rauw als een salade!), niet langer is hij een nietje in mijn keuken!

Groene kool-salade – Trend uit de verenigde staten

Op mijn reis door de verenigde staten, natuurlijk was ik op zoek naar “Schoon Eten Trends”. Een Overzicht van de manieren om te eten, schoon, ik heb u in het afgelopen jaar. In Californië en Hawaï was (en is) boerenkool salade de hit par excellence. Nauwelijks een Restaurant, kregen we geen Boerenkool salade. Ik heb geprobeerd een aantal van de salades en ze smaakte heel erg lekker! Deze salade, bijvoorbeeld, was een droom (aten in Santa Cruz aan de Vergadering van groene kool rechts / achter):

Santa Cruz Assembly2

Boerenkool salades voor mij voor een aantal jaren, regelmatig tijdens de Boerenkool seizoen. Echter, ik had ‘ em uit, zie mij aan de salades. Voor Boerenkool, ik weet alleen als ik verhuisd voor mijn studie in het Noorden van Duitsland. Bij ons thuis waren er nooit groene kool, waarvan bekend is dat het in Duitsland in de eerste plaats als een stevige maaltijd. Dat is de harde bladeren van de kool als salade te eten, ik dacht eerst, zeer… untasty – uiteindelijk heb ik geleerd te Boerenkool bijna “totgekocht”.

Grünkohl-Salat1

De Bereiding Van Groene Kool-Salade

Eerste van alles, ik had absoluut geen idee hoe ik het moet groen te bereiden kool salade. De Truc is zeer eenvoudig: Na de Boerenkool is gewassen, scheur of snijd de bladeren van de harde Ribben. Leg de bladeren in een kom. Dan voegt u gewoon een beetje Olie (ik neem 2-4 EETLEPELS, meestal koud geperste olijfolie) en masseer de Olie ongeveer 3 minuten met schone handen in de Boerenkool. Deze salade is heerlijk soepel en lekker!

Ik bereid de lunch is vandaag voor een snelle Boerenkool salade met geroosterde champignons, een beetje zout en peper, tomaat, gladde peterselie en olijfolie, was er een broodje:

Grünkohl-Salat2

In detail, ik heb gepresenteerd groene kool door de manier waarop, in mijn boek “Schoon Eten – koken met Superfoods”* – Kale is echt gezond! Een ander Boerenkool salade (met Veenbessen) kan hier worden gevonden.

Heb je gegeten uw Boerenkool salade?

Geef een reactie