Van Honger voor verandering, Hongerig voor Groene Smoothies!

Eergisteren en gisteren avond zag ik op de aangeraden Film “Hungry for change”.

Toen ik voor de eerste Keer op Julia ‘ s Blog, ik was heel benieuwd en ging direct op de pagina. Zag er erg Amerikaans, kleurrijk en echt kriebels me aanmelden met mijn E-Mail adres. Maar, meer en meer mensen in mijn omgeving hebben gezegd, geschreven, getweet, en ik belandde op vrijdag nacht, maar de slag om de Film te bekijken.

Hij heeft mij uitgevoerd onmiddellijk! De manier waarop de Film is verwerkt, is geweldig! Ik vond de woorden van vele experts en de mensen die gebruik hebben gemaakt van hun ervaringen met een gezond dieet tegen kanker, Obesitas, etc., absoluut boeiend! Ik was bezig in de laatste tijd veel met een dieet. Maar op een of andere manier, heb ik nagedacht over hoe gemakkelijk de food-industrie in de voorkant van uw Marketing zo veel “Shit”! Natuurlijk, geweldige nieuwe chocolade bar, Licht geadverteerde producten, enz., in de helderste en de meest schitterende kleuren. Er zijn zo veel mooie, slanke en succesvolle mensen zien in de reclame, die ons hoofd is van mening dat de onbewuste leerproces op een bepaald punt, dat wij verdiend door deze lab-gemaakt, absoluut kunstmatige voedsel (het woord “leven” je hebt de tijd!) dezelfde plek als de mensen in de reclame! En waarom dit Alles? – Natuurlijk, want om geld te verdienen! En in tegenstelling, geen geld is natuurlijk om te verdienen, als je laat in de reclame, en hoe gezond en rijk aan voedingsstoffen verse groene salades, fruit en groenten.

Het deel dat heeft me enthousiast, persoonlijk, emotioneel het meest, is waar het Sap wordt gesproken – dus de voorbereiding van groene sappen van het groene salades, groenten en fruit. Deze zijn vergelijkbaar met groene Smoothies hebben een groot effect op ons lichaam, als het duurt 1-2 liter per dag. Ik gebruikte om te denken: “Ugh, groentesappen, hoe walgelijk! De smaak was niet zo zoet en smakelijk. Ik drink niet.” Maar, in het bijzonder door de toevoeging van fruit, salade en groenten opwegen tegen de aandelen in de recepten voor groene sappen en Smoothies, moet je niet de smaak zo groen… Dit heeft me nieuwsgierig gemaakt!

Ook de voordelen van groene sappen en Smoothies zijn echt overweldigend: Door te Knijpen of het breken van de ingrediënten zijn goed voor ons lichaam veel gemakkelijker te verteren dan de normale consumptie van hele bladeren sla, stukjes Fruit, enz., in het Bijzonder, in het geval van sappen, de goede voedingsstoffen en vitamines en gaan een stuk sneller in de bloedbaan en ook in al onze lichaamscellen. Daarnaast nemen we de groene sappen of Smoothies veel meer rauw voedsel tot ons, als we eten het dagelijks, bijvoorbeeld, slechts een salade en 1-2 fruit onderdelen.

Dit is het punt in de Film blies me weg (57:30 min) 🙂 Het citaat is van Jason Vale, het Sap Master. (Indien niet elk woord is correct geciteerd, dient u er rekening met mij *g*.)

“Sap is belangrijk om twee redenen: Mensen zeggen altijd: Waarom we niet gewoon eten (groenten en fruit)? Dat is een goede vraag. Waarom we niet gewoon eten? We weten het niet. Dat is het eerste ding te pakken. Het punt is dat de meeste mensen niet genoeg te eten van rauwe groenten en fruit in een spectrum van kleuren. Ten tweede, de meeste mensen overfed en ze zijn ondervoed. Hun spijsverteringsstelsel is geslagen over jaren en jaren van proberen te verteren en uitpakken van de voedingsstoffen en afzetten van de afvalstoffen, van de verkeerde soort voedsel.

Sap is belangrijk omdat sap is eenvoudig te absorberen. Het is het ultieme fastfood. Mensen zeggen dat ze willen een fast-food dieet. Voor sap! [..] Vers gewonnen sap is het 15 minuten-nutriënten express voor de gezondheid.[…] Je wilt verbruiken veel meer rauwe verse groenten, die normaal gesproken zou je niet eten. […] Sap gemengd met een beetje van ananas,… of kalk. U kunt de jazz sommige van de sappen. Dus ze willen toets goddelijk!

De geraffineerde vetten, geraffineerde suikers, de afval […] dat gaat in uw lichaam… En over de nacht dat u wilt om het te vervangen (slecht eten) met hoog water inhoud. De zuivere hoge water inhoud, biologisch, rijk aan mineralen en vitamine brandstof gaat in iedere cel van je lichaam in de meest makkelijk te verteren en gemakkelijk absorbeerbare vorm […] dat ieder lichaam nodig heeft. Wat denk je dat het lichaam wil doen? Het wil zeggen: ik ga Nu aan boord! Nu, u bent goed voor mij, laat me schijnen voor je!”

Na de film, ik heb gewerkt op het Internet tot in detail met de groene sappen en Smoothies. De vraag voor mij was het vooral: welke is beter? Groene Sappen of Groene Smoothies? Het antwoord dat ik hier gevonden: Groene sappen hebben een positief effect, terwijl sneller dan groene Smoothies, omdat de voedingsstoffen die al beschikbaar zijn in de kleinste, bruikbare Vorm voor het organisme. Echter, groene sappen zijn niet een volledige maaltijd, omdat de vezels en antioxidanten ontbreken. Door de Afwezigheid van deze laatste, groene sappen, zijn getroffen om een veel snellere Oxidatie dan groene Smoothies en zijn daarom niet als duurzaam.

Nadat ik was bezig dan, gisteren in groot detail met het probleem van Sap/ Groene Smoothies, heeft pakte me helemaal de koorts! Vandaag is de ochtend wanneer ik stond op, ik maakte me een groene Smoothie. Ik roep hem thuis te houden-Wanderlust-Smoothie, omdat het bestaat uit een mooie Mix van inheemse en exotische vruchten.

Voor 600ml home liefde Reislust Smoothie ik gebruikt:

1 rijpe peer 1 banaan 1 Kiwi een handvol frambozen een handvol groene spinazie (sorry TK). 1,5 kopje water 1 THEELEPEL honing

En dus het Hele ding zag er als volgt uit:

Smoothie3 Mijn conclusie: Een geweldige avond gisteren! Een geweldige film! En de self-made groene Smoothie is echt heerlijk! Ik ben op zoek naar de grote glazen voor later! 🙂 Het zal zeker niet mijn laatste groene Smoothie!

Geef een reactie