Volgende Spelen: Met de tegenslagen, leren om te gaan

Het gaat verder met het ETEN TREIN LIEFDE – Verhalen-in mijn korte puls video ‘ s met persoonlijke problemen, lessen, motiverende tips en Umdenk-Aangeboden voor u, uit mijn leven. Het onderwerp van vandaag is slechts in de huidige tijd zo belangrijk en zo relevant…omdat de goede voornemens zijn alweer 3 weken oud en de tijd is nu bekend voor, dat je innerlijke varken hond op je pad en je plotseling voor de eerste keer op de weg naar je grote doelen te Struikelen, vallen. Hi Tegenslagen! Hoe je omgaat met het beter en welke van de zes woorden hebben mij geholpen persoonlijk ongelooflijk, leer je in deze blog post, met inbegrip van pulse video.

Misschien heb je gespijbeld, voor de eerste Keer uw dagelijkse Groene Smoothie, en je niet een ronde te lopen in de frisse lucht, zelfs al heb je het gemaakt die u, of de weg naar de sportschool is zooooo ver?! Het is heel normaal dat belandden we, als we de doelen voor onszelf. De aard van de Doelgroep het bijhouden van zo gemakkelijk. De vraag is echter: wat is je omgaan met tegenslagen? Ga je op een gezonde, vriendelijke manier met de eerste struikelblokken, of brengen je uit de weg? In mijn Video vertel ik je over mijn manier van omgaan met tegenslagen en hoe ik meer en meer te realiseren.

Opstaan, de kroon, verplaatsen, of heel in het kort op het Volgende spel voor mij persoonlijk is twee tegenslag rituelen die ik heb geleerd. Ik train je elke Keer dat ik een terugslag, en genieten van de nieuwe energie, die ze mij geven. Slechts eenmaal vrouwelijke en zodra mannelijke manier. Afhankelijk van wat ik nodig heb. Daarom kan ik u aanbevelen, absoluut, u, als een tegenslag ritueel bedenken en na en na training. Misschien zonder een acute tegenslag, zoals ik heb geleerd in de Christelijke Bischoff Seminarie Volgende Spelen, want dan valt het in geval van nood gemakkelijker te onthouden. Of het is de gedachte van de Prinses of de Basketbal slagzin, of een ander idee, het is alleen belangrijk dat je het ontwikkelen van een strategie over hoe u uw schok voor drop-outs, en weer terug uit de Negatieve en weer tot de Daad.

Verder alsof er niets was gebeurd, omdat elke tegenslag die je niet kunt veranderen! Hij is reeds in het verleden. Maar u kunt vandaag de dag met volle energie naar je doel, of je goede bedoelingen om terug te keren, en met een vastberadenheid om te blijven werken.

Geef een reactie